Aha geçen de bana yazdılar, hatta bağladılar da motoru. Gerçi benim egzoz tamamen boş değil, fazla ses yok sadece biraz daha tok ses çıkarır, muayenede de egzozdan takılmamıştı ama yok efendim orijinal değil tadilattan yazıcaz da falan da filan... Yalnız arkamda polisle otoparka gittim, çekici çağırmadı
Çok iyi aslına bakarsan taksici önüne kırınca yanında polis taşıyor olmak
Bi de hazır yemişken dibine kadar bağırttırdım otoparka gidene kadar, adam ne dese beğenirsin... Senin ki 250lik değil mi iyi gidiyomuş ben de bakıyorum bunlara dedi... =S Bi de otoparka gidince şakayla karışık giderlendim, benimkinin dışında en ufak CBR600 sonra FZ8'den başlıyodu, hayabusaya kadar yolu vardı... Hepsi de akrapovic... Bunları hallettin benm 5bin TLlik motora mı kaldın dedim
Şaşkınbakkala yaklaşırken arka sokağa sapın arkadaşlar, ışıklardan geçmeyin. McDonald'stan bi önceki sokaktan sola sapıp az ilerden çıkaiblirsiniz yine.
Onur, sen orijinal egzozlu başka bi motorla aynı yerde fotoğraf çek, güneş ışığı falan aynı olsun yani, sonra photoshopla yapıştır o egzozu kendininkine, bastır götür. Motor evde çıkamadım yağmurdan falan de. Ben değiştirdim egzozu, öyle çekip götürdüm ama bakmadılar bile. Zaten seneye takıcam yeniden, trafiği rahatsız ettiğini düşünmüyorum, ama ben E5'te TEM'de sivri sinek gibi giderken otomobil sürücüleri orda olduğumu farketmiyor malesef... Üstelik bizim motorun çıkardığı sese gelene kadar ne magirusler, otokarlar var kafa patlatan. Onlarla uğraşsınlar.
Buradaki mantık arızası şurda; kanun egzozun çıkardığı sese ya da katalitik konvektörü çıkarıp çıkarılmamasının yanında, orijinal olmamasına da bakıyor... Kanunen polisin hakkı var yani ceza yazmaya, hatta ve hatta mantıken, diyelim ki 1000cc bir motorun var ve sesinden rahatsızsın, sen daha sessiz ve daha çevreci bi egzoz taksan bile adam yapıştırabilir cezayı... Hat minibüsleri de o egzozla trafik belgesi aldığı için sorun yok. Hatta polis bana bizzat "egzoz uygulaması yapıyoruz bak amirimiz oturuyor az geride" dedi.
Her ne kadar şehir efsanesi olduğunu düşünsem de sene sonu kotası muhabbetine inanmaya başladım yavaştan.. Dakka başı çevirmeden geçiyorum bu ara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
abi allah aşkına ailemi ne karıştırıyolar yahu... kavgada söylenmez