@ColdhearteD
4000 civarına bulmuştum bende tam aradığın gibi. Ama kime sorsam çok iyi almışsın dediler. Biraz şans işi. Şimdi bazıları akıllanmış GT250R'ların grenajlarını çıkartıp comet diye satmaya çalışıyorlar. Fiyatlarıda arttırıyor bu.
Ancak şuda var ben 4100'e almıştım. Ama eksikleri vardı.Lastik, akü,bakım, egzoz değişimi, muayene, sigorta derken 5 bin liraya geldi bana makina. Pişman değilim. Temiz makina aldım. En azından neyin ne olduğunu biliiyorum yaptığım masrafları biliyorum. Sende onu düşün. Makinayı alırsın ama masraf yapmadan kurtulman çok zor.
Ben ilk aldığım gün 350 km yol yaptım. Tek mola verdik oda yorgunluktan değil acıkmaktan dolayı
Ben hiç yorulmadım. Bir 350 daha giderdim. 200 km'de 35 lira yaktı. Buda 100km'de 4,5 litreye denk geliyor. Ortalama süratım 130 du. Arada 150-160 a kadar çıktım. Devirli kullandım. Taş çatlasa şehirler arası 5 litre yakar. Oda Sürekli dip gaz giderseniz yada sürekli rampa tırmanırsanız olur diye düşünüyorum.
Aldığımda makina bakımsız ve uzun süre yatmıştı.Şimdi bakımları oldu. Bir çift iridyum buji de atıp hava ve yağ filtresini değiştirince yakıtın düşeceğini düşüyorum.
Gerçekten makinalar az yakıyor ancak benzin pahalı olduğundan kuruş hesabı can sıkıyor. Litre hesabı en güzeli
Bu arada üzerindeki Tiger egzozu çıkardım Smokehead taktım. Gayet güzel oldu. Tam istediğim gibi tok ses veriyor ve üst devirlerde cırtlamıyor. Muayenesi de bugün oldu. Artık herşeyim ile hazırım.
Haftaya orjinal renginden biraz daha koyu bir kırmızı ile folyo kaplatacağım. Deposunun rengi solmuş. Boyatması ise deponun fiyatından fazlasına geliyor. Kaplama en güzel çözüm diye düşündüm.
Fotoğrafları yakın zamanda paylaşırım.