Şimdiye kadar defalarca motorum oldu,neredeyse hiç birini izmir den almadım
İzmir de temiz motosiklet bulunabilir,doğrudur.Lakin İzmir fiyatları comet gibi bir makine için bile (burada ki bile kelimesi motorun değil fiyatının düşüklüğünü göstermek amaçlıdır yanlış anlaşılmasın) 1-1500 lira pahalı.Geçen sene 1 comet İstanbul dan,1 kawasaki er6f rize den aldım(bir arkadaşıma da ehliyeti ve tecrübesi olmadığı için bizzat onunla gidip ankaradan er6 n aldık).Benim için mesafenin tek önemi dönerken yakacağım benzin parası
Başka şehirde 4 liraya satılan motora burada 5 lira vermek (ki % oranına vurduğunuzda tam bir saçmalık) bana mantıklı gelmiyor.Motordan da az çok anlıyorum,çok şükür kazık yemedim en azından henüz..Hem yol yapmış,gezmiş oluyorum,şehir tüm bu sebeplerden farketmiyor pek
Bu arada düşündüğünüzün aksine,İzmir de motor piyasası motora binen sayısı olarak var doğrudur ama satılık motor yok
Yılın 12 ayının 12 ayında motosiklet kullanılan bir şehirde insanlar anca motorunu yükseltirse,sıkılırsa satıyor.İstanbul da 10 motor ilanı varsa izmir de 1 tane var,ona bel bağlamak da adamın zaten farkında olduğu fiyat yüksekliğini burnundan kıl aldırmamasıyla pekiştiriyor.
Ama ilgin için teşekkürler,bişey olursa sende haber verebilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Aslında fiyatsal saçmalama bu sene tavan yaptı.Geçen sene sezonda 3700 e kız gibi comet almıştım,yeni zincir yeni lastik çiziksiz egzoz..Er6 f aldım 7 liraya (abartılı olmayan bir yana yatması vardı,bu sene aynı durumdakileri 9-9500 tl)..Elini sallasan 10 liraya temiz fazer alabiliyordun,bu sene 70 bin km de olup bi kaç macerası olanını anca alıyorsun o paraya.
Geçen seneki aletler 1 sene yaşlandı,aynı model olmalarına rağmen 1-2 bin lira prim yaptı.
Bu sene durumlar çok karışık maalesef..