Bu motora saglam usta bul motoru tanıyak kullan emin ol evladiyelik olur onun dışındaki olumsuz yani alip satarım dersen cometti kolay satamazsın senin almaya cekindigin gibi herkez cekinir...
Bu motora saglam usta bul motoru tanıyak kullan emin ol evladiyelik olur onun dışındaki olumsuz yani alip satarım dersen cometti kolay satamazsın senin almaya cekindigin gibi herkez cekinir...
iyi usta bulmak da ayrı bir olay galiba ben kendim yaparım ederimde diyemiyorum en ufak şey için ustaya giderim herhalde mekanik bilgim hiç yok ama heves işte 6000 7000tl civarı temiz az km bişey olsa evet uzun sene kullanırım herhalde ama baktıklarım şuan hep 30000 üstü gerçi sizin makina 70000 km demiydi öyle hatırlıyorum forumdan temiz bakmak lazım 40000 km lik bi makina temiz bakıldıysa 70000 km yi bulana kadar bende herhalde 3 sene falan geçer yıllık izinlerde uzun yol çanakkaleye gidiş geliş belki yakın yerler onun dışında şehir içi kullanım olacak. gözü karartmadan olmuyor. yine geçen bostancı sahilde trafikde beyaz bir hyo gördüm duruşu da iyi keratanın
70 bin olan benim mekine degil benim ki 23 bin de insallah o km leri görmek nasip olur :D
işallah demem o ki kararsızlık beni yedi bitirdi
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
KTM 640 LC4 SUPER MOTO nun yakıt tüketimi hakkında net bir şey bulamadım,var mı burda ilgili olan bi hayır sever
Uzmanlık alanım :D ama ben super motorsu degilde ADV sini biliyorum sanirim aynı ama uzun yolda 5 lt arazide falan maximum 7 lt Yakar 100 km de ama bu motorun alıcısı satıcı cok olmaz digerlie gibi elinden kolay cıkaramayabilirsin alirsan aldıgın gunde sendeyim bunu bil :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Çok sıkışırsam sana satarım o zaman
işin garibi girdiğim arada 2 aynada suratıma patladı. zeytinburnu nda tren yolu alt geçidinde dodge kamyonetin kasası ile duvar arasında sıkıştım . hemen fren yaptım durdum ama dodge sol aynamı aldı gitti bende duvara yapıştım kaldım :D omuz verdim duvara kaldım öle .tabi bu arada sağ aynada orda düştü . artık ayna dert etmiyorum geçende otoparkçı çocuklar kırmıştı . acayip kazalar geçiriyorum bu aralar hadi hayırlısı. 2 hafta öncede motoru park ettim üstünden iniyorum biraz havalı davranayım derken ayağım tam motordan aldım paçam top case e takıldı avm otoparkında once kıcımı vurudum sonra kafamın arkasını :D neyseki kask vardı . illa kaza anına koruyacak değil ya, motor dan 1 metre uzaklaşana kadar korumaları çıkarmayın
ayrıca avcılara yolu düşeni memnuniyetle misafir ederim
Elimde orjinal sol ayna var işini görecekse gönderebilirim. Sağ aynada var ama o iş görmez durumda. Dikkat et bu aralar kendine
selam comet kardeşler bu mecıdıyekoyde ıng bankın yanında BE plakalı motor sahıbı arkadas buradmıdırr acabaa
Mecidiyekoy de kac Cometci var :D bir gun hafta sonu oturup cay icelim :D bende mecidiyekoyde calışıyorum ama hafta ici motorla gelmiyorum işe :D
Beyler ben istanbul fatihte oturuyorum. Hukuk öğrencisiyim. 2 tane mondial eskittikten sonra Comet almayi cani gonulden istiyorum. Max 5000tl param var ve 10,000-15,000km civarı temiz bişey arıyorum. Yardimci olabilecek, motordan anlayan arkadaslarla da tanismak istiyorum. Sahibinden ilanlarina bakiyorum ama anlamadigim icin ortada kaliyorum
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
selamlar
kadıköyde evlendirme dairesinin orda bir usta varmış galiba forumun eski sayfalarında yazıyordu numarasını bilen varmı acaba bu akşam üstü bi motor göstermek istiyorum oraya da yada tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı kadıköy maltepe arası bi yerde motor gösterebileceğim bir usta.
Forumda reklamida var gnk motor var oraya gösterebilirsiniz.
Teşekkürler aradım akşam üstü göstericem işallah
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)