Buraya koyalım bari Comet olarak azınlıktaydık ama ne edelim 6 gt20 vardı 2 si cometti :(
Buraya koyalım bari Comet olarak azınlıktaydık ama ne edelim 6 gt20 vardı 2 si cometti :(
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
o iki kometliden ötekisi de bendim. fotoğrafta ön sıra soldan ikinci kişi. yenilsin içilsin kısmı lezzetli, geri kalanı da son derece keyifli bir buluşma oldu.
Birdahaki sefere incirli'ye ıslak hamburger yemeye gidelim
Bir gün mutlaka ...
bu gün çorludan istanbul eminönüne hyosung gt 250 ile by_alp ve ben gittik balık ekmek yiyip döndük ben 70 kg alp 110 kg 8.6 litre benzin 237 km toplam ve 39 tl tutarıbuda 100 km yola 3.6 litre km ye 16.4 kuruş hızımız 90-110 km arasıydı
yakıt hakkında bilginiz olsun diye yazdım
tr100a, ayni yakit ortalamasini bende eylul ayi basinda istanbul-ayvalik-istanbul arasinda yapmistim. Benimde ortalama hizim 100-120 arasiydi.
bu yeni st&kanuni olan cometlerden alan arkadaşlar memnunmu acaba ?
Valla ben benim motordan yana biraz sıkıntım var gt250 den degil benim şahsi motordan zincir bittik sürüş konforumu aşırı derece olumsuz etkiliyor. dün zinciri temizliyim yağlıyim biraz kendine gelsin dedim zinciri gerdim falan ama zincirdeki baklalar katlanmıyor neredeyse motor bolpğunu kendine cekiyor zincir cok geriliyor. resmen sarsıyor o sarsınsıda on dişliyi tutan somun gevşemiş elimde alet edavat olmadı için sıkamadım yeni zincir alana kadar motor yatacak birde konyada motris motor yagı koydular cok kotu 500 km oldu ama en yakın zamanda değişirim titreşimden motorun g.t başı ayrı oynuyor. Gecen gün UNdocabın motoruna bindim iki kişi rahat 160 gördük ne sarsındtı ne titreme sadece zincir bukadar motorun karaktesitiğini değiştireceği hic aklıma gelmezdi.
Bu soruyu zinciri değişince tekrar cevaplayayım dün mesela CBR250R kulandım bu gün cevap vercek olsam ben kesinlikle CBR250r degim cünkü safkan spor turring motor tam istedigim gibi tek tez avantaş fıtı fıtı cıkan sesi :D
Herkese merhaba,
Pazar günü şehir içinde ilk kez uzun bir rotada sürüş gerçekleştirdim. Bostancı-Koşuyolu-Üsküdar-Kanlıca-Beykoz-Kadıköy-Moda-Fenerbahçe ve tekrar Bostancı'ya dönüş rotasında yaklaşık 70 kilometre yol yapmışım. Full depoyla çıktığım yolculukta saatte 80 kilometreyi hiç geçmedim ve ibre henüz oynamadı. Comet tercih etmekle iyi bir iş yaptığımı dün bir kez daha anladım. Motor hiç yormuyor, alıştıkça daha rahat kullanıyorum. En güzeli de kilit Bogaz sahilinde tıngır mıngır ilerlemek Şu an tek derdim önümüzdeki haftasonu hava durumunun nasıl olacağı! Yolculuk öncesinden bir fotoğraf paylaşmak istedim ama beceremedim sanırım:( Herkese keyifli sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Becerebildiysem benim siyahi inci
Sabit zinciri temizlesende baklaların arasına sıkışan herşey çıkamıyor baklaları sıkıştırıyor, baklalar sıkışıp katlanamayınca içten paslanmaya başlıyor bide o sıkıştırıyor sonra zincir bozulma evresine giriyor son sürat
Benimde 5000 km olmasına rağmen ultra kalitesiz zincirime hernekadar iyi baksamda Bursa yolculuğumda yağmur yememle yıkanan zincir ve zincir yağını yanıma almama rağmen tek sıkımda bitmesi
bayramdan dolayı heryer kapalı falan derken oynamamaya başlayan 2-3 bakla adamı deli edecek kadar rahatsız ediyor, birde bukadarmı dandik olur bukadar kısa sürede paslanırmı zincir
Dönünce temizledim yağladım düzelmedi, çıkarıp yarım saat gaz yagına yatırdım ara ara her baklayı oynatmayı denedim komple çözüldü ama ne fayda zincir pert artık, baklalar utanmasa 360 derece oynayacak.
Aynen dediğin gibi zincirde oluşan en ufak sorun motorun tüm karakterini değiştiriyor, keyfini allak bullak etse oda iyi resmen korkuyla yol alıyorsun
Kaliteli O-Ring li japon işi bi zincir eminim bambaşka bi motosiklete binmişim hissi yaratacak, okadar lanet bişey bu zincir işi
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Hayırlı olsun motosikletiniz. Göstergenin oynamaması sizi şaşırtmasın. Zaten 180-200 km.ye oynamaz ibre yerinden, sonra birden düşmeye başlar. GV250'de de aynıydı benzin göstergesi.
..::.. GO ..::..
Yine forumdan RuzgarSA dan rica ettim bugun gidip benim icin zincir alacak x2-ring yine forumdan UNdocab kullanıyor gayat memnun o motoru bende kullandım sıfır ses alacak olan olursa öneririm. Benim motor 16000 km de ve bitti dişili setinide değişim diye düşündüm servisi aradım bizim dişliler 65.000 km rahat gidiyormuş sizinde aklınızda olsun.
Almayı düşündüğüm zinicirin linki :http://magaza.entelenerji.com/520-vm-112-x2-ring.html
Benim gibi zinciri olan varsa ön dişli somunun gevşemesine sebep oluyor bilginiz olsun somununuzu kontrol edin benim bir sefer düştü.
Benimde zincirim kötü durumdaydı pazar günü gerdim zinciri ama daha çok ses yapmaya başladı.Hatta biryerlere vurur gibi hissediyorum giderken.Temizledim yağladım ama sonuç aynı.Tekrar gevşettim şimdi böyle idare ediyorum.
Arkadaşlar uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum. Ybrmin ilanını vermiştim. Bugün biriyle anlaştık gibi.
Şimdiden araştırmaya basladim. 5 sene binecegim bir motosiklet almak istiyorum. Günde 50 km yapıyorum. Uzun yol planlarım da var. Ama bana yokuş çıkarken bile tır otobüs sollayabilecek yani sabit 120 km hız yapabilen motosiklet lazım. Üst hızlarda gözüm yok.
Aranızda satan var mi?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)