Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 09:53
umutt adlı üyeden alıntı
arkadaşlar acaba bu motor forumdan mı yada bilen tanıyan varmıdır acaba ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-bir-makine-ccok-acil-satlik-123100370/detay
Motor harika görünüyor. Ancak sanırım sahibi forumdan değil.
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 11:07
Yeni intercom basarılı almak isteyenlere öneririm dün sağnak yagmurda kullandım gayet başarılı... Savalarda yagmur beni hic üzemedi.
-
15 Mayıs 2013, 11:26
Adana İl Temsilcisi
ben bundan 2 li set aldım,bende artçı kaskında var ve 2 yıldır kullanıyorum.genellikle de uzun yolda kullanıyorum.dediğin gibi çok da başarılı.benimkinin anteni daha büyük,1 km. mesafeli bir diğer motorla da konuşabiliyormuşuz,ben henüz denemedim.
-
15 Mayıs 2013, 11:30
Bora abi bende hareket halinde deneyemedim hemüz belki bu hafta sonu deneme sansım olur bendeki 500 mt mesefali performansı nasil cok bilmiyorum dun 3 ünü bir birine baglamayı denedim ama cok basarılı değil o konuda...
Malum bizim motorlar kaba ve iri boyla ilgili sorunu olanlar biraz acemilik cekenler icin dar alanda motor kontrol için güzel ornekler var ;)
-
15 Mayıs 2013, 13:24
zenon adlı üyeden alıntı
Her şerde bir hayır vardır
tartışmadan faydalı cıkanlar olduysa ne güzel ( Bilgi edinme acısından :D )
tartışmada insanlar dobra olduğundan daha net ve doğru bilgilerle karşılaşma şansı daha yüksek oluyor :D
---------- Post added at 12:24 ---------- Previous post was at 12:18 ----------
zenon adlı üyeden alıntı
Bora abi bende hareket halinde deneyemedim hemüz belki bu hafta sonu deneme sansım olur bendeki 500 mt mesefali performansı nasil cok bilmiyorum dun 3 ünü bir birine baglamayı denedim ama cok basarılı değil o konuda...
Malum bizim motorlar kaba ve iri boyla ilgili sorunu olanlar biraz acemilik cekenler icin dar alanda motor kontrol için güzel ornekler var ;)
elinizde böyle videolar varsa paylaşabilir misniz bence yararlı olacaktır : =)
-
16 Mayıs 2013, 12:41
Denk geldikce paylaşıyorum özelikle elimde buldurduğum şeyler değil.
-
17 Mayıs 2013, 16:18
Slm arkadaşlar, comete 2.disk takan var mı ? firenlemede değişiklik nasıl oldu ? gt 250r nin; ön iki disk,2 kaliper,hidorılik hortumlarını,firen merkezini ve balatalarını aldım.Komple ön firen takımını 450 liraya
-
17 Mayıs 2013, 16:42
takan olmasa bile frenlemede ciddi değişiklik var. GTR sürdüysen görürsün. Bazen comet kullanıyorum sanki fren yok gibi geliyor bana.
Herşeyi takman çok kolay olacak fakat hidrolik hortumu kısa gelecek %99. boy farkı var aralarında
Hayırlı olsun bence mantıklı bir hareket
-
17 Mayıs 2013, 20:16
firen hortumu kısa mı gelicek ???
-
20 Mayıs 2013, 11:19
-
20 Mayıs 2013, 15:01
zenon : "Puser Gittin mi Yuvacıga :D"
alfist gelemeyince ben de tek gitmek istemedim. onun yerine arka frenin hidroliğini değiştirdim. tahmin ettiğimden yorucu bir iş olduğunu görünce ön tarafınkinideğiştirmekten vaz geçtim. artık bir ustaya yaptırırım bu işi arka hava yapmadı, becerdim yani
egzos güzel olmuş. güle güle kullan.
-
20 Mayıs 2013, 15:25
Vayy helal olsun gelde bizimkileride değiş :D bizde senin egzozu boyarız :D anlaşırız :D
-
20 Mayıs 2013, 15:44
-
20 Mayıs 2013, 16:30
puser adlı üyeden alıntı
zenon : "Puser Gittin mi Yuvacıga :D"
alfist gelemeyince ben de tek gitmek istemedim. onun yerine arka frenin hidroliğini değiştirdim. tahmin ettiğimden yorucu bir iş olduğunu görünce ön tarafınkinideğiştirmekten vaz geçtim. artık bir ustaya yaptırırım bu işi
arka hava yapmadı, becerdim yani
egzos güzel olmuş. güle güle kullan.
Ben çağırdım ben yan çizdim gibi oldu. Tekrar kusuruma bakma. Motor Cumartesi sabahı satıldığı için maalesef gelemedim. İnşallah yeni motorla görüşeceğiz
-
20 Mayıs 2013, 18:14
ortada kusur namına bir durum söz konusu değil zaten ayrıca şu havalarda motosikletsiz kalmış olmak zor olsa gerek.
-
20 Mayıs 2013, 18:25
puser adlı üyeden alıntı
ortada kusur namına bir durum söz konusu değil zaten
ayrıca şu havalarda motosikletsiz kalmış olmak zor olsa gerek.
Ya oldu mu aykut ezsene biraz :D senin yüzünden gidemedim falan de sonra ortamı yumsak kahfeleri senin ismarladıgın bir otamda afedebilirim falan de de bizde nasiplenelim :D :D hem gözüşme bahanesi olsun :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
20 Mayıs 2013, 20:24
puser adlı üyeden alıntı
ortada kusur namına bir durum söz konusu değil zaten
ayrıca şu havalarda motosikletsiz kalmış olmak zor olsa gerek.
Çok uzun sürmeyecek gibi görünüyor Uzun yıllar kullanacağım bir marka modele karar verirsem sıfır da olabilir. Virüs bulaştı bir kere
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
zenon adlı üyeden alıntı
Ya oldu mu aykut ezsene biraz :D senin yüzünden gidemedim falan de
sonra ortamı yumsak kahfeleri senin ismarladıgın bir otamda afedebilirim falan de de bizde nasiplenelim :D :D hem gözüşme bahanesi olsun :D
Ezilenlerin sesi olarak ilk buluşmada kahveler benden
-
21 Mayıs 2013, 01:13
Arkadaşlar merhaba,taze bir comet kullanıcısı olarak sormak istediğim merak ettiğim bir kaç şey var.Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
1-Daha önce yağ radyatörlü,yada yağ soğutmalı bir motosiklet kullanmadım.15-20 km yol gittim,gitmedim çok fazla bir ısınma var gibi.Silindir kısmındada var ancak,alt kapaklarda yani hyosung yazan kısma 2 yumurta kır pişsin.O derece..Bir sıkıntımı var yoksa normalmi bilemedim.Diğer soğutma türleri olsa fikir yürüteceğim.Sizce normalmi bu kilometrede bu kadar ısınma yapması ? Elinizi 1 snden fazla mümkünatı yok değdiremezsinmiz.
2- 70 km üzerine çıktığımda sol ayak altımdaki vites pedalına sürekli bir vuruntu geliyor.Her lastik turundan sonra tak tak tak şeklinde.Sanki yoldan taş vuruyor gibi.Kontrol ettim sallanan gevşeyen bir şey yok.Başına böyle bir şey gelen oldumu ?
3- İzmirde sağlam hyosungtan anlayan tamirci öneriniz-bilginiz varmı ? Şimdiden teşekkürler.
Bu arada motosikletim 2005 modeldir.
-
21 Mayıs 2013, 01:46
endoplazma adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,taze bir comet kullanıcısı olarak sormak istediğim merak ettiğim bir kaç şey var.Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
1-Daha önce yağ radyatörlü,yada yağ soğutmalı bir motosiklet kullanmadım.15-20 km yol gittim,gitmedim çok fazla bir ısınma var gibi.Silindir kısmındada var ancak,alt kapaklarda yani hyosung yazan kısma 2 yumurta kır pişsin.O derece..Bir sıkıntımı var yoksa normalmi bilemedim.Diğer soğutma türleri olsa fikir yürüteceğim.Sizce normalmi bu kilometrede bu kadar ısınma yapması ? Elinizi 1 snden fazla mümkünatı yok değdiremezsinmiz.
2- 70 km üzerine çıktığımda sol ayak altımdaki vites pedalına sürekli bir vuruntu geliyor.Her lastik turundan sonra tak tak tak şeklinde.Sanki yoldan taş vuruyor gibi.Kontrol ettim sallanan gevşeyen bir şey yok.Başına böyle bir şey gelen oldumu ?
3- İzmirde sağlam hyosungtan anlayan tamirci öneriniz-bilginiz varmı ? Şimdiden teşekkürler.
Bu arada motosikletim 2005 modeldir.
nasıl 70 80 derece ısısındaki bir suya dokunamıyorsan o kadar km yapmış bir motorun bloğunada dokunamaman gayet normal. sorun yok anlayacağın
vuruntuya gelince muhtemelen zincirinin bakıma ihtiyacı var ya da işi bitmiş. bakla katlanmayıp baklada bulunan pim ön dişli üstüne geliyor ve şanzıman kutusuna vurmasına neden oluyor.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
21 Mayıs 2013, 01:50
Arkadaşım sıcaklık konusunda içimi rahatlattın inan.İnanılmaz kötü bir huyum var.Çok kılım bu konuda.Yolda kalırmıyım düşüncesi içime düşünce buz gidi soğuyorum...Daha öncede sorularıma yanıt vermiştin,2005 hyosung alma demiştin sözünü dinlemedim,umarım haklı çıkmazsın.Alır almaz 100 tl ye sıfır o-ringli zincir aldım,şu altın rengi olanlardan.Ancak zincir vuruyormu diye hiç düşünmemiştim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler