Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Mayıs 2011, 16:44
Reklamlar
-
03 Mayıs 2011, 17:29
Syanur adlı üyeden alıntı
Motoru kaplatmak için nekadara anlaştınız??
200 e anlaştık ama bu fiyata başkasına yapacağını sanmıyorum. Çok uğraşmalı bir iş. Usta'da onca yoğunluğunun arasında aldı sağolsun. Bu akşam biterse teslim alacağım. Depoyu kaplıyordu bugün gittiğimde. Süper oluyor boyadan farksız. 10 yıl garantisi de var. Daha ne olsun.
Bu arada biraz binip motorumu GT650 yada sıfır GT250 almak için satabilirim. Karar verme aşamasındayım. Alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum. Gerçekten TR şartlarında alınabilecek en mantıklı makinalardan biri.
Feyizoglun'dan stebel korna aldım. Üzerindeki korna yetersizdi. Fiyatı 20 lira. Sesini canlı duymadım.
Şimdi motorum kaplandı ama sticker'ları söküldü. Depodaki stiker vernik altı olduğundan kaplama işlemi üzerine yapıldı. Stiker almam lazım. Ayrıca şasiyi de siyaha boyasam mı diye düşünmüyor değilim. Stiker'larda Siyah olursa gerçekten güzel olur diye düşünüyorum.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
03 Mayıs 2011, 17:33
erdibasak adlı üyeden alıntı
sayın comet kullanıcıları, motosikletinizle en çok ne kadar yol yaptınız?çok yoruyor mu? artçılı yolculuklarda rahat mısınız? yakıt tüketiminiz nedir? bu konularla ilgili olarak bilgilendirirseniz minnettar olurum.
geç oldu biraz hocam ama, 5000 km yi devirmek uzereyım. koltuklar hem surucu hemde artcı ıcın sıkıntı bence. ben kaplatmayı dusunuyorum. uzun yolda yaptım sayılır. ruzgar harıc bı sıkıntı duymadım. hatta kulup gezılerınde abılerıne yetısmek konusunda hıc yarı yolda bırakmadı desem yerıdır...
slmlr
knr
-
03 Mayıs 2011, 18:12
ColdhearteD adlı üyeden alıntı
:( alana hayırlı olsun . cok icime sinmişdi makine ama kısmet deilmiş işde 1 hafta daha dayansaydı hiç düşünmeden alıcaktım ama neyse kısmet . baktığım butun cometlerı seninkiyle kıyaslayacağım için comet alacağımı pek sanmıyorum r lere bakıyorum bu ara içime sinen bişey bulursam alırım.. tekrAR hayırlı olsun alanada satanada . bu arada ben senin yerinde olsam temiz bi tdm 850 bulurudum
tam senin ihtiyaçlarını karşılayacak bi makına bence
(benim hayalimdeki motorda kendileridir )
Şuankilerin fiyatları yüksek ama uygun fiyatlı birşey bulabilirsem düşünüyorum evet.
-
03 Mayıs 2011, 18:42
ELINT adlı üyeden alıntı
Şuankilerin fiyatları yüksek ama uygun fiyatlı birşey bulabilirsem düşünüyorum evet.
kıştan beri takip ediyorum tdm leri ortalama .% 30 yükseldi fiyat ortalaması
-
03 Mayıs 2011, 23:13
Arkadaşlar merhaba, adım Sertaç. Forumu önceden okuyucu olarak takip ediyordum ancak ilk defa mesaj atıyorum. Bu sorunun aynısını GT 250R sayfasında da sordum
Benim merak ettiğim şu. Acaba GT 250R motoru alıp, alt grenajı söküp, sadece kafa grenajını (ya da göğüs grenajı diyebilirsiniz) bırakıp, üstüne de GT 250 Comet direksiyonu taktırmak mümkün müdür? Yani tahmin ettiğiniz üzere GT 250'nin kafa grenajlısını yapmak istiyorum.
İki model arasında direksiyonun dönüş miktarında fark var sanırım, bu sorun yaratır mı?
GT 250 alıp, grenaj-far falan taktırmak daha pahalıya geliyor gibi. O yüzden tersten gidiyorum.
Teşekkürler...
-
04 Mayıs 2011, 00:50
ne zamandır ne kadar yakıyor diye kontrol yapmıyordum , doldurdum depoyu 200 km de 7.56 lt benzin içmiş bizim ki.ortalama hızım 110 km ve şehiriçi oldukça iyi geldi..
Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]
-
04 Mayıs 2011, 20:47
@Sozker
İmkansız diye birşey yoktur. Pes eden insanlar vardır.
Dediklerin mümkün. Ama neden direkt Comet alıp ön grenaj takmıyorsun merak ediyorum.
Bu arada motorumu kaplatacağımı söylemiştim. Bugün teslim aldım. Gerçekten harika oldu. Boyadan farksız. Ve solmaya karşı garantili. Motorum 2-3 yıl gençleşti sanki. Bayağı masraf ettim ama deydi.
Alternetif Link
Şimdi tekrar hyosung ve comet yazılarını reklamcıda yazdırıp yapıştırmak. Çoğu kişi ducati yada benzeri markaların ismini yazmamı söylesede ben Hyosung'umdan utanmıyorum. Yazdıracağım yazıda orjinal markası olacaktır.
Sonucu beni tatmin etti. Tank pad alınıp stiker'ları yapışında son hali ortaya çıkacaktır.[COLOR="Silver"]
-
04 Mayıs 2011, 20:54
muratcan7 adlı üyeden alıntı
@Sozker
İmkansız diye birşey yoktur. Pes eden insanlar vardır.
Dediklerin mümkün. Ama neden direkt Comet alıp ön grenaj takmıyorsun merak ediyorum.
Bu arada motorumu kaplatacağımı söylemiştim. Bugün teslim aldım. Gerçekten harika oldu. Boyadan farksız. Ve solmaya karşı garantili. Motorum 2-3 yıl gençleşti sanki. Bayağı masraf ettim ama deydi.
Alternetif Link
Şimdi tekrar hyosung ve comet yazılarını reklamcıda yazdırıp yapıştırmak. Çoğu kişi ducati yada benzeri markaların ismini yazmamı söylesede ben Hyosung'umdan utanmıyorum. Yazdıracağım yazıda orjinal markası olacaktır.
Sonucu beni tatmin etti. Tank pad alınıp stiker'ları yapışında son hali ortaya çıkacaktır.[COLOR="Silver"]
Hocam ne kadara mâl oldu?
Ömrüm, hayatım... Başak'ımmm...
-
04 Mayıs 2011, 20:58
Tanıdık bir ustaya yaptırdım. Kendisi normalde o fiyata yapmazdı. Ben yarı fiyatına yaptırdım diyebilirim. 200 lira tuttu tamamen. 160 lira malzemesi tuttu. 2,5 m2 folyo alındı. Normalde 350-400 liraya yapılacak bir işlem olduğunu söyledi. Siz ne kadara yaptırabilirsiniz bilmem. Ama boyatmaktan ucuza geleceği kesin.
-
04 Mayıs 2011, 22:35
yani ben parçaları söksem boyacıya götürsem 400 500 tl den fazla fiyat mı çekecek bana ?
Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]
-
04 Mayıs 2011, 23:59
Fırın boya yapılırsa 500 lira tutabilir. Çünkü zımpara yapılacak astar çekilecek boya ve üzerine vernik bayağı uğraşmalı bir iş. Kaplatma kesinlikle daha ucuza geliyor.
-
05 Mayıs 2011, 14:42
Barı$ adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Bandit'i kaça aldınız? Ben de bir sonraki sezon için Bandit bakıyorum.
Çok benzin yakar mı Bandit? Adaylarım arasında kendileri...
Ben çok sevdim açıkcası. Fazla devirli kullanmadığım için cometle aralarında çok fark göremedim. Ama arada sesini duyurmak için gaza dokunmuyor değilim. Almadan önce çok araştırdım. Pişman olmayacağımı düşünüyorum. (8bin e aldım)
-
06 Mayıs 2011, 18:25
-
07 Mayıs 2011, 17:46
Selam arkadaşlar. Elinde orjinal egsoz olup da satmak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Elimde olan 2007 Yamaha R6 egsozuyla da takas edebilirim.
forewer_@hotmail.com
555 345 67 78
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 ----------
forewer adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar. Elinde orjinal egsoz olup da satmak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Elimde olan 2007 Yamaha R6 egsozuyla da takas edebilirim.
forewer_@hotmail.com
555 345 67 78
Satma veya değiştirme nedenim eksozun susturucusuz olmasıdır. Bu kasa (2006 ve sonrası) yamaha R6'larda egsozdan hemen önce manifolt üzerinde susturucu var. Bu yüzden egsoza susturucu koymamışlar. Tabi benim motorda böyle bişey olmadığı için ortalığı yıkıyor sesten. Ben de bundan hoşlanmıyorum. Bu yüzden hyosung gt250 veya ninja 250 egsozu arıyorum. Egsozun resimleri için link burada.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8336537/detay/
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
07 Mayıs 2011, 20:23
nere.f adlı üyeden alıntı
Engin abi sağlık nedeni değildir inşallah?
Hayırlı satışlar.
engin bey ne yaptınız sattınızmı motorunuzu umarım gerek kalmamıstır bayagı emek verdıgınız bır motor artık forumda yazınızı goremıyorum satıldımı motorunuz
-
07 Mayıs 2011, 21:15
Gt250 performans balatası
Merhaba arkadaşlar
Bugün Newfren performans debriyaj balatası aldım. yalnız aklıma şöyle bir soru takıldı yanlış hatırlamıyorsam ST&Kanunilerde 6 debriyaj balatası var yoksa ben mi yanlış biliyorum .Çünkü ilk debriyaj balatası değişiminde yurtdışından getirttiğim balataların 6 adet olduğu aklımda kalmış..şimdi aldığım newfren balataların içinden 5 adet çıktı ,size olan sorum almış olduğum debriyaj balatası motosikletime uyar mı.
Motosikletim 2010 model St&kanuni 250 comet
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
-
07 Mayıs 2011, 21:45
kardeş bu sorunun cevabı çok basit
motosikletin kaç vites ise o kadar balata (debriyaj tasının içinde) vardır
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
07 Mayıs 2011, 22:19
otopsici adlı üyeden alıntı
kardeş bu sorunun cevabı çok basit
motosikletin kaç vites ise o kadar balata (debriyaj tasının içinde) vardır
Ciddi misin bende 7 tane balata var ama 7 vites değil
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
07 Mayıs 2011, 22:33
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler