Çanta taşıma demiri ihtiyacı olan varmı arkadaşlar.
Çanta taşıma demiri ihtiyacı olan varmı arkadaşlar.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Biraz geç cevap yazmış olacağım kusura bakma
Valla benim acemiliğim olabilir belki sanki
asfaltta durduk yere kayıyor gibi geliyor.
Birde servis bu lastikler çok sert değiştirmek gerek dedi
ordan kıllandım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------
Ayrıca bir soru daha,
Korna acaip dandik
birde her seferinde korna çalmıyor
onuda değiştirmek gerekiyor galiba
Arkadaşlar uygun fiyatlı kaliteli lastik almak isterseniz Maxxis diyebilirim. Kullanmadım ama GT 650 S i olan bir arkadaşım için internette araştırdık yabancı siteleri. Fiyatına göre çok başarılı diyolar ki Amerikada falan Michelline fiyatına yakın satılmasına rağmen. Türkiyede ise yarı fiyatına satılıyor. Arkadaşa yakında alıcaz. Onun fikirlerini yazarım.
Biz GT 650 için sorduk ama liste sahibinden.com da var. Biz İzmirde Özgül motordan alacağız. Eğer sahibinden.com da aratırsan orda fiyat listesi var. Sahibinden.com da maxxis diye aratırsan bulursun.
arkdaşlar dün motorumu teslim aldım birazda acemi olduğum için pek kavrayamadım fakat şöyle bir durum var motorun gaz ayarı acaip hassas 1/3 gaz verdiğimde 4 - 5 bin deviri buluyor 2/3 gaz verdiğimde 7 - 8 bin deviri buluyor yarım yani 1/2 gaz verirsen redlineye giriyor motor An125 Suzukiden indim bu normalmidir yoksa An125 e alıştığım içinmi garip gelio çünki gaz ayarını yapamıyorum milim milim gaz verip kapıyorum çok zor oluyor
seT By eXe
vallahi doğru ilk günlerde o koca motor
altımdan fırlayacak, elimde sadece gaz elciği
kalacak gibi geliyordu.
haklısınız herşey normal sorun bende
seT By eXe
arkadaşlar meraba.
bende cbf150 var. bulunduğum yerde bi 2006 gt250 var 16000 km temiz görünüyor. takas düşünüyorum. ama çekindiğim bi kaç nokta var. 1. si yakıt olarak şehir içinde ne yakıyosunuz? 2. olarak 16000 km sizin makinalar için nasıl bi km çokmu? 3. parçalar st kanuni ile uyumlumu? 4. titreşim durumu cbf ye göre ne durumda? son olarak ta alırken motorun bilhassa dikkat etmem gereken; baktırmam gereken bi aksamı varmı?
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ozzzz80
Ben sadece titreşimine birşey diyeyim Cbf150'den titreşimi fazla çünkü cbf'te titreşim yok. Bu arada o km çok değil motora temiz binildiyse hor kullanılmadıysa birşey olmaz.
Motoru kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler onlar cevap versin.
1. Yakıt çok agrasif kullanmazsan ortalama Km 120krş yakıyor birkaçgün beklersen tam km yazarım dün depoyu fulledim 150km oldu 1 cızık inmedi 2.km olarak bence iyi almadan önce çok araştırdım arkadaşın dediği gibi hor kullanılmadıysa alınabilir çünki şuan 35 40 bini deviren baya var 3.St kanuni ile parçaları uyumlu fakat st kanuni sitesindede görebileceğin üzere istedikleri halde hyosung modellerine parça veremiyorlarmış alanlar bir şekilde alıyor bilmiyorum. 4.Titreşimi içinde pek tecrübem yok fakat ben An125 scooter'den indim bu motorda düşük devirlerde 4 5 bine kadar az bi farkı var 6 bin devirden sonra titreşim bence azalıyor scooterimdeki gibi oluyor. Olabilecek sorun ve gelişmeleri yazarım daha 1,5 günlük motor 200 km yaptım şu ana kadar sorunmun yok rodajda bir bitse gaz açamıyorum.
seT By eXe
120 kuruş iyi bi rakam bence. 100 km 12 lira yapar buda 4 litre civarı... cbf ile sürekli yüksek devir kullanıp 3 lt yaktığımı bilirim. ben şu motoru bi servise göstereyim hayırlısı artık.
Motorun temizliğini nasıl yapıyorsunuz yani oto yıkamacılarda tazyikli suyla yıkanabilirmi yoksa sünger ve su ile bi temizlikmi ne önerirsiniz
seT By eXe
Küheylanımı yükledim ve gidiş dönüş iki kişi 650 km lik yolculuğa çıktım. Çok rahattı. Hiç Üzmedi Çok ama Çok memnun kaldım. Daha sonra detaylara girerim.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Arkadaşlar dostlar bahçeden çıkarırken sağ aynayı kırdım.
İzmirde nerden ayna bulabilirim acaba yada hangi modelin aynası uygun
bilen varmıdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)