Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı reis007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, benim motora 12 taksit imkanı bile sundum yine satamıyorum yahu
    yokmu temiz comet isteyen
    Mevsim kışa döndü trabzon millete biraz ters kalıyor tabi gelip görmek bile maliyet sonucta ancak yakın yerlerden alan cıkarsa olur İstanbul - Ankara da vardır ila ama trabzon yakın yer degil güzel güzel resimlerini koy dürüst ol ila alıcısı cıkar...
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    onursakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla onur bir ilana bakmaya gitmiştik Resimler super km super bir gittik baktık kaynak olmayan yeri yok cektiği fiyatı duyunca gayri ihtiyari sen fiyatı 3500-4000 yapınca haber ver oldu :D ve emin ol senin motor kozmatik olarak ondan çok daha iyi hatta benimkinden bile iyi :D sen dediğin seyleri değişirsen de satma zaten motoru sıfırlamış olcaksın
    zaten satmam heralde ya. hatta dün baktım sahibindene. bundan daha iyi performans alabilceğim motorları araştırdım da, almayı düşünebilceğim sadece monster 696 var. düşük model alıp yine bi sürü masrafa maruz kalmak istemiyorum. onun da 2010 sonrası modelleri bütçeyi ekstra aşıyor chopper, ss falan çok tabi ama bi türlü sevemiyorum onları.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı onursakin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten satmam heralde ya. hatta dün baktım sahibindene. bundan daha iyi performans alabilceğim motorları araştırdım da, almayı düşünebilceğim sadece monster 696 var. düşük model alıp yine bi sürü masrafa maruz kalmak istemiyorum. onun da 2010 sonrası modelleri bütçeyi ekstra aşıyor chopper, ss falan çok tabi ama bi türlü sevemiyorum onları.
    Valla monster 696 alıp sendeki sorunlar olursa 2 tane hyo parası verirsin allah muhafaza satamazsında bu arada monster 696 bu motoru almaya düşünen cok hyo sahbi varen azından senin birlikte 3 kişi oldu benim cevremde :D
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    hyosung gt 250
    e bu da onun çakması bi yerde

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mevsim kışa döndü trabzon millete biraz ters kalıyor tabi gelip görmek bile maliyet sonucta ancak yakın yerlerden alan cıkarsa olur İstanbul - Ankara da vardır ila ama trabzon yakın yer degil güzel güzel resimlerini koy dürüst ol ila alıcısı cıkar...
    doğrudur, buralarda hiç comet yok. resimleri güzel, hile hurda yok, ama biraz ağır işte piyasası , hayırlısı diyelim...
    696 alınır ama oda hyo gibi satılırken sıkıntı
    Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S

Beyler bu gidonla yanlış hatırlamıyorsam Comet başlığında karşılaşmıştım. Aradım fiyatlarda %25 zam var, siyah rengi hızla tükenmiş ellerinde kalmamış.

Biriniz toptan alım yaptıysa çıksın ortaya döksün hepsini
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://g1212.hizliresim.com/14/5/glsyl.jpg

Beyler bu gidonla yanlış hatırlamıyorsam Comet başlığında karşılaşmıştım. Aradım fiyatlarda %25 zam var, siyah rengi hızla tükenmiş ellerinde kalmamış.

hatırladığım kadarıyla chronix, "fiyatı buysa, aynı gidonsa iki tane filan alayım" yazmıştı. demek bütün hepsini o toplamış

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    ulen yakalandım

satış fiyatı 100 TL

mt üyelerine % 5

hyosung kullanıcılarına % 10 indirim yapıyorum

Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    hyosung gt 250
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://g1212.hizliresim.com/14/5/glsyl.jpg

o nerde ya, ben de alıyım. siyah olmazsa beyaz olur. dursun kenarda nolur nolmaz.

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı onursakin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o nerde ya, ben de alıyım. siyah olmazsa beyaz olur. dursun kenarda nolur nolmaz.
    gaziosmanpaşa da hocam.

http://www.motoliz.com/
    Two Against the World

Motosikleti
    hyosung gt 250
    he biliyorum burayı. sağol

arkadaşlar, 3-4 gündür seri kalkış yaparken sanki patinaj sesi gibi bi ses geliyo, arka dişli civarından olduğunu sanıyorum.

bu konu hakkında fikriniz var mı, sizce ne kadar kaçmıştır...

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı tekfur34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, 3-4 gündür seri kalkış yaparken sanki patinaj sesi gibi bi ses geliyo, arka dişli civarından olduğunu sanıyorum.

bu konu hakkında fikriniz var mı, sizce ne kadar kaçmıştır...
    debriyaj balataların sürtüyor muhtemelen, kontrol etmeni öneririm.

yağ değişimini ne zaman yapıldı, yağ seviyesini bir kontrol et. onlar da sorun yoksa debriyaj ayarı yaptır hala devam ederse balataları söküp en ince zımpara ile üzerlerinden geç ve hala devam ediyorsan 200 tl..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

unutmadan işin için debriyaj tası girerse o da 250 TL
    Two Against the World

Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    debriyaj balataların sürtüyor muhtemelen, kontrol etmeni öneririm.

yağ değişimini ne zaman yapıldı, yağ seviyesini bir kontrol et. onlar da sorun yoksa debriyaj ayarı yaptır hala devam ederse balataları söküp en ince zımpara ile üzerlerinden geç ve hala devam ediyorsan 200 tl..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

unutmadan işin için debriyaj tası girerse o da 250 TL
    arka dislinin bosa donme ihtimali var mi? o dislinin nasil takildigini gormedim hic...

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    arka dislinin bosa donme ihtimali var mi? o dislinin nasil takildigini gormedim hic...
    arka dişlinin boşa dönme ihtimali hiç yok tabi 6 somunun hepsi söküldüyse başka o zaman da motor gitmez .. bahsettiğin olay tam kalkış anında çok kısa süren patinaj sesi gibi dedin, aynı şeyi bende yaşadım ve benim sorunum şuydu,debriyaj tasında kanallar oluşmuştu ve balata tırnakları bu kanallara yerleştiğinden balatalar tam kapanmıyordu ve bu yüzden bahsettiğin o sesi duyuyordum. 3.viteste kalkmaya çalış duyacağın ses senin yaşadığın sorunda çıkan ses ile aynı olduğunu göreceksin..
    Two Against the World

Motosikleti
    Arkadaşlar izmirden bir arkadaşımız motoruma talip, fakat mesafe uzak olduğu için indirim istiyor. Ne yapayım, en son ne kadara bırakayım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5356152/detay/

Arkadaşlar izmirden bir arkadaşımız motoruma talip, fakat mesafe uzak olduğu için indirim istiyor. Ne yapayım, en son ne kadara bırakayım
    reizz fiyati dusurmusun zaten. ben talip oldugumda daha yuksekti sanirim. 2011 - 7000 km.. ve 6000 tl. daha ne kadar duseceksin ki fikrim su: eger cok mecbur degilsen bahari bekle. oluculerden kurtul...
    zenon bunu beğendi.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    benim ybryi satsaydım affetmezdim...

Motosikleti
    reizz fiyati dusurmusun zaten. ben talip oldugumda daha yuksekti sanirim. 2011 - 7000 km.. ve 6000 tl. daha ne kadar duseceksin ki fikrim su: eger cok mecbur degilsen bahari bekle. oluculerden kurtul...
    Tuğrul o zaman 6300TL idi şimdi 6100TL, çok mecbur değilim aslında ama burada yılın 6 ayı yağmur yağar. Ben soğuk dinlemem binerim ama yağmur işi bozuyor işte, motosiklet sürmekten hiç zevk alamıyorum. Araba alayım diyorum işte, hayırlısı...

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim ybryi satsaydım affetmezdim...
    Ybr çabuk satılır, yeterki fiyatı iyi olsun Benden önce satarsan haberim olsun
    maxi97 bunu beğendi.

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    hocam, trabzon'dasın hani yakınlardan gelip alacak birine fiyatla oynama ama marmara'ydı, akdeniz'di ege filandı gelecek kişiye motoru 6000 den ver. istanbul'dan biri alacak olsa 150 TL trafik sigortası, 80 TL satışı yapılacak, eh adam oraya gelecek 50 60 TL otobüs, bi de ordan dönücek nerden baksan 3 depo 225 TL
    Two Against the World

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler