Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Dün Muayne sonrası motor tatsız çalışıyordu. Tam üzerimi giydim cıktım annem motorun yanında gaz telinin iki ye ayrılmış yerini gordu bu ne boyle demesi ile gaz actıgımda gitmemesi bir oldu gaz teli sıkışmış gibi soket seklindeymiş tutum yerine oturtum. Eve gidiyorum sanki tek silindir calışıyor 3. viteste gaz acıyorum gitmiyor lan dedim balata sıyırdı falan herhalde debriyajı elime aldım. 2. viteste eve ulaştım 50-60 ile falan eve geldim gaz telini soktum baktım pinler onu ceken tıpadan cıkmıs karga burun yardımı ile oturdum yerine koydum. Motor kendine geldi site ici bir test sürüşü yaptım şimdi saat gibi çalışıyor.

Çıkarılması gereken not: Beyinde mi sensörden mi yok hava filtersi mi falan mi fismanmı dedik ama en olmaz dedigimiz en batir yerden sorun verdi servise gitmeden once bu tip seyleri mutlaka kontrol edin ve bizim motorların gaz telleri kontrol etmezseniz yolda bırakır...
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    zenon, muayene nasıl geçti, nelere baktılar, beğenmedikleri bir şey oldu mu?

işte benim errrkek

Uploaded with ImageShack.us
    UNdocab ve zenon bunu beğendiler.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı tekfur34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, güle güle kullan.

koruma demiri mi var orada yoksa yanlış mı görüyorum?

bir de o alt sakalı takmak için bir yerleri delmek gerekiyor mu? nasıl nerelere tutturuluyor. yakın foto var mı?

tesekkur ederim.

yanlarda krom koruma demirleri var. aynalar ve gostergelerin disi da krom. birbirlerini tamamliyolar.. koruma demirlerini hos bulmamama ragmen bunlar gozumu rahatsiz etmedi.

bunlarin hepsi aldigimda vardi. alt sakal bence ise yarayan bi parca degil. nasil monte edildigine yarin dikkat ederim. foto da yuklerim

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı tekfur34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tesekkur ederim.

yanlarda krom koruma demirleri var. aynalar ve gostergelerin disi da krom. birbirlerini tamamliyolar.. koruma demirlerini hos bulmamama ragmen bunlar gozumu rahatsiz etmedi.

bunlarin hepsi aldigimda vardi. alt sakal bence ise yarayan bi parca degil. nasil monte edildigine yarin dikkat ederim. foto da yuklerim
    koruma demiri ve alt sakal montajının bu motora hangi yöntemlerle yapılabildiğini merak ediyorum. çok makbule geçer.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı onursakin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @puser yok hiç götürmedim ona. baktım şimdi merterdeymiş. olabilir sağol
    @undocab hadi ya ben de önündeki motorları görünce dedim heralde işini iyi yapıyo ki bu kadar motor var. bi de ilgilendi baya gittiğimde. bindi inceledi falan. ama öyle diyosan kötüymüş. aslında ümraniyedeki mert fena değil ama çok uzak bana. motoru bıraktıktan sonra geri dönmek, sonra motoru almaya gitmek falan çok zor oluyo. bi de bişey çıkıyo geri dönüyosun falan işkence resmen.
    Aga adamlar iyiniyetli işini yapıyorlar. Sıkıntı yok
    Benim bu durumu yaşama sebebim o an motosiklet ile ilgilenen arkadaşın saat 13:30 olmasına rağmen hala yemeğe çıkmamış olması ve benim işi alel acele sallama yapması. Onun dışında işlerini iyi de yaparlar.
    Ama bakım fiyatları benim motosikletim için gereksiz fazla. Daha 1,5 yıllık 23bin de gençliğinin baharında arıza ve dikkat istemeden uzak.Yağını, filitresini, bujisini, balatasını kontrol etmen yeterli bi motosiklet.
    Senin motosiklet gibi ufaktan yaşlanmış, karbüratörlü motor için iyi bir yer. Aletleri var karbüratörünün ayarlarına bakar, senkron ayarına bakar, akünün voltajına bakar. Bakmadıysa aga şunu da bi kontrol et dersin ve ettirirsin. Saatine 60tl alır.
    Ben başka servise gidiyorum ki bugün de gittim. Paramın büyük bi kısmı cebimde kalıyor ;)
    Gerçi bugün 365tl kaçtı bana ama.. :(

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı puser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zenon, muayene nasıl geçti, nelere baktılar, beğenmedikleri bir şey oldu mu?
    Muaynede, Şase nuamarasına baktılar, Motor Numarasına bakmadılar... gidon tam dönüyor mu baktılar. Farın ışın şidedine bir aletle baktılar. sinyaller frenler bakıldı. Ön amortisöre yüklemem istendi. bir tur attım geldim tmm dediler. Ruhsata ve Plakaya pul yapıştırdılar.

Bu kadar. Hic bir sorun olmadı çok çok rahat gectim yani...
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

onursakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aga adamlar iyiniyetli işini yapıyorlar. Sıkıntı yok
    Benim bu durumu yaşama sebebim o an motosiklet ile ilgilenen arkadaşın saat 13:30 olmasına rağmen hala yemeğe çıkmamış olması ve benim işi alel acele sallama yapması. Onun dışında işlerini iyi de yaparlar.
    Ama bakım fiyatları benim motosikletim için gereksiz fazla. Daha 1,5 yıllık 23bin de gençliğinin baharında arıza ve dikkat istemeden uzak.Yağını, filitresini, bujisini, balatasını kontrol etmen yeterli bi motosiklet.
    Senin motosiklet gibi ufaktan yaşlanmış, karbüratörlü motor için iyi bir yer. Aletleri var karbüratörünün ayarlarına bakar, senkron ayarına bakar, akünün voltajına bakar. Bakmadıysa aga şunu da bi kontrol et dersin ve ettirirsin. Saatine 60tl alır.
    Ben başka servise gidiyorum ki bugün de gittim. Paramın büyük bi kısmı cebimde kalıyor ;)
    Gerçi bugün 365tl kaçtı bana ama.. :(
    hmm anladım. bana da o tarz şeyler lazım zaten. özellikle senkron ayarında bi problem varmış gibi geliyo ama bakıcaz tabi. şu sıralar sürekli kullanıyorum da havalar biraz daha bozunca bırakıcam artık acele etmeden güzel güzel yapsınlar bu arada 365 fenaymış. geçmiş olsun. ne yaptırdın ki o paraya?

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Servise standart 23500 bakımı için gittim.
    1,5lt petronas 10-50 full sentetik yağ + işçilik + servis kayıt parası 65tl ;)

Arka lastiğim 3 yerden balon yapmıştı. İçinde telleri kopmuş. 5-6 gündür o şekilde dolaşıyordum. Eleman orada bi maxi scooter gösterdi ağzı gözü dağılmış. Kumar oynuyosun ya lastiği değiştir ya da binme motosiklete bu şekilde dedi.Bu ara feci parasızım birde.
    Serviste ucuz lastik vardı shinkolardan kötü olamaz dedim ve 250tl ye Maxxi marka arka lastiği aldım. Ön yoktu elinde 3-5 güne gelicek onu da değiştiricem. Ön-arka takması dahil 380tl olacak.
    Sonuçta +200 üzeri hızlar yapmıyoruz. Bir de biz çok fazla yol yapıyor dere tepe geziyoruz. Her halukarda yeter diye düşündüm. Lastiğin üstü yumuşak. bakalım zamanla kalitesini görücez.
    Gerçi ben şehir içinde bazen güzel atraksiyonlar yapıyorum :D Yine de Shinkodan kötü olamaz.

Aynam kırıktı. Aluminyum kaynak yaptırdım arkadaşa sağlam olmadı 1-2 defa dan çok denedim belki bi zaman sonra çarpma ile bile gidiyordu.
    Orjinal aynadan 50 tl ye 2. el çıkma aldım.

Bakım yağ 65
    arka lastik 250
    ayna 50

Para durumları nanay olduğu için. Kredi kartı ile 9 taksit aldım

Baktım olacak gibi değil durdukca para gidiyor. Motoru alıp kaçtım oradan :D
    zenon bunu beğendi.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baktım olacak gibi değil durdukca para gidiyor. Motoru alıp kaçtım oradan :D
    oyuncakcı dükkanındaki çoçuk gibiydi yani. bunu da isterim, şunu da al

UNdocab, lastiklerinin rodajının bitmesinin hemen akabinde bir şinko - maxxi karşılartırma analizini bekliyoruz
    zenon ve UNdocab bunu beğendiler.

Motosikleti
    2011 Honda CBF 1000
    Arkadaşlar merhaba ;
    2012 model sıfır GT250 R aldım. Performans egzozu alıp ses almak istiyorum. Bunun için katalizör iptali yapmalı mıyım? İptal işlemi yapmadan ses alabilir miyim? Katalizör iptal edersem arıza ışığı vs gibi sorunlarla karılaşır mıyım? Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa, paylaşmanızı rica ederim.
    İyi Sürüşler.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muaynede, Şase nuamarasına baktılar, Motor Numarasına bakmadılar... gidon tam dönüyor mu baktılar. Farın ışın şidedine bir aletle baktılar. sinyaller frenler bakıldı. Ön amortisöre yüklemem istendi. bir tur attım geldim tmm dediler. Ruhsata ve Plakaya pul yapıştırdılar.

Bu kadar. Hic bir sorun olmadı çok çok rahat gectim yani...
    uğraştımamış olmalarına sevindim. zaten motorda bulunacak bir kusur yoktu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Alıntı bonusman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba ;
    2012 model sıfır GT250 R aldım. Performans egzozu alıp ses almak istiyorum. Bunun için katalizör iptali yapmalı mıyım? İptal işlemi yapmadan ses alabilir miyim? Katalizör iptal edersem arıza ışığı vs gibi sorunlarla karılaşır mıyım? Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa, paylaşmanızı rica ederim.
    İyi Sürüşler.
    motosikletiniz hayırlı olsun. bu soruyu forumun GT250R bölümünde de sorarsanız daha fazla ilgili kitleye ulaşıp hızlı cevap alabilirsiniz diye düşünüyorum. enjeksiyonlu s&t 250 cc'i olup egzoz değişimi yapmış kullanıcısı orada çok daha fazla.

tekrardan güle güle kullanmanızı diliyorum.

ARCHANGEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Artçı arayan yok mu
    Bir gün mutlaka ...

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı ARCHANGEL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artçı arayan yok mu
    hocam D90 sende miydi ben mi yanlış hatırlıyorum=)
    zenon bunu beğendi.
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Bendim evet Bu arada tanışmak nasip olmadğıından sana soramadım,burdan yazayım bari "Daha önce EN 500 motorun varmıydı? "
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Bendim evet Bu arada tanışmak nasip olmadğıından sana soramadım,burdan yazayım bari "Daha önce EN 500 motorun varmıydı? "
    ben de esenyurttayım hacı. motor toplanınca seve seve artçım olabilirsin(ah d90 sen nelere kadirsin) en 500e gelirsek,yok hacım ufakken hep cruiserlara merakım vardı da büyüyünce bana göre değilmiş anladım=)
    Two Against the World

Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Ye kürküm ye misali diyosun Hadi hayırlısı.
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Ye kürküm ye misali diyosun Hadi hayırlısı.
    sen motoru satmıştın değil mi ? ilanlar da güzel bir gt650 comet vardı daha 500 km de..bir düşün istersen
    Two Against the World

Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Evet motorumu sattım,ancak 600 cc ve üstüne çıkınca honda 600 f 'e ilgim kaydı.Şuanlık takiptelim yakında inşallah bir tane alacağım.Yinede tavsiyen için sağol.
    Bir gün mutlaka ...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler