Bugün bir motoru görmeye gittim.Yakından baktığında cidden çok çok büyükmüş.Bu kadar olacağını hiç düşünmemiştim Ama çok çok güzel bir alet.Allah kısmet eder de o motoru alırsam çok güzel olacak...
Bugün bir motoru görmeye gittim.Yakından baktığında cidden çok çok büyükmüş.Bu kadar olacağını hiç düşünmemiştim Ama çok çok güzel bir alet.Allah kısmet eder de o motoru alırsam çok güzel olacak...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
inşallah alırsın kazasız belasız sürüşlerde kullanırsın...çok güzel bi motor....
Teşekkür ederim dostum.Daha iyileri de inşallah senin olur
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
mhyen hangı motor bi ilanın lınkını versene merak ettım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
İlan değil de bir dükkan önünde bir arkadaşın görmesi üzerine gittim.Ayrıca özeline bakar mısın Erhan'ım
baktım yazdım bile
hakkında hayırlısı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Aynen seninde öyle.Sana da alıcaz bi hyo
http://picasaweb.google.com/hisajjan/Comet10#
bu site dikkatimi çekti , cometle ilgili ayrıntılı resimler mevcut , ilgilisine ..
ben bayadır bu motorun konusunu arıyodum bugune kısmet oldu
gt 250 r'dan aşırı bi farkları yok kısaca sıralamam gerekirse
daha dik bir oturuş pozisyonu
önde 2 yerine tek disk fren sistemi
yan grenajlar yok farlar farklı ve cam vs gibi şeyleride yok doğal olarak
internettende resimlerine bakabilirsiniz motorları r modelindeki motorla aynı tabi aynı performansı veremeyebilir grenaj farkından dolayı =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
arkadaşlar cometde de krank sorunu yaşanıyor mu 2007 modelden eskilerde?
birde boyut olarak 250r ve 650r aynı ölçülerde sanırım aynı durum cometler için de geçerli mi?
bu konuda bi fikri olan yok mu arkadaşlar??
Selam arkadaşlar. Gt250 comet kullanan arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak bu konu biraz eski kalmış yani bunca zamandır 250 comet hakkında edindiğiniz bilgiler varsa burada paylaşabilirmisiniz?
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Bu arada sahibinden.com da 12286022 numaralı ilan sahibiyim. comet ile Takas düşünüyorum... Detaylarım ilanda...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Acer bir Comet sahibi olarak GTR 250 sayfasında
Comet e yapılan haksızlıklardan ötürü kullandığımız modelin
o sayfadan ayrılarak yanlızca bu sayfada irdelenmesini öneriyorum.
Arz ederim.
Arkadaşlar motorun üstünde orjinal lasitkleri var
Her tür asfaltta buz üstünde gibi kayıyor,
fiyatı uygun hangi marka ile değiştirmek gerekir
tecrübesi olan varmı ?
okadar çok dandikmi hareket halindeyken motoru yatırınca kayarsa nolcak
seT By eXe
Arkadaşlar Hyosung'un fabrika çıkışı kullanmış olduğu lastikleri hemen kötülemeyin. Shinko çoğu marka kadar kalitelidir, her lastik kayar yol şartlarına göre. Eğer kayma ile ilgili şikayetleriniz varsa, muhtemelen sürüşe başladığınız ilk 15 km içerisinde ve şehir içinde dönüş yaparken başınıza gelene kaymalardır. Yada kaygan zeminde şikayetleriniz artmıştır.
Virajlarda yatmaktan korkuyorsanız kayacağınız endişesini taşıyarak, önce lastiklerinizin ısınmasını sağlayın. 10-15 km yol katettikten sonra virajlarda istediğiniz kadar yatabilirsiniz, lastiklerinizi ısıtıp hala virajda kaymayı becerebiliyorsanız, bu sizin dengeniz, hızınız ve kabiliyetiniz ile alakalı bir problemdir. Shinko lastikleri google'da araştırırsanız, küçümsemekle haksızlık ettiğinizi anlayabilirsiniz.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)