Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sym fiddle 2012-pulsar 200ns-dominar400
    herkese selam bu akşam forumunuza bi bakma fırsatım oldu baya eğlenceli bilgi paylaşımı bol yardımlaşma anlamında bildiklerini esirgmeyen arkadaşlar var. bilgi paykaştıkça güzeldir. elinize sağlık öncelikle. bende geçen sene sym fiddel ile motor dünyasına girdim bu yazda biraz kullanıp eylül gibi yada 2014 nisan gi,bi düşünüyorum commeti işallah bende aranıza katılmak isterim ama tek korkum 125 lik symden sonra bu motor biraz ağır gelirmi bana ne dersiniz ilk vitesli deneyim bu motor için uygunmudur. teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı irfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selam bu akşam forumunuza bi bakma fırsatım oldu baya eğlenceli bilgi paylaşımı bol yardımlaşma anlamında bildiklerini esirgmeyen arkadaşlar var. bilgi paykaştıkça güzeldir. elinize sağlık öncelikle. bende geçen sene sym fiddel ile motor dünyasına girdim bu yazda biraz kullanıp eylül gibi yada 2014 nisan gi,bi düşünüyorum commeti işallah bende aranıza katılmak isterim ama tek korkum 125 lik symden sonra bu motor biraz ağır gelirmi bana ne dersiniz ilk vitesli deneyim bu motor için uygunmudur. teşekkürler.
    Kısmet insallah :D Senin boy kilo kac? Kac km tecruben var :D gt250 genelde başlıngız motoru tabir edilen cinsten çokta sorun olcağını sanmıyorum.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    174 e 70 masa başında oturmaktan kilo almadıysam km tecrübeye gelince 1100 de şuan fiddel ilk motorum daha önce hiç deneyimim yoktu motorda biraz temkinli başladım fazla km yapamadım bide 125 lik olduğu için ana artallere pek çıkmıyorum alıştım gerçi biraz ama şile yada şehir dışı yapmadım hiç feribotla karşıya geçtim taksim beşiktaş sarıyer falan yaptım anadoluda olduğum için bu yakada çok kulladım bostancı kadıköy cadde bostan falan ama gözüm yükseklerde vitesli bir motora geçicem muahkkak ama hangisiyle başlarım bilmiyorum cbf düşünmüştüm ama o da çok kaba ve hantal gibi geliyor bana belki sym wolf yada commet işte yada yeni çıkan suzuiki ınazuma param yeterse

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı irfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    174 e 70 masa başında oturmaktan kilo almadıysam km tecrübeye gelince 1100 de şuan fiddel ilk motorum daha önce hiç deneyimim yoktu motorda biraz temkinli başladım fazla km yapamadım bide 125 lik olduğu için ana artallere pek çıkmıyorum alıştım gerçi biraz ama şile yada şehir dışı yapmadım hiç feribotla karşıya geçtim taksim beşiktaş sarıyer falan yaptım anadoluda olduğum için bu yakada çok kulladım bostancı kadıköy cadde bostan falan ama gözüm yükseklerde vitesli bir motora geçicem muahkkak ama hangisiyle başlarım bilmiyorum cbf düşünmüştüm ama o da çok kaba ve hantal gibi geliyor bana belki sym wolf yada commet işte yada yeni çıkan suzuiki ınazuma param yeterse
    CBF 150 sana kaba ve hantal geliyorsa gt250 yi bir ustune oturda dene derim :D

Motosikleti
    yazmak istemedim burda ama çok amele motoru söyliyim bari neyse bakıcaz artık bu yazda fiddel idare eder hatunla gezeriz biraz daha seneye allah kerim büyük motor istemiyor gerçi hatun ama kandırıcaz bi şekilde
    zenon bunu beğendi.

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Markamızı geri kazandık galiba. 2013 modellerle S&T Kanuni yeniden Hyosung oluyor.

http://www.stkanuni.com.tr/

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Bu sabah motora binen kac kişi var sabah kalktım güneş var motorla gidim dedim giyindim cıktım dışardaki görüntü bu :D

Depodakini sokemedim koltuğu kazıdım kontaga anahtar zor girdi ama tek marşta calıştı sonra yolun ortasında stop etti deli etti benim müşürlerdenmi derken sağına soluna baktım yok banamısın demiyor benimde akra koltuk sıkışmıştı acılmıyordu zor bela actım sigortasını soktum sanırım orasıda buz olmuş motor ısınıncada erimiş yada oyle birsey soktum taktım çalıştı artık işteyim ama harbi benim motor dişi ben karar verdim.
    Alfist bunu beğendi.

ARCHANGEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Hyosug GT 250R motorum için aldığım arka sehpa yeni motoruma uymadığı için 70 tl gibi bir fiyata satacağım, "bir iki defa kullandım" 120 tl ye almıştım.İlgilenen arkadaşlar varsa irtibata geçebilir.
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    ben alırım hacı.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı puser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben alırım hacı.
    SAtık köfte fiyatına alırsın Aykut ;) Ne kadarlık ısmarladıysa sende o kadar para verirsin :D Artık 650 sahibi acima :D godaman sayılır :D

Motosikleti
    2013 FAZER 8
    ben alırım hacı.
    Sattım gitti kanka.İlk defa zarar ettim iyi mi

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SAtık köfte fiyatına alırsın Aykut ;) Ne kadarlık ısmarladıysa sende o kadar para verirsin :D Artık 650 sahibi acima :D godaman sayılır :D
    Aga itiraf edeyim o köfteyi ben ısmarlamadım motoru aldığım çocuk ısmarladı fukara adamız hacı biz,milleti galyana getirme
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı ARCHANGEL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sattım gitti kanka.İlk defa zarar ettim iyi mi

Aga itiraf edeyim o köfteyi ben ısmarlamadım motoru aldığım çocuk ısmarladı fukara adamız hacı biz,milleti galyana getirme
    Ya bırak bu işleri sefil sübyanı köfte ısmarlıycam diye götür onu ısmarlama ordan zaten 50 tl kar etmişsin 70 de bunu versen aldıgın paraya sattın say işte ne zararı sende zarar edecek göz varmı :D inanma Aykut buna 50 tl ver alirsan paran burda beni ara de :D kalk masadan :D :D
    ARCHANGEL ve puser bunu beğendiler.

Motosikleti
    2013 FAZER 8
    ben alırım hacı.
    Ya bırak bu işleri sefil sübyanı köfte ısmarlıycam diye götür onu ısmarlama ordan zaten 50 tl kar etmişsin 70 de bunu versen aldıgın paraya sattın say işte ne zararı sende zarar edecek göz varmı :D inanma Aykut buna 50 tl ver alirsan paran burda beni ara de :D kalk masadan :D :D
    Bu söylediğin ticaret ahlakına aykırı kardeş aykut sen buna uyma.
    zenon bunu beğendi.
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Yaşa be Sabit, sanki sen değil de içimdeki küçük, mazlum çocuk konuştu Her safın senin gibi bir akıl hocası olsaydı, dolandırıcı milleti ekmek yiyemez sektör değiştirirdi

Fatih, o arka sehpa artık benim, emanete iyi bak artık 70'e mi, 50'ye mi, bedavaya mı; yada üzerine para veripte mi verirsin bilmem
    zenon bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Yaşa be Sabit, sanki sen değil de içimdeki küçük, mazlum çocuk konuştu Her safın senin gibi bir akıl hocası olsaydı, dolandırıcı milleti ekmek yiyemez sektör değiştirirdi

Fatih, o arka sehpa artık benim, emanete iyi bak artık 70'e mi, 50'ye mi, bedavaya mı; yada üzerine para veripte mi verirsin bilmem
    Valla bende benim suzukiye uygun olanını alıcam,zincir bakımı falan yapmam lazım bugün yarın alırım yenisini.Bendeki sehpa demonte bir şey bir ara o minik sırtçantanla gel söker veririm sana.
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Demonte olması hoşuma gitti

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Demonte olması hoşuma gitti
    Hacı ne ettin deger yükseltir boyle cümleler dogrusu "Demonte olması kötüymüş ama ne edelim he dedik bi kere!.." olcak :D
    puser bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 FAZER 8
    sabit boş zamanlarında yanıma gel biraz pratik yaparsın
    zenon bunu beğendi.
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı ARCHANGEL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabit boş zamanlarında yanıma gel biraz pratik yaparsın
    Büyüksün Sen-sei :D

Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Yarın iş çıkışı fuara gitmeyi düşünüyorum,gelecek olan varsa beraber gidelim. 1 kişilik kontenjanım var bilet 2 kişilik.
    Bir gün mutlaka ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler