ewet arkadaşlar size bahsetmiş olduğum motor
tam anlamıyla inceledim 2-3 km kadar dolaştım dengesi mükemmel
motorumu bi satsam 4000 liraya el sıkıştım takasa girse alacağım ama nakit lazım diyor
inşallah satılmaz
ewet arkadaşlar size bahsetmiş olduğum motor
tam anlamıyla inceledim 2-3 km kadar dolaştım dengesi mükemmel
motorumu bi satsam 4000 liraya el sıkıştım takasa girse alacağım ama nakit lazım diyor
inşallah satılmaz
Arkadaşlar 4250 liraya 2006 siyah bir gt 250 comet ile anlaştım.2006 altı çokmu düşük model ? Yani satmak istersem elimde kalırmı düşüncesi var.MAsrafı yok gibi,derli toplu aslında.Ne dersiniz alınırmı bu fiyata
Benim motosikletim'de 2006 model 35 binde ben 5.500 ye satıyorum. Uygun fiyata alıyor gibisin ama motosikletin durumu da önemli. İlan no. Resim varsa paylaşabilirmisin inceleyelim..
....
İlan no malesf yok,temiz gibi.Sağında solunda kırık çıkık yok,bakımlı gibi.Eksoz boyası istiyor o kadar. 2006 sonuçta 7 yaşında bu sebeple duraksadım.Hocam maşallah sizdede ne motorsiklet varmış
Daha iyileri sizin olsun Egzoz mühim değil çoğunun ki paslanıyor. Görüntüsünden dolayı bir sıkıntı yok olsa bile yine de bir ustaya baktırmanızı tavsiye ederim...
....
selam arkadaslar forumada motorsıklet dunyasınada 2006 gt cometle gelmıs bulunmaktayım
piyasada ikinci el olarak satılan motosikletlerin en az yarısından fazlasının kilometresi, bu algıdaki alıcılara yardımcı olabilmek adına düşürüldü ayrıca gt 250 naked sürücülerinin yaş ortalaması ve beklentileri racing modeli sürücülerine göre daha farklı bu motosiklet öyle 30.000km'de yıpranacak, 4 senede eskiyecek bir cihaz değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
hoş geldin. kazasız, belasız, güle güle kullan
yanlış alıntı yaptım kusura bakmayın forum çok değişik ya yazmıyorum mesaj falan verem oldum :D
Herhalde dün motoruyla gezmeyen yoktur Ben İstanbul içi 100 km. yapmışım. Havaya aldanıp yazlık montla çıkmamla sokağın başından geri dönmem bir oldu Neredeyse hiç rüzgar olmamasına rağmen TEM'de 110-120 ile giderken yine sağdan soldan görünmez eller çekiştirip durdu! Sırt çantasından kuşkulanmaya başladım. Ya da camsız grenajsız hayatın zorluklarını artık kabullensem iyi olacak. Herkese güzel bir hafta dilerim...
Benim gt250 servisteydi bakım için tırıvırı cumartesi teslim edemediler bende kardeşimin CBF 150 sini aldım ama tembelik yaptım evdeydim akvaryum ile ugrastım :D bu gun hazır olmuş motor gidip teslim alacam cbf şirketin garajında durur arkadas dürüm ismarlamak icin cagırdır bende oraya kacarım :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Arkadaşlar merhabalar, cometim için yag filtresi ve hava filtresine ihtiyacım var, nereden almamı tavsiye edersiniz? Merkezyedekparcadan alayım mı yoksa başka bir yerimi tavsiye edersiniz? Ankarada olduğumdan internet üzerinden almak daha kolay olur kanımca dolayısıyla tavsiye edeceğiniz yerler internet üzerindeki yerler olursa daha makbule geçecektir. Filtre değişimlerini bu hafta yapmak istediğimden hyosungsource.com dan almak pek işime gelmiyor..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
JAKOBEN, Ben Tahir Ölmez'den almıştım eski motorum için filtreleri. Hatta aynada almıştım Tahir Bey'den, tavsiye ederim. Google'dan aratırsanız bulabilirsiniz ya da isterseniz size özelden yarın cep numarasını verebilirim.
..::.. GO ..::..
arkadaslar merhabalar bu motor nasıldır bu para edermı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-extrali-2010-cikisli-2007-model-acil-old-icn-4500-115376277/detay/
www.erkakurye.com
açıklamaları çelişkili
demişki; RED LİNE BU MOTORUN İŞİ DEĞİL ZATEN O YÜZDEN HİÇ ZORLANMAMIŞTIR.
sonra yine demişki;ÇOK RAHAT 1 2 3 4 MOTOR 130 140KM/H BULUYOR 5. VİTESİ İSTEMİYOR BİLE.
5.vites te bile 8-9bin devir arası 140 anca görürken 4. vites te 140'ı hangi devirde görmüş ?
yorumsuz..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Selam,Aranıza yeni katıldım,
Sizlerden bi ricam olacak....yeni bi gt250 almayı planlıyorum uzun süredir ilanda duran makinaya bakarmıssınız .Almak mantıklımıdır sizce veya ederi ne kadardır..))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17658258/detay
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)