Malezya Polis teşkilanın telefonu versene @puser :D ariyim birtane yollasınlar alasen :D
@Reissin gönderidi demir geldi sağolsun ;)
Malezya Polis teşkilanın telefonu versene @puser :D ariyim birtane yollasınlar alasen :D
@Reissin gönderidi demir geldi sağolsun ;)
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ülke alan kodu hariç 03-20319999.
yalan değil, istersen gir bak : http://www.rmp.gov.my/
demirini de güle güle kulan.
Tanrım affet beni. bir anlık öfke ile kıydım ona
siz deyin cinayet ben deyim tecavüz
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Chronix, neden yaptın bunu (Harbi ciddi soruyorum, önceki sayfaları okumadım, sebebi nedir merak ettim )
Totoyu radyatöre dayamış, kuzu gibi yatıyo yavrucak
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
hocam,
rektefiye gördü motor.işlerden yavaş yavaş toplamaya çalışıyorum. motor neden yan duruyor diye sorucak olursan daha önce serviste manyeto kısmındaki somunları nasıl sıkmışsa herifler açamadık.düz durduğu zamanda ön silindirin egzantrik zincirini oturtamıyorsun o yüzden yan yatırıp kolayca taktım..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Eyww cevap için Online olduğun gözümden kaçmış... Merakım kursaımda kalıp, rüyalarıma giricekti yoksa
" Usta style iman gücü somun sıkması" diye tabir edilen mevzu yüzünden benimde civatalarım pürüzsüz ovallikte bilirim o duyguyu ( az saydırmadım )
Adam kendini tork anahtarı sanıyor, ustaca bilmediğinden söyleyemiosunda sen ustasın diye ( dikkat edersen insan demedim, insanda öyle bi güç yok
Gerçi suç bizde abi, öğrensene sen ustaca, bi dil bi insan diye çocukluğumu yedi bizimkiler
Birde bu motosiklet işinin olayı bu abi, uğraşmasıda keyifli ama kolay kolay bozulmuyorlar orası biraz sıkıcı :/ İşte usta bu yüzden var
Götürüyorsun 2dk da hallediyor her tarafını, bikaç yeride anahtar, çekiç penseyle çiziyor (bunlar beleşş tabi )... derken bizede uğraş çıkıyor
Neyse sana kolay gelsin... Gıcır gıcır atmışsın odaya hemen uyandırma, zaman yay işleri, keyfini çıkar
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Henüz takmadım ama öyle olcak gibi :Dcanta takmasam bile demiri işe yarar üzerine esya yuklemek icin :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:03 ----------
Ağzını hayrı ac :D hafta sonu motora binecez daha vurcam kırbacı vurcam kırbacı :D
Comet motosikletimin arka freni, balata ve hidrolik değiştirmeme rağmen sürekli hava yapıyor ve 5-6 gün sonra tutmamaya başlıyor. Sızdıran bir yer bulamadım. Daha önce başına gelen var mı?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)