Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    yunem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni gt 250 Naket
    Alıntı soyuldu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar su motor hakkında ne düsünüyorsunuz
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83584733/detay
    3000 tl az degil mi
    Sevgili kardeşim linke baktık ama sende fark etmişsindirki motorun önü farklıarkası farklı biraz dikkatli bakıncada başından bi kaza gectigi belli oluyor depo degişmiş buda demek oluyorki iyi bi kaza yapmış şaseside egilip dzelmiştir onun egerki böyle bir olayda gecmiş ise (yakından görmeden konuştugumuzu varsayarak) tat vermeyecektir biraz hız yapsan arkası ayrı önü ayrı gidecektir motorun ve büyük denge sorunu yaşarsın tabi secim senin biz sadece resimlerden gördügümüz kadarı ile yazıyoruz Ama tafsiye etmem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Merhaba arkadaşlar,

Aranızda karbüratöre senkron ayarı yaptırmış olan var mı? Yaptırmış olan arkadaş var ise bu 5000-7000 devir arasındaki hafif titreşimi azaltıyor mu? Bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
    ..::.. GO ..::..

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    vitesin boşa zor geçmesini kronik sorun olarak adlandırmamalı bence. bugüne kadar denediğim bütün motorlarlarda, sadece debriyaj kullanarak boş vitese almak her istediğimde mümkün olmadı. mesela son tecrübem honda güvenli sürüş 2 eğitiminde 2 gün boyunca cbf 150 kullandık, onlar da ileriye doğru hareket sağlamadığında veya durağan halde debriyaj sıkılı iken bir miktar gaz vermeden boş vitese geçmiyordu. eğitimin sonunda verdikleri cbr 1000 ve cbr 600'de de aynı durum vardı. yani bu durum benim anladığım kadarıyla manuel vites için mevsim normallerinde bir hadise.

_SpartacuS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    Alıntı puser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vitesin boşa zor geçmesini kronik sorun olarak adlandırmamalı bence. bugüne kadar denediğim bütün motorlarlarda, sadece debriyaj kullanarak boş vitese almak her istediğimde mümkün olmadı. mesela son tecrübem honda güvenli sürüş 2 eğitiminde 2 gün boyunca cbf 150 kullandık, onlar da ileriye doğru hareket sağlamadığında veya durağan halde debriyaj sıkılı iken bir miktar gaz vermeden boş vitese geçmiyordu. eğitimin sonunda verdikleri cbr 1000 ve cbr 600'de de aynı durum vardı. yani bu durum benim anladığım kadarıyla manuel vites için mevsim normallerinde bir hadise.
    Kronik demeyelimde kullanıcı hatasından dolayı kaynaklanan bir durum söz konusu. Bende motosikletimi ilk aldığımda aynı şekilde boşa geçmeme sıkıntısı vardı. Debriyaj manetinden ve Motorun üstünde bulunan debriyaj telinin son noktasından yaptığım ayarlama ile boşa geçme sorunu ortadan kalkmıştır. Denemenizi tavsiye ederim. Bir de şu var, Kimi kullanıcılar Debriyaj maneti en uçta kavramasını seviyor daha çok bu durumlarda boşa geçme sorunu oluyor. Tam ayıramıyor çünkü. Benim manetim tam sıkılı durumdayken yarım Cm kadar bıraktığımda motosikletim kavrıyor ve harakete başlıyor. Sölediğim gibi denemenizi tavsiye ederim..

Saygılar..
    ....

Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    Karburatör Körüklerinin değiştirilmesi. 2006 model körükleri Kore'den getirtmiş olduğumuz Yeni 0 km körüklerle değiştirdim
    Yapmak isteyenlere fikir olma açısından resimler aşağıdadır..

Saygılarımla..

zenon ve puser bunu beğendiler.
    ....

Motosikleti
    Honda Nc750X
    fazla motordan anlamam nasıl sizce arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95151654/detay

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Alıntı marfatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fazla motordan anlamam nasıl sizce arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95151654/detay
    temiz duruyor ancak zincir çok bakımsız. zincir bakımı, (şahsi fikrimdir) motosiklete nasıl davranıldığını gösteren parçalardan biridir.

gidip görmeye bir ustaya baktırmaya değer
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

baysamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar GT250 Arıyorum tarz değişikliği için ilgilenenler özelden ulaşsın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5375762/detay/
    Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin

Arkadaşlar çıplak halini bu hale getirmek tahmini nekadar tutar.olurmu olursa nasıl olur?Bilen abiler yardım ederse cok sevinirim .

zenon ve berkay8 bunu beğendiler.

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    triumph farlar,alt sakal,spor aynalar:D

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Gösterge, Kuyruk Arka tekerde gizli camurluk var
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    sinyallerde oynanmış güzel olmuş
    bu kawasaki bir başka dostummm

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    sinyaller minik bir grenajla yağ radyatörüne bağlanmış. ufak bir yan yatırma, düşürme durumununda gidon ters tarafta kalırsa radyatör hasar görüp yağ akıtabilir. bu durumda da moturu kaldırıp yolunuza devam edemezsiniz. sinyalleri daha güvenli bir noktada konumlandırmalı bence.

resimdeki motosiklet karbürotörlü modellerden ve motor bloğu orjinalinde gri. sahibi sonradan siyaha boyatmış. jantları da güzel bir renk bulup boyatsaymış daha cici görünürdü diye düşünüyorum.

Motosikleti
    Hyosung Gt250 Naked
    Merhaba arkadaşlar,
    İlk motorum olan 2008 model Hyosung Gt250'yi alarak ben de aranıza katıldım.
    Bi kaç sorum olacaktı.
    1- Lastikler bitik durumda, hangi marka-model ve ebatta lastik almalıyım sizce?
    2- Bu lastikleri İzmir'de uygun fiyatlı olarak nerden temin edebilirim ( Malum öğrencilik )
    3- Manetleri spor manetle değiştirmek istiyorum, onları nerden temin edebilirim?
    4- Zincir bakımını kaç km'de bir yapmam gerekir?
    5- Vites artırmak ve azaltmak için en uygun devir hangisidir?
    6- Şunu yap ya da yapma diyebileceğiniz noktalar var mıdır?
    Şimdiden kafanızı ağrıttım ama kusuruma bakmayın artık

Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    Alıntı Buğra Çelik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    İlk motorum olan 2008 model Hyosung Gt250'yi alarak ben de aranıza katıldım.
    Bi kaç sorum olacaktı.
    1- Lastikler bitik durumda, hangi marka-model ve ebatta lastik almalıyım sizce?
    2- Bu lastikleri İzmir'de uygun fiyatlı olarak nerden temin edebilirim ( Malum öğrencilik )
    3- Manetleri spor manetle değiştirmek istiyorum, onları nerden temin edebilirim?
    4- Zincir bakımını kaç km'de bir yapmam gerekir?
    5- Vites artırmak ve azaltmak için en uygun devir hangisidir?
    6- Şunu yap ya da yapma diyebileceğiniz noktalar var mıdır?
    Şimdiden kafanızı ağrıttım ama kusuruma bakmayın artık
    Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle bin Aramıza hoşgeldin...

Michelin Pilot Road (Power) 2CT = Takımı Yaklaşık 900 lirayı bulur.
    3CT alırsan 1100 Tahmini Fiyatı..
    Manetleri Sahibinden.com 'dan temin edebilirsin yaklaşık 150 liraya kaliteli Takım manet bulabilirsin...
    400 Km' de bir Zincir Yağlamanı tavsiye ederim.. Würth Marka Zincir spreyini öneririm...
    Vites Yükseltme ve alçaltma senin kullanıma bağlı olarak değişebilir. Ben yeri geliyor 10 bin devirde değişiyorum yeri geliyor 3 binde.. Ama 3bin ile 4 arası yolun durumuna göre yumuşak değiştirme aralığıdır...
    Motosiklete ne kadar süredir biniyorsun. İlk motorun mu bunları açıklar yaşını ve kendınden biraz bahsedersen eğer şunu yap bunu yap dediğiniz noktalar şeklindeki sorunu cevaplayabilirim..

Saygılar..
    zenon ve Buğra Çelik bunu beğendiler.
    ....

Motosikleti
    Hyosung Gt250 Naked
    Alıntı _SpartacuS_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle bin Aramıza hoşgeldin...

Michelin Pilot Road (Power) 2CT = Takımı Yaklaşık 900 lirayı bulur.
    3CT alırsan 1100 Tahmini Fiyatı..
    Manetleri Sahibinden.com 'dan temin edebilirsin yaklaşık 150 liraya kaliteli Takım manet bulabilirsin...
    400 Km' de bir Zincir Yağlamanı tavsiye ederim.. Würth Marka Zincir spreyini öneririm...
    Vites Yükseltme ve alçaltma senin kullanıma bağlı olarak değişebilir. Ben yeri geliyor 10 bin devirde değişiyorum yeri geliyor 3 binde.. Ama 3bin ile 4 arası yolun durumuna göre yumuşak değiştirme aralığıdır...
    Motosiklete ne kadar süredir biniyorsun. İlk motorun mu bunları açıklar yaşını ve kendınden biraz bahsedersen eğer şunu yap bunu yap dediğiniz noktalar şeklindeki sorunu cevaplayabilirim..

Saygılar..
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler hocam.
    900 tl bi öğrenci için astronomik bi rakam , daha uygun yollu olarak halletmenin bir imkanı yok mudur
    19 yaşındayım, ilk motorum ve dünden beri biniyorum Ehliyetim var ama Türkiye'de ehliyet almak için motosiklet kullanmayı bilmeye gerek yok biliyorsunuz

LP76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250
    Arkadaslar uzun zamandır yazılarınızı takip ettigim ve hayalim olan kırmızı gt'me nihayet kavuştum.2. El 2009 model olmasına rağmen şansıma gercekten temiz bir makineye sahip oldum.Ve ilk izlenimim 150'lik Asya motordan sonra gercek bir motora bindiğimi hissettim.gecmis dönemlerde yazmış olduğunuz olumlu bilgiler ile bu motoru almama vesile olduğunuz için hepinize teşekkür ederim

Motosikleti
    Hyosung Gt250 Naked
    Alıntı LP76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar uzun zamandır yazılarınızı takip ettigim ve hayalim olan kırmızı gt'me nihayet kavuştum.2. El 2009 model olmasına rağmen şansıma gercekten temiz bir makineye sahip oldum.Ve ilk izlenimim 150'lik Asya motordan sonra gercek bir motora bindiğimi hissettim.gecmis dönemlerde yazmış olduğunuz olumlu bilgiler ile bu motoru almama vesile olduğunuz için hepinize teşekkür ederim
    Hayırlı olsun, güle güle bin

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

Bu arada aranızda İzmir'de ikamet eden var mı
    LP76 bunu beğendi.

ilkayözdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dinamik150>Spacy110>Gsxr600K7>Hyena100>Activa
    Hayırlı uğurlu olsun bülent abim allah kazadan beladan saklasın

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Sizce nasil olmuş? Chronixin egzozları...

puser bunu beğendi.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler