Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı puser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    balıkesir yolculuğunda elde ettiğin sonuç güzel bir kardeşimiz olduğunu gösteriyor. aramıza hoş geldin.
    Hoşbulduk kardeşim. O yol banada baya bi tecürbe kattı gece yolculuğunun ne kadar zor olduğunu anladım. Hava sıcak diye yazlık kıyafetle yola çıkma salaklığını yapmam gece beni donma kıvamına getirdi. 150-200 km yolu gece boyunca 60-70le gitmek zorunda kaldım üşüdüğüm için Tekirdağa geldiğimde hareket edecek gücüm kalmamıştı. Orda yaşayan bir arkadaşımda kaldım gece evin önünde motosikleti kaldırıma çıkartırken arka teker kaydı motosikleti tutamadım bileklerimde güç kalmamıştı yavaşça devrildi ama birşey olmadı sadece ön çamurlukta küçük bi çizik var oda nazarı olsun dedim.

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun bu arada komsuyuz bende basaksehir deyim uygun zamanda görüşelim tanisalim :;)
    Hocam kayaşehirde oturuyorum bende ekledim zaten faceten tanışalım tabiki Bu arada 3600 civarı aldım motoru gelene kadar 4000 oldu. 4000km bakımı varmış onu hangi serviste yaptıralım?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı ARCHANGEL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıcak sıcak fotoları koyalım, Aykut (Puser) ile bugün kilyosa hem ticaret hem ziyaret misali küçük bir yolculuk yaptıık. Kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum,beni kırmayıp hem artçısı olmamı kabül etti hemde motosiklet bakmaya giderken beni yalnız bırakmadı.Bir kaç foto da benden...

2008 Varadero beklediğimiz gibi güzel motor çıktı
    eyvallah fatihcim görevimizi yaptık, teşekkür etmene gerek yok

bu arada fatih kızar mı bilmiyorum ama paylaşmazsam çatlayacağım. sahibinin 0 km'de aldığı gözü gibi bakıp binmeye bile kıyamadığı (5 senede toplam sadece 5.000 km yapmış), bolca orjinal aksesuarla donattığı motosikleti test için bindikten sadece 2 dakika sonra yana düşürdü motorun koruma demirleri olduğu için bir şey olmadı tabi
    mücahit_89 ve zenon bunu beğendiler.

ARCHANGEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 FAZER 8

bu arada fatih kızar mı bilmiyorum ama paylaşmazsam çatlayacağım. sahibinin 0 km'de aldığı gözü gibi bakıp binmeye bile kıyamadığı (5 senede toplam sadece 5.000 km yapmış), bolca orjinal aksesuarla donattığı motosikleti test için bindikten sadece 2 dakika sonra yana düşürdü motorun koruma demirleri olduğu için bir şey olmadı tabi

En iyisini sona saklamıştım, sen patlattın bombayı.
    puser bunu beğendi.
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı Terapist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk kardeşim. O yol banada baya bi tecürbe kattı gece yolculuğunun ne kadar zor olduğunu anladım. Hava sıcak diye yazlık kıyafetle yola çıkma salaklığını yapmam gece beni donma kıvamına getirdi. 150-200 km yolu gece boyunca 60-70le gitmek zorunda kaldım üşüdüğüm için Tekirdağa geldiğimde hareket edecek gücüm kalmamıştı. Orda yaşayan bir arkadaşımda kaldım gece evin önünde motosikleti kaldırıma çıkartırken arka teker kaydı motosikleti tutamadım bileklerimde güç kalmamıştı yavaşça devrildi ama birşey olmadı sadece ön çamurlukta küçük bi çizik var oda nazarı olsun dedim.

Hocam kayaşehirde oturuyorum bende ekledim zaten faceten tanışalım tabiki Bu arada 3600 civarı aldım motoru gelene kadar 4000 oldu. 4000km bakımı varmış onu hangi serviste yaptıralım?
    ufak tefek izlerin bir önemi yok. ben de motoru olduğu yerde sola düşürdüğümde kuyruk grenajının alt bölümünde küçük çaplı boya kazınması olmuştu. motosiklete gözüm gibi baktığım halde umursamadım. branda çizer, çakıl sıçrar, motor düşer bu tarz çizikler hep olur. bu tarz şeyleri kafaya takarsak ayakkabı boyatır gibi sık sık motosikleti de boyatmamız gerekir

şuradan sana en yakın servisi bulabilirsin. muhtemelen motosikletinin garantisi devam ediyordur. kanuni servislerinin hepsi s&t (hyosung) yetkili değil. listedekilerden birine gitmelisin. 4000 km'yi fazla geçirirsen garanti konusunda sıkıntı çıkartabilirler.

http://www.stkanuni.com.tr/Servisler.aspx (crome ve firefox'da harita boş geliyor. iexplorer'la açabilirsin)

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ufak tefek izlerin bir önemi yok. ben de motoru olduğu yerde sola düşürdüğümde kuyruk grenajının alt bölümünde küçük çaplı boya kazınması olmuştu. motosiklete gözüm gibi baktığım halde umursamadım. branda çizer, çakıl sıçrar, motor düşer bu tarz çizikler hep olur. bu tarz şeyleri kafaya takarsak ayakkabı boyatır gibi sık sık motosikleti de boyatmamız gerekir

şuradan sana en yakın servisi bulabilirsin. muhtemelen motosikletinin garantisi devam ediyordur. kanuni servislerinin hepsi s&t (hyosung) yetkili değil. listedekilerden birine gitmelisin. 4000 km'yi fazla geçirirsen garanti konusunda sıkıntı çıkartabilirler.

http://www.stkanuni.com.tr/Servisler.aspx (crome ve firefox'da harita boş geliyor. iexplorer'la açabilirsin)
    Eyvallah kardeşim teşekkür ederim bilgiler için hafta içi götüreyim daha fazla binmeden bunu söylediğin iyi oldu.

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı Terapist adlı üyeden alıntı Mesajı göster

motosiklet hayırlı olsun,bende kayaşehirde oturyorum ama buralarda hiç comet görmedimyolda genelde selam veriyorum cbfli biri selam verirse mutlaka benimdir

kaçıncı bölgede oturyosunuz üstad birde motosikleti nereye koyuyosunuz bazı bölgeler sakat gibi geliyo bana..ben 1. bölgede otuyorum bizim evin otoparkı arka tarafta kalıyor tek bi çıkışı var orda da güvenlik var,ama yinede kapalı bir yer olsa keşke...
    zenon bunu beğendi.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa

Fatih motoru yatırmayınca benimseyemiyor o motor fatih icin tamamdır alır kesin :D
    puser ve ARCHANGEL bunu beğendiler.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı yesilkoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kayalardan cevap geldi

FARLI DEB.KÜTÜĞÜ YOKTUR DEBRİYAJ KOLUNU KOMPLE OLARAK ALABİLİRSİN.DEGİŞİM KOMPLE OLURSA TAKASLARIZ.KOMPLE DEBRİYAJ KOLU DAHİL FİYATI:76 TL kucaga dustuk yani
    benımki öyle bir derdim vardı komple kütük 76 dediler valla cg nindebriyaj kütüğünü taktım aynı orjınalı gibi uydu hatta manetide siyahtı daha şık durdu bende değiştirmedim maliyeti 5 tl ))

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih motoru yatırmayınca benimseyemiyor o motor fatih icin tamamdır alır kesin :D
    düşürdü bir kere motoru, mecbur alacak artık
    zenon bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    düşürdü bir kere motoru, mecbur alacak artık
    alsın alsın da birde ben bir tur attim :D
    puser bunu beğendi.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    http://www.hyosungsource.com patlamış galiba.

We are sad to announce that HyosungSource is no longer in business.

For discount Korean bike parts, we recommend richardhyosunggvgt.com, ragingparts.com, or hyosungparts.asia.

Sorry for this, and thank you for your business over the years.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    http://www.hyosungsource.com patlamış galiba.

We are sad to announce that HyosungSource is no longer in business.

For discount Korean bike parts, we recommend richardhyosunggvgt.com, ragingparts.com, or hyosungparts.asia.

Sorry for this, and thank you for your business over the years.
    Kötü olmuş :( Alternatif vermişler ama güveniliri mi bilmiyorum.

http://www.hyosungparts.asia/

http://www.ragingparts.com/

http://www.richardhyosunggvgt.com/

yesilkoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250 comet
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benımki öyle bir derdim vardı komple kütük 76 dediler valla cg nindebriyaj kütüğünü taktım aynı orjınalı gibi uydu hatta manetide siyahtı daha şık durdu bende değiştirmedim maliyeti 5 tl ))

http://www.sahibinden.com/listing/va...447544/detail/ buda benım kırık kutuk http://l1304.hizliresim.com/18/c/lzp5c.jpg aynı gıbı bızım motora uyarmı bosuna 76 tl vermeyelım

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:45 ----------

depo cokuntusu için ne yapılabılır bu sekılde kullanma pas vs yaparmı ıc kısımda bı seyler bozulurmu ne yapılabılır

merhaba 2 teker severler 12 model tvs apacimi takas +ustune para seklinde takaslamak istiyorum kizima cok iyi baktim bakmlari tam zamninda yapildi 14 binde suanda uzun yol manyagiyim biraz degisiklik iyi gelir diye dusunuyorum teklife sicak bakan olursa iste kizim :-)

http://www.flickr.com/photos/7369808...n/photostream/

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Birkac hafta sonu etkinliği :D

Yeni lastiğim

puser, Alfist ve Chronix bunu beğendiler.

selam arkadaşlar,

çevresinde veya kendisinde satılık temiz gt 250'si olan varsa iletişime geçebiliriz.

iyi sürüşler.

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200

yer şamlar. biraz enduro biraz cross,her zevke göre yol mevcut..
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı yesilkoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/listing/va...447544/detail/ buda benım kırık kutuk http://l1304.hizliresim.com/18/c/lzp5c.jpg aynı gıbı bızım motora uyarmı bosuna 76 tl vermeyelım

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:45 ----------

depo cokuntusu için ne yapılabılır bu sekılde kullanma pas vs yaparmı ıc kısımda bı seyler bozulurmu ne yapılabılır

iç kısımda bir şey olmaz merak etmeyin zaten öyle tamiri fazla para tutmaz tabi bu göçüğün durumuna görede değişir. bizim buralarda (gaziantepde) sizin oraları bilmem işinin ustası yaparsa belli bile olmaz daha önceki motorumda bir defa yaptırmıştım.

esparo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Iron 883 / 2014
    bizim milletin aklına 3 çeşit motor yer etmiş. 1 kurye motoru 2 kebapçı motoru 3 yarış motoru . biri gelip abi ne acayip kurye motoru bu deyince çat die bi ses geliyor kafamın içinden , ne diyeceğimi bilmiyorum ilk başta takmazdım da artık yetti be arkadaş çıplak motor bu . üstüne sticker ile yazcam kurye motoru değildir diye sizin başınıza böyle birşey gelmiyormu hiç ? tek sorun top case mi acaba? gv aldıracaklar illa (onuda seviyorum) ama kolay kullanılan trafikte sağa sola iyi giren gt varken gv yi gözüm kesmiyor .
    Petrol bitmesin!

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    SW (station wagon) araç kullanıcılarına, sağda solda tezgah açan kaçak tezgahtar gözüyle bakan bi zihniyetten ne bekliosun ki

Ayrıca comet' e kurye motoru diyen adamdan son sürat uzaklaş, bırak o kendi kendine ufalarak bitsin İçmeyi bilmeyen adamla, ağzıyla içmeyen adamla içmiyceksin gibi bişey bu, direk yok sayacaksın öyle birini

Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yer şamlar. biraz enduro biraz cross,her zevke göre yol mevcut..
    Chronix senin görsel yeteneğe dayalı bi iş yapman lazım ( belkide öyledir bilmiyorum ) görmek her devirde çok kıymetli haberin olsun

Birsürü fotoğrafın forumdaki favorilerimde. Aynı yoldan başkası geçse "ne lanet bi yoldu" der, sen ise "off bee" deyip bi de bakış açısı eklemeler falan... .... fena bi sonuç çıkıyor ortaya

Hayır sonra söylemediler deme diye kendimi garantiye alıyorum
    Chronix bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler