Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Şubat 2013, 01:12
yesilkoy adlı üyeden alıntı
nereden temın edebılırım nette baktım ama her motra gore ayrımıdır onu bılemedım yavas yavas motor ıle ılgılı bılgılerı sayenızde ogrenecegım verdıgınız bılgıye tesekkur ederım ayna kütüğü nereden alınır
çok bir fiyatı yok onun bildiğim kadarı ile.
kayalar motoru arayın ellerinde vardır yoksa bile 3-4 güne gelir..
0212 264 57 98
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Reklamlar
-
06 Şubat 2013, 03:13
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
-
06 Şubat 2013, 11:46
Teşekkürler Chronix. Amortisör sorunu çözülünce sezon öncesi geriye bir tek lastik problemi kalıyor. Shinko'lardan tez kurtulmak gerek. Ama hangi marka derseniz henüz bir karar veremedim. Michelin biraz tuzlu. Merkez Yedekparça'da Pirelli takım 550 TL. Sizin öneriniz ne olurdu?
-
06 Şubat 2013, 12:35
reis007 adlı üyeden alıntı
600rr ayna kütüğü uyarsa bende var, ücretsiz yollarım.
Bu arada arkadaşlar önceki motorumda ateşleme bobini arıalanmıştı, idareten çin malı takmıştım, orjinal parçası garantiden gelene kadar motor gitti
Lâzım olan varsa uyguna gönderirim
Teşekkürler Chronix.
tesekkur ederım reis007 uyarmı uymazmı bende bılmıyorum
-
06 Şubat 2013, 13:25
yesilkoy adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Chronix.
tesekkur ederım reis007 uyarmı uymazmı bende bılmıyorum
Bi<im motorların ayna kütüğü manete baglı ve 2010 ile 2012 modelleri arasında da fark var denetmeden alıp takma uymaya bilir.... Fren manetinin kalınlıgı farklı bu nedenlede ayna kütüğüde farklı... sipariş vereceksen motorun modelini söylemeyi ihmal etme..
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
07 Şubat 2013, 15:20
2006 modellerin yakıt tüketimi nedir arkdşlr ?
Rüzgar olayı nasıl rahatsız edermi , rüzgar camının faydaları varmı
-
07 Şubat 2013, 16:13
zenon adlı üyeden alıntı
Bende de 650 amortisoru var dah sert daha yüksek ama sanırım kat ve kat daha sağlam :D Ben genelde iki kişi kullanıyorum hala taş gibi :D
650 amrtisörünü 2 kere kırmış biri olarak hayret ediyorum kendime
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
07 Şubat 2013, 17:33
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
2006 modellerin yakıt tüketimi nedir arkdşlr ?
Rüzgar olayı nasıl rahatsız edermi , rüzgar camının faydaları varmı
benimki yoshimura egzoz ve 180'lik lastikle karmakarışık kullanımla 4-4.5 litre arası yakıyodu. (4'ün altına hiç inmedi, 4.5'i de 1-2 kere falan görmüşümdür)
orjinal egzozu taktıktan sonra ölçemedim çünkü km. saatim bozuldu. ama daha da düşmüştür diye tahmin ediyorum.
uzun yolda rüzgar kasıyo biraz. şehir içinde rahatsız etmiyor. en azından beni
-
08 Şubat 2013, 12:22
Alfist adlı üyeden alıntı
Onur bey az önce sipariş verdim. Dediğiniz gibi diğer malzemeler aynı fiyatlara buradan da temin edilebiliyor. Sadece amorsitör siparişi verdim. Fiyatı düşük tutun diye de not düştüm. Kargo dahil 359 TL. tuttu. İnşallah çok uzamaz.
benimki gümrükte kalmış. gittim aldım. vergiden muaf olarak gözüktü. sadece 3 tl gümrük masrafı aldılar. ağır olduğu için gümrükte tutmuşlar. kalabalık değildi. girdiğim gibi aldım, çıktım.
-
08 Şubat 2013, 12:50
onursakin adlı üyeden alıntı
benimki gümrükte kalmış. gittim aldım. vergiden muaf olarak gözüktü. sadece 3 tl gümrük masrafı aldılar. ağır olduğu için gümrükte tutmuşlar. kalabalık değildi. girdiğim gibi aldım, çıktım.
İyi bari hadi hayırlı olsun :D
-
09 Şubat 2013, 13:09
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,sezon başlamadan,lastik düşünmeye başladım.MICHELİN PILOT ACTIVE ile METZELLER LASERTEC arasında kaldım.motolastik'ten baktım,en ekonomik olanı,benimde güvendiğim markalar bunlar.ne dersiniz?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
09 Şubat 2013, 15:10
bora abi metzeller konusunda hiçbir yorum yapamam almaya ne param yeter ne de kullandım
ama michelin diyince orada dur
kesinlikle ve kesinlikle pilot road kullan
biliyorsun yaşadığım yer itibariyle sürekli çamurlu veya yağmurlu zeminlerde kullanıyorum
yol tutuşu mükemmel frenleme cabası hele hele yağmurda yemede yanında yat
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
13 Şubat 2013, 10:56
Bugün geldi benimki de. Bir de buji hediye etmişler Aslında ağırlık aynı, neden sizinki gümrüğe takılmış anlamadım. Ben hemen değiştirmeyi düşünmüyorum. Sezon başında klasik bakım (yağ, filtreler vs) ve lastiklerle beraber değiştiririm. Sonrada tepesinden inmem artık
-
13 Şubat 2013, 11:25
valla ben de anlamadım. şans heralde. hayırlı olsun, benim motorun gidişi değişti kendine geldi. sen de farkını hissediceksin.
-
13 Şubat 2013, 11:36
Bugün geldi benimki de. Bir de buji hediye etmişler
Aslında ağırlık aynı, neden sizinki gümrüğe takılmış anlamadım. Ben hemen değiştirmeyi düşünmüyorum. Sezon başında klasik bakım (yağ, filtreler vs) ve lastiklerle beraber değiştiririm. Sonrada tepesinden inmem artık
Bence bekletme yada ilk bakımda değiş yaza kadar durmasının sana bir faydası yok sağlam motora binersin. 250 amortisomu ermiştin 650mi?
-
13 Şubat 2013, 11:55
zenon adlı üyeden alıntı
Bence bekletme yada ilk bakımda değiş yaza kadar durmasının sana bir faydası yok sağlam motora binersin. 250 amortisomu ermiştin 650mi?
250 amortisörü Sabit bey. Siparişi verdikten sonra yorumları gördüğüm için 650'likte geç kaldım maalesef Yaza kadar bekleyemem zaten. Biraz havaların yumuşamasını bekliyorum. Yani Martta hallederim.
-
13 Şubat 2013, 12:04
bozuk amortisör zincirinizi kısa zamanda bitirir bilginize..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
13 Şubat 2013, 12:24
250 amortisörü Sabit bey. Siparişi verdikten sonra yorumları gördüğüm için 650'likte geç kaldım maalesef
Yaza kadar bekleyemem zaten. Biraz havaların yumuşamasını bekliyorum. Yani Martta hallederim.
Onur da250 aldı tercih meselesi konfor acısından 250 amortisoru daha iyidir herkez bizim gibi özensiz kullanmıyor ben cukur kaldırım set falan cok takmam o zamanda amortisor ömrü ona göre oluyor :D
-
13 Şubat 2013, 16:04
zenon adlı üyeden alıntı
Onur da250 aldı tercih meselesi konfor acısından 250 amortisoru daha iyidir herkez bizim gibi özensiz kullanmıyor ben cukur kaldırım set falan cok takmam o zamanda amortisor ömrü ona göre oluyor :D
Havalar düzelince İstanbul ekibi olarak bir toplansak harika olurdu. Benim gibi acemi bir motorcunun sizlerden öğreneceği çok şey var
-
13 Şubat 2013, 16:22
Havalar düzelince İstanbul ekibi olarak bir toplansak harika olurdu. Benim gibi acemi bir motorcunun sizlerden öğreneceği çok şey var
Buluşmalara toplanmalara gel genelde haftada bir sinema etkinliği yaparız ;) hem tanışırız ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler