Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Ocak 2013, 12:37
Aklıma birşey takıldı motoru elazığda kullanıcam da servis , usta sıkıntısı çeker miyim ? Haziran -Temmuz -Ağustos ve Eylül ortalarına kadar İstanbul'da , geri kalan aylarda motor Elazığ'da olucak yani.Usta sıkıntısı çekmekten korkuyorum
---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 12:28 ----------
Resmi sitesinden de baktım da Elazığ'da yok ama en yakın Malatya'da var yetkili servis.Ama ilginç olan Ankara'da 1 tane yetkili servis olması ?
Reklamlar
-
21 Ocak 2013, 12:55
patates adlı üyeden alıntı
Aklıma birşey takıldı motoru elazığda kullanıcam da servis , usta sıkıntısı çeker miyim ? Haziran -Temmuz -Ağustos ve Eylül ortalarına kadar İstanbul'da , geri kalan aylarda motor Elazığ'da olucak yani.Usta sıkıntısı çekmekten korkuyorum
---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 12:28 ----------
Resmi sitesinden de baktım da Elazığ'da yok ama en yakın Malatya'da var yetkili servis.Ama ilginç olan Ankara'da 1 tane yetkili servis olması ?
Motorun garantili değilse sende yaparsın ama garantiliyse garantiden cıkmaması icins ervise goturmen lazım oda sıkıntı olur
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
21 Ocak 2013, 18:08
-
21 Ocak 2013, 18:18
Sabit hocam ben ilk fotodaki Coocase'i kullanıyorum motorumda. Memnunum f/p oranı bence çok yerinde bir çanta.
-
21 Ocak 2013, 18:31
Topcase'de 3-5 lira fazla verin ama Kappa ve Givi'den şaşmayın.
Artı, bu makinenin ikinci eli neden hiç yok yahu? Çok mu seviyorsunuz motorlarınızı arkadaşlar?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
21 Ocak 2013, 18:36
Ben eski mootrum da ixs kullandım ve givi üretiyor alt tablayasından cantanın altına kadar aynı aynı zamanda Givi nin sahibi Kappa nın da sahibi Kappa cin de üretiyor Givi ve ixs İtalyada aynı fabrikada üretiliyor İXS yine 300 tl gibi bir fiyata buldum.
@NoVaRİX comat kullanıcları bilinclidir ne aldıklarını neden aldıklarınıbilirler Race gibi redline dayiyim derdide yoktur genelde agır başlı afifi arazi kullanan ve az yakmasını isteyenler cometi alır az yakması icinde yavas gitmek gerekir :D Bu nedenle comet cok harekli değildir...
-
21 Ocak 2013, 21:00
hacı abi, görüntü itibariyle hepsi de güssel. birinci olan 48 lt. bence 2 litre gün gelir çok lazım olur.
3. çantada sırtlık varmış. ama 46 litre. sırtlık da arkada oturanlar için faydalı bence. zaten arka oldukça rahatsız...
birinci çanta ile diğerleri arasında 100 tele gibi bi fiyat farkı var. @undocap buralardaysa o 100 lira ile neler yapılabileceğini bi döktürür, aklın şaşar
aynı sitede birinci çantanın markasından (cococase) kumandalı-alarmlı bi model var. diğer 3 ü ile aynı fiyatlara geliyor. bi bak istersen
http://www.feyizoglu.com/48-Lt-Topca...-_46884.html#0
kumanda ve alarmdan ziyade ledli olması hoşuma gitti. yollarda görüyorum, hem şık duruyor hem de frene bastığında çok görünür oluyor...
bizim motorlara topcase yakışıyomu sizce????
-
21 Ocak 2013, 23:59
zenon adlı üyeden alıntı
Benim motora Topcase olarak bunu düşünüyorum sizin fikriniz nedir?
büyük değil mi onlar ya. küçük bir tane daha sevimli durur bence. ama 48 lt'ye kask, mont, dizlik sığıyorsa yazın süper olur.
-
22 Ocak 2013, 00:16
puser adlı üyeden alıntı
büyük değil mi onlar ya. küçük bir tane daha sevimli durur bence. ama 48 lt'ye kask, mont, dizlik sığıyorsa yazın süper olur.
Valla büyük kücük bakmam kucuk olursa zaten sırt cantasından ileri gidemeyecek amac kamplarda kullanmak oyle oldumu uyku tulumunu falan koy 10 numara olur :D
-
22 Ocak 2013, 00:58
48 lt bence siritmaz benim hosuma gidiyor. Ayrica kask, mont, eldiven,dizlik ve ivir zivir esyalarimi sigdirabilmek harika bir duygu. Buyuk canta iyidir
-
22 Ocak 2013, 10:32
Bir alt sehpa cantayı koyabilcegim bir demir ayarlayıp gidip alırım 19 Nisana kadar bu işi kalletmem lazım :D Kamp var :D
-
22 Ocak 2013, 11:09
puser adlı üyeden alıntı
Aykut adamın gezi fotoğraflarına hiç bakmadın galiba.Bence bu topcase de yetmez sen arkaya römork taktır sabit.
-
22 Ocak 2013, 11:24
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Aykut adamın gezi fotoğraflarına hiç bakmadın galiba.Bence bu topcase de yetmez
sen arkaya römork taktır sabit.
Aklımdan gecmiyor degil :D Bu arada senin iş icin arkadastan ses cıkmadı olumlu olmayacak galiba bekleyelim bakalım ;)
-
22 Ocak 2013, 11:26
zenon adlı üyeden alıntı
Aklımdan gecmiyor degil :D Bu arada senin iş icin arkadastan ses cıkmadı olumlu olmayacak galiba bekleyelim bakalım ;)
Motosiklet aksesuarlarımı aldığım yamaha satış ve servis hizmeti veren bir yer var ordaki arkadaştan rica ettim pazar günü ustanı ödünç alabilirmiyim diye bugün haber gelecek.İnşallah olur yoksa işim zor.
-
22 Ocak 2013, 12:37
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Motosiklet aksesuarlarımı aldığım yamaha satış ve servis hizmeti veren bir yer var ordaki arkadaştan rica ettim pazar günü ustanı ödünç alabilirmiyim diye
bugün haber gelecek.İnşallah olur yoksa işim zor.
PAzarda hava bozuk gibi plan ne ne yapacaksın? nasil yapacaksın
-
22 Ocak 2013, 19:17
-
23 Ocak 2013, 03:11
aynen piyasa ölü yaza doğru millet panik yapıcak
-
23 Ocak 2013, 10:34
-
25 Ocak 2013, 23:51
arkadaslar bır sure once acemılıgınde verdıgı tecrubesızlıkle bır kaza atlattım sukur bana bır sey olmadı ama motorda ufak tefek hasar var bende elımden geldıgınce kendım toparlayarak hem motoru tanımak hemde elden gelenı yapmak ıstıyorum olusan hasar depo bıraz ıcerı goctu sol sınyal kırıldı sol aynayı tutan somun dıpten kırıldı elcık kenardan hasarlı ve vıtes kolu kırıldı
gıdonda egrıldı vıtes kolunu cıvata ve bırazcık boru ıle hallettım sayılır sımdı gıdunu cbf 150 gıdonu ıle degıstırılebılır dıye bır yerde okumustum bu sekılde degıstıren varmı yada onerısı olan varmı http://www.motoliz.com/Regal-Elcik-Takimi-2-Gri_21656.html#0 bu elcıkler uyarmı http://www.motoliz.com/VLM-urun-Kodu-610-205_14550.html#0 bu sınyal uyarmı gercı bunlar yamaha motorlar için ama uyarmı dıye sorayım dedım bırazda malıyetı dusunerek depoya ne yapabılırım arastırıyorum hala ve bu arada sele derısını degıstırmek ıstersek hangı derı kullanılmalı karbon desenlı derı bulunabılırmı bılıyorum cok sordum ama sorkı ogren demısler
verecegınız bılgıler ıcın sımdıden tesekkur ederım
-
26 Ocak 2013, 02:11
öncelikle geçmiş olsun. sana bir şey olmamasına sevindim.
gidon için bence şundan daha ugun fiyatlısını bulamazsın. ama ellerinde var mı bilmiyorum.
http://www.motoliz.com/Renthal-Renkl...m_21162.html#0
orjinal elcikler gayet ucuz ve kalitesi bence baya iyi. orjinal rizoma'dan memnun kalmayıp, orjinal elciklere geri döndüm. linkini verdiğin çakma rizomaları tavsiye etmiyorum çok kalitesiz oluyorlar. illa farklı bir şey kullanacağım diyorsan biraz 10-20 tl daha fazla ver harris, ariete veya protaper al derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler