Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Bu motorun gaz tepkimesini azaltmanın bir yolu var mı? bir anda atılıp bir anda kompresöre binsin istemiyorum.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    elinin ayarını geliştireceksin. Gazı tam bıraktıktan sonra tekrar gaz verirken hafif debriyajla beraber vereceksin olacak

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elinin ayarını geliştireceksin. Gazı tam bıraktıktan sonra tekrar gaz verirken hafif debriyajla beraber vereceksin olacak
    Oyle yapamam gerekmeyen motorlarlar var for exm. CBF - KAWA gt 250 neden oyle olamiyor :D
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

tranquiltr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 naked
    Selamlar arkadaslar. Bu forumdaki ilk mesajım. Suan cbf 150 kullanıyorum ve motorum satıldıgı taktirde hemen bu motordan almayı dusunuyorum ama sorun şuki benim siyah takıntım var ve sahibindene bakınca dogru duzgun siyah renkte olanını goremiyorum. Olanda 5.750 demis pazarlıksız gidip gormeye bile gerek yok bence cunku ne kadar temiz olursa olsun genede masrafı olur. lastigi ıvırı zıvırı sıfır fiyatına geliyo nerdeyse. Mecbur uygun fiyatlı temizini beklicem insallah yazı beklemekle gecirmem Tum yorumları vs okuyorum 2 haftadır bu motor hakkında baya bilgi sahibi oldum falat ben bu motoru gercekte hic gormedim hep fotolara bakarak ic gecirdim. Gormemem tuhaf gelecek belki size ama istanbul'un uzak ilcesinde oturuyorum ve burada hic yok sadece ss modelinden var bitane ama hasatı cıkmıs naked modeli hakkında bi fikir vermiyor. Simdi endisem sudur komik gelecek belki ama inanın bilmedigim icin soruyorum cbf 150 den sonra bu motor bende ufak gorunurmu merak ediyorum.

_oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    Alıntı tranquiltr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaslar. Bu forumdaki ilk mesajım. Suan cbf 150 kullanıyorum ve motorum satıldıgı taktirde hemen bu motordan almayı dusunuyorum ama sorun şuki benim siyah takıntım var ve sahibindene bakınca dogru duzgun siyah renkte olanını goremiyorum. Olanda 5.750 demis pazarlıksız gidip gormeye bile gerek yok bence cunku ne kadar temiz olursa olsun genede masrafı olur. lastigi ıvırı zıvırı sıfır fiyatına geliyo nerdeyse. Mecbur uygun fiyatlı temizini beklicem insallah yazı beklemekle gecirmem Tum yorumları vs okuyorum 2 haftadır bu motor hakkında baya bilgi sahibi oldum falat ben bu motoru gercekte hic gormedim hep fotolara bakarak ic gecirdim. Gormemem tuhaf gelecek belki size ama istanbul'un uzak ilcesinde oturuyorum ve burada hic yok sadece ss modelinden var bitane ama hasatı cıkmıs naked modeli hakkında bi fikir vermiyor. Simdi endisem sudur komik gelecek belki ama inanın bilmedigim icin soruyorum cbf 150 den sonra bu motor bende ufak gorunurmu merak ediyorum.
    arkadaşım hoş geldin diyelim . benimde senin gibi siyah takıntım vardı. fakat kısmet annemin istediği oldu kırmızı bı 250 aldım. kırmızı da güzel duruyor emin olabilirsin. 2 soruna gelince gt 250 alana kadar bu kadar iri olduğunu bilmiyordum . cbf 150 yanında bisiklet gibi duruyor
    '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    gt 250 naked
    Alıntı _oXXo_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım hoş geldin diyelim . benimde senin gibi siyah takıntım vardı. fakat kısmet annemin istediği oldu kırmızı bı 250 aldım. kırmızı da güzel duruyor emin olabilirsin. 2 soruna gelince gt 250 alana kadar bu kadar iri olduğunu bilmiyordum . cbf 150 yanında bisiklet gibi duruyor
    Benim annemde siyahı begeniyor yanlız eheh. Ciddiyim bu zamana kadar kullandıgım 3 motorda siyahtı ve annem hepsini begendi Cbf 150 yi gecen sene bu zamanlarda almıstım ilk vitesli motorumdu hala severek kullanıyorum aslında .Sessiz ,titresimsiz falan ama son zamanlarda surekli tapa gaz yaparken buluyorum kendimi .Gucsuz olusu sinirimi bozuyor. Oyle cok hız meraklısı degilim aslında ama yetmiyor iste. Motoruma ilan verdim 1 hafta once. ARayan olmadı henuz ama sayet motor bulursam hazırda bekleyen bi arkadas var bana sat bana sat diyen. Fiyat cok kırmaya calısıyo ve hemen alabilecim bi comet yok diye agardan alıyorum.

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Selamlar arkadaslar. Bu forumdaki ilk mesajım. Suan cbf 150 kullanıyorum ve motorum satıldıgı taktirde hemen bu motordan almayı dusunuyorum ama sorun şuki benim siyah takıntım var ve sahibindene bakınca dogru duzgun siyah renkte olanını goremiyorum. Olanda 5.750 demis pazarlıksız gidip gormeye bile gerek yok bence cunku ne kadar temiz olursa olsun genede masrafı olur.
    Alternatif

bu da pazarlık yapabilirim derseniz

bu arada istanbul'un hangi ilçesindesiniz. ?
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    gt 250 naked
    İlk linkledigin guzel ama 5750 pazarlıksız biraz fazla oldugunu dusunuyorum 2008 model icin. Temiz bir motora benziyor fiyatı duser belki. digeri zaten ankarada vakit lazım oralara gitmek icin. Diger o fiyatı ucuz tutanlar hakkında ne dusunuyorsunuz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64328936/detay Bu mesela yandaki hyosung yazısı yok lastikler anlasılmıyo durumu fotodan ve keske yıkayıp cekseymis cok tozlu gorunuyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle Bundada sinyaller on arka degismis. far farklı gibi bide arkada R mı yazıyo banamı oyle geldi. Zamanı gecmis ilanın ama unuttu guncellemeyi heralde yada satmısta olabilir.
    Diablo 3 un cıkmasınada 3 gun kalmısken motor bakmak tuhaf geliyor cunku gezecek vaktim istegim olmayacak sanki pek ehehe
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8628771/detay/ Bu var favorim aslında ama bunuda yanlarda yazı yok full boyanmıs diyemi yok acaba yoksa yazıyı kaybetmek icini yapılmıs anlasılmıyoda.

onursakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250
    belki bu kadar bilgili arkadaşın yanında bana laf düşmez ama, ben de çok araştırmadan aldığım için başıma pek hoş olmayan şeyler geldi. o yüzden tavsiyede bulunmak istedim.

ilkinin lastikler bitik gözüküyo ama kir ve dandik foto olmasından da öyle gözüküyo olabilir. muayenesinin yeni yapılmasına aldanma derim. almaya niyetin varsa mutlaka bi ustayla bakmaya git.
    ikinci link'in satılmamış olma ihtimali yok. net hatırlamıyorum ama eylül 2011 civarında sahibindendeki tüm cometleri arayıp sormuşumdur, ve aralarında satılmış ama ilanı kaldırılmamış olan bi sürü vardı.
    üçüncüyse dediğn gibi boyanmış ve kazalı olabilir. buna da ustayla gidip bakmak lazım. pek güven vermedi bana fotoğraflar.

_SpartacuS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    @onursakin senın motordan ne haber ? Var mı bi gelişme
    ....

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    İlk linkledigin guzel ama 5750 pazarlıksız biraz fazla oldugunu dusunuyorum 2008 model icin. Temiz bir motora benziyor fiyatı duser belki. digeri zaten ankarada vakit lazım oralara gitmek icin. Diger o fiyatı ucuz tutanlar hakkında ne dusunuyorsunuz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64328936/detay Bu mesela yandaki hyosung yazısı yok lastikler anlasılmıyo durumu fotodan ve keske yıkayıp cekseymis cok tozlu gorunuyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle Bundada sinyaller on arka degismis. far farklı gibi bide arkada R mı yazıyo banamı oyle geldi. Zamanı gecmis ilanın ama unuttu guncellemeyi heralde yada satmısta olabilir.
    Diablo 3 un cıkmasınada 3 gun kalmısken motor bakmak tuhaf geliyor cunku gezecek vaktim istegim olmayacak sanki pek ehehe
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8628771/detay/ Bu var favorim aslında ama bunuda yanlarda yazı yok full boyanmıs diyemi yok acaba yoksa yazıyı kaybetmek icini yapılmıs anlasılmıyoda.
    1. ile 3. ilanı daha kafadan sildim ben.. o kadar km olupta o değişik ve bitmeye yakın lastiklerin durumu nedir anlamadım gitti.özellikle bu sezon gördüğüm şey , bu motora çok hevesli olup ama maddi durumu sadece ucuz olanı almaya imkanı olanlar ve alanlar çok büyük sıkıntılar yaşadı. özellikle R modeli ile ilgili forumda bunu görebilirsin.. ilanda ki motorların fiyatına baktım hepsi ortalama 4600 ve muhtemelen sende 4500'e almaya düşünüyorsun. ve tavsiyem yapma ucuza alırsın aldım diye birde sevinirsin ama sonradan sorunlar çıkınca da uzun süreli pişmanlık yaşar motordan da soğursun.
    Two Against the World

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    arkadaşlar,uzak demezseniz ama pırıl pırıl bir motor isterseniz,alındığı günü ve nasıl titiz kullanıldığını iyi bildiğim bir motor var.sahibi titiz ötesi ve bizim gurupta.ben kefilim motora.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85029364/detay
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,uzak demezseniz ama pırıl pırıl bir motor isterseniz,alındığı günü ve nasıl titiz kullanıldığını iyi bildiğim bir motor var.sahibi titiz ötesi ve bizim gurupta.ben kefilim motora.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85029364/detay
    motor gerçekten de temiz görünüyor. @tranquiltr için birde pazarlık payı var ise kesinlikle alınabilir.
    Two Against the World

Motosikleti
    kardeş ben temizdir diyorsam alan kesinlikle pişman olmaz.gelir buraya birde ADANA KEBABINI yer,ŞALGAMINI içer,BİCİBİCİ sini de yer,motorunu alır gider.
    dftuzlu bunu beğendi.

Motosikleti
    BORA ABİ 1 ay önce olsaydı bu satış hemen binip gelirdim motoru almaya maşallahı var temiz makine . alan arkadaşa hayırlı olsun
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    barbaros kardeş,motorun sahibi,1 ay önce CBF 1000 aldı,hyo'ya 1 ay kadar kardeşi bindi(2 kez),o da kendine FAZER alınca,hyo 3. motor olarak fazla geldi,onun için satıyor.kapalı garajda tertemiz yıkanmış,yeni sahibini beklliyor.

Motosikleti
    abi biraz önce yorum yaptıktan sonra hemen motor almak isteyen bi abim aklıma geldi onu aradım şu anda ehliyet kursuna gidiyor onunla konuştuk . bakalım gönlü var kısmet olursa yemek yemeye geliriz )
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    gt 250 naked
    Degerli bilgilerinizi paylastıgınız icin tesekkurler . Adanalı abi soyledigin motora yeni baktım hep istanbuldakilere bakıyordum. Motor gercekten cok temiz hatta hayret verici temizlikte o zincir kısmı alt taraflar falan pırıl pırıl. Yol az daha yakın olsaymıs 5-6 saat Pazartesi sabahtan gelirdim. Calıstıgım yerden 1 gun izin zorda olsa cıkarırım. 2 kisi ucakla sabahtan gelsem donus 1000km google mapte yol tarifi diyince 13 saat veriyo ne kadar dogru mola falan sayıyor mu bilemiyorum. Bilet fiyatlarıda 23 unde yarı yarıya dusuyor gorunuyor. 2 kisi gelcem sonucta o maliyetide dusurmem gerekicem. Bakalım kısmet abi dusunme asamasındayım satılmaz da bende bulamazsam o tarihe kadar gelebilirim aslında. Arkadasımada danısmam lazım tabi o kadar uzun yol tek basıma kullanabilirmiyim bilmiyorum cunku 2 kisi sart.

Motosikleti
    _oXXo_,tranquiltr kardeşlerim,hayırlısı olsun diyorum.bu işler kısmet meselesi.

onursakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250
    Alıntı _SpartacuS_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @onursakin senın motordan ne haber ? Var mı bi gelişme
    ya hiç sorma. bildiğin sayısal loto ikramiyesi sıkışmış arasına :D krankın mili mi ne yamulmuş motor açıldı, krank tornacıya gitti düzeltildi falan şimdi motor toplanıyo. pazartesi alıcam işte. o kadar alışmışım ki şu bi hafta eziyet gibi geldi. araba, metrobüs, dolmuş hepsini denedim, hepsine de ayrı ayrı lanet ettim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler