Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Aralık 2012, 23:08
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,çok sık yazı yazamasamda,sürekli takip ediyorum.fişli bağlantılardaki sıvı yalıtımı için bir başka yöntem daha var.fişlerin girdiği/çıktığı yerlere WD40 sıkabilirsiniz.paslanmayı önleyen/çözen,hafif yağlı bir yapısı olduğu için su itici özelliğe sahiptir.bilginize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
-
04 Aralık 2012, 10:34
Bende benim motorun voltajını falan ölcecektim ama hafta sonu yalan oldu onumuzdeki 5 günde full yagmur var sanırım bekleyecek şimdi. Bakalım uygun zamanda bir gezdirmek lazım ;) Umarım Cumartesi hava toparlarda bir bakarız sagına soluna
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
04 Aralık 2012, 13:45
@puser anladım bi şekilde halledicem artık.
bu arada sabah gelirken herifin biri park halindeyken pat diye önüme çıktı. yağmur da var, fren yapamadım sola doğru kaçtım ama kornaya asılmama rağmen durmayıp sağdan çat diye ayaklığa vurdu tamponu. adam yanıma gelsin konuşalım diye durdum bekledim kaçtı gitti. plakayı da almak gelmedi aklıma. sonuç olarak bende bişey yok ama sağ ayaklık demiri kırıldı. arka freni kullanamıyorum. yine argon yolu gözüktü :(
-
04 Aralık 2012, 14:54
onursakin adlı üyeden alıntı
bu arada sabah gelirken herifin biri park halindeyken pat diye önüme çıktı. yağmur da var, fren yapamadım sola doğru kaçtım ama kornaya asılmama rağmen durmayıp sağdan çat diye ayaklığa vurdu tamponu. adam yanıma gelsin konuşalım diye durdum bekledim kaçtı gitti. plakayı da almak gelmedi aklıma. sonuç olarak bende bişey yok ama sağ ayaklık demiri kırıldı. arka freni kullanamıyorum. yine argon yolu gözüktü :(
Çok geçmiş olsun ciddi birsye atlatmışsın valla Onur. Bu ara ciddi Rüzgar yagmur var dikkatli olmakta fayda var.
-
04 Aralık 2012, 15:56
Geçmiş olsun hacı. Sende bişe olmaması sevindirici.
-
04 Aralık 2012, 16:40
çok geçmiş olsun onur.
sağ ayaklık dediğin sürüş esnasında ayağın üzerine konulduğu parça değil mi? arka firen pedalı değil yani. bence ona kaynak yaptırma. argon kaynağını yapabilen var yapamayan var. yapabilende her zaman çok iyi beceremiyor. zaman zaman bütün ağırlığını taşıyan bir parça olduğundan sürüş esnasında kaynak yerinden kırılması malesef kötü yaralanmana neden olabilir.
eğer kırılan arka firen pedalıysa çok büyük bir kuvvete maruz kalmayacaktır ama ani bir firenleme esnasında kırılması sıkıntı oluşturabilir.
-
04 Aralık 2012, 17:15
sağolun beyler.
parça bu.
http://merkezyedekparca.com/detay.as...i%20%D6n%20Sag
kaynak kaça yapılır bilmiyorum ama 100 lira çok. başka masraflar var. hem fren hem debriyaj balatalarını değiştirmem lazımken kötü oldu. şimdilik kaynakla geçiştirmem gerekicek sanırım.
-
04 Aralık 2012, 17:19
sağolun beyler.
parça bu.
kaynak kaça yapılır bilmiyorum ama 100 lira çok. başka masraflar var. hem fren hem debriyaj balatalarını değiştirmem lazımken kötü oldu. şimdilik kaynakla geçiştirmem gerekicek sanırım.
Puserin dedigi ayaklıga cok yuklanme ayakta falan kullanman gerekirse ciddi sonuclar olusabilir. Argon kaynak köpük kaparcık yapıp cok havas kaynamasına sebep olabiliyor adam akılı yaptır yaptıracaksanda...
-
04 Aralık 2012, 17:24
sağolun beyler.
parça bu.
satis.kanuni'de "BASAMAK BAĞLANTI SACI ÖN SAĞ" diye geçiyor. 88 TL. nedendir bilmem sol sağa göre daha ucuz. linkte gönderdiğin R modelleri için. onaların ki ayaklığı öne arkaya kaydırıp konum ayarlamaya yarayan vida deliklerine sahip.
-
04 Aralık 2012, 17:34
ya şimdi ben de sahibinden'de baktım. zeytinburnu'nda bi servis var. fren pedalı, ayak koyma yeriyle birlikte komple 75 dedi. montajını da yaparız dedi. gidicem bi bakıcam. orjinal değildir büyük ihtimal ama yolumun üzeri sayılır, bakmaktan zarar gelmez. düşününce kaynak benim de aklıma yatmadı.
-
04 Aralık 2012, 17:34
sağolun beyler.
parça bu.
ayaklık için bence kaynaktan uzak dur olmadık yerde daha çok zarar vermesin. ayrıca debriyaj balatalarını değiştiriken debriyaj tasını kontrol etmeli kanal oluşmuşsa o da değiştirilmeli hatta yayları ve sacları da değiştirsen iyi olur. kısaca ayaklık ile birlikte 600 küsürcük acı yok rocky acı yok..
tasın değişmesi gerekiyorsa ve değiştirmeden sadece balataları değiştirirsen 40 bin km gidecek balata 20 bin gider motora zarar verir.
yayları değiştirirsen muhtemelen debriyaj kolun da yumuşayacaktır.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
04 Aralık 2012, 17:53
hacı felaket tellalı gibisin ya.
balataları değiştireli 10 bin falan olmuştur ama debriyaja bassam bile motor olduğu yerde ileri atıyo kendini. alttaki vidadan ayar falan yaptım hiç bi değişiklik yok. o yüzden değiştiricem zaten.
daha lastikler, amortisör duruyo. yeni bi çinli mi alsam napsam bilemedim :D
-
04 Aralık 2012, 18:28
hacı felaket tellalı gibisin ya.
balataları değiştireli 10 bin falan olmuştur ama debriyaja bassam bile motor olduğu yerde ileri atıyo kendini. alttaki vidadan ayar falan yaptım hiç bi değişiklik yok. o yüzden değiştiricem zaten.
daha lastikler, amortisör duruyo. yeni bi çinli mi alsam napsam bilemedim :D
Büyük ihtimalle yayları ömrünü tamamladıgı icin oluyordur. Sen senin motoru 5 küsüre verebilirsen ver aynı motorun temizini bulursan yeniden al bence :D
-
04 Aralık 2012, 19:26
5 küsür mü :D masrafı bitirdikten sonra olur ama;
lastikler, arka amortisör, fren ve debriyaj balataları (dediğinize göre belki tas ve yayları), hız göstergesi değişecek. komple boya da lazım
şu haliyle satışa koymaya bile utanırım açıkçası
-
04 Aralık 2012, 23:13
Allah yardım etsin.. söylenen rakamlar ciddi gerçekten..
motorumu almadan önce istanbuldaki hemen bütün motorları gezdim. inan ki utanacak durumda değilsin...
-
05 Aralık 2012, 00:31
tekfur34 adlı üyeden alıntı
motorumu almadan önce istanbuldaki hemen bütün motorları gezdim. inan ki utanacak durumda değilsin...
eyv. sağol. söylediğin şekilde motor çok gerçekten. insan onlara bakmaya gitmek için harcadığı zamana bile acıyor.
-
05 Aralık 2012, 10:05
tekfur34 adlı üyeden alıntı
Valla onur bir ilana bakmaya gitmiştik Resimler super km super bir gittik baktık kaynak olmayan yeri yok cektiği fiyatı duyunca gayri ihtiyari sen fiyatı 3500-4000 yapınca haber ver oldu :D ve emin ol senin motor kozmatik olarak ondan çok daha iyi hatta benimkinden bile iyi :D sen dediğin seyleri değişirsen de satma zaten motoru sıfırlamış olcaksın
-
05 Aralık 2012, 11:30
selam arkadaşlar,şu kış günlerinde motora biraz bakım modifiye yapayım diyorum.Fren manetlerini ve artçı ayaklıklarını(sadece ayak basılan yeri) elcik koruma rengine boyasam nasıl olur ? .Bu renkte boyayı tüpe basıyorlar 400ml 20tl.kendim boyarım.
-
05 Aralık 2012, 11:50
merianne adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar,şu kış günlerinde motora biraz bakım modifiye yapayım diyorum.Fren manetlerini ve artçı ayaklıklarını(sadece ayak basılan yeri) elcik koruma rengine boyasam nasıl olur ? .Bu renkte boyayı tüpe basıyorlar 400ml 20tl.kendim boyarım.
güzel olur olmasına da.. fren manetleri derken fren kaliperlerinden mi bahsediyorsun yoksa debriyaj ve fren maneti mi? ayrıca tüp boya ile yapman uzun ömürlü olmaz hatta hiç olmaz . statik boya uygulaması yaptırman lazım.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
05 Aralık 2012, 12:02
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler