Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Yağ konusundaki fikrimi yazmam gerekirse;
    Servis kitapçığında 10w30 veya 10w40 yağ koyulması tavsiye ediliyor.

Şimdiye kadarki tüm motorlarım için yağ konusunda servis kitapçığına güvendim bir sıkıntım olmadı.
    Bence doğruluğu şüpheli kendi tecrübelerimiz veya eş-dost tavsiyeleri yerine üreticinin önerisine uymak daha mantıklı..

Marka olarak da her zaman Castrol Power1 kullandım, ondan yana da bir sıkıntım olmadı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Banada castrol öneriyorlar. Castrol'ü kötüleyen Mobil tavsiye eden de var. Yağ konusu da Ülkemizde her konuda olduğu gibi itilaflı sanırım Servisim ısrarla repsol koyuyordu cbf150'ye, ben mobil koydurmuştum bir kez ve çok rahatlamıştı makina. 15-40 koymuştum sanırım.

Ayrıca arka lastiğinde değişmesi lazım. Önü değiştirdim rahatladım ama arka da pek güven vermiyor. 150-70-17 ölçülerinde arka lastik ne önerirsiniz ? Fiyatı uygun olması tercihimdir.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

selam arkadaşlar 4000 tl civarına temiz comet arıyorum . aradığım özellikler 25000 i geçmemiş orjinal görünümü bozulmamış ve önemli bir arızadan dolayı motor u açılmamış olmasıdır ( krank değişimi vs) eğer satan yada satan birini tanıyan varsa vesile olursanız sevinirim

Motosikleti
    hyosung gt 250,kymco ck 125
    daha önce bu konu açıldı mı bilemiyorum ama bilgi sahibi olan varsa paylaşmanızı bekliyorum. kanuni' nin debriyaj balatası hyosung' a uyar mı?

erdibasak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok...
    sayın comet kullanıcıları, motosikletinizle en çok ne kadar yol yaptınız?çok yoruyor mu? artçılı yolculuklarda rahat mısınız? yakıt tüketiminiz nedir? bu konularla ilgili olarak bilgilendirirseniz minnettar olurum.
    Ömrüm, hayatım... Başak'ımmm...

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı erdibasak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın comet kullanıcıları, motosikletinizle en çok ne kadar yol yaptınız?çok yoruyor mu? artçılı yolculuklarda rahat mısınız? yakıt tüketiminiz nedir? bu konularla ilgili olarak bilgilendirirseniz minnettar olurum.
    Kurban bayramında Rize-Çorum,Çorum-Rize yolu yaptım. Ayrıca Çorum çevresinde de baya gezdim. Toplamda 1634 km yol yaptım ve benzinin litresinin ortalama 3.7 tl oldugu zamanda 200tl'lik benzin tükettim.

Motosikleti
    Henüz yok...
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kurban bayramında Rize-Çorum,Çorum-Rize yolu yaptım. Ayrıca Çorum çevresinde de baya gezdim. Toplamda 1634 km yol yaptım ve benzinin litresinin ortalama 3.7 tl oldugu zamanda 200tl'lik benzin tükettim.
    kullanımı race gibi mi? yani topcase rahatça takılıp, artçının sırtını dayaması mümkün mü? eğilmekten dolayı bel ağrısı oluyor mu?

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Cometler oturuş pozisyonu açısından endurolar kadar olmasada rahat. Yukarda bahsettigim gezide gün içinde 634 km yol yaptım(8-9 saat içinde) ve herhangi bir bel agrısı olmadı.Bu arada şunuda belirtiyim. Kilolu birisi degilim ve kondisyonda iyi durumdaydı.

Motosikleti
    KMT Duke 250
    @ColdhearteD

4000 civarına bulmuştum bende tam aradığın gibi. Ama kime sorsam çok iyi almışsın dediler. Biraz şans işi. Şimdi bazıları akıllanmış GT250R'ların grenajlarını çıkartıp comet diye satmaya çalışıyorlar. Fiyatlarıda arttırıyor bu.

Ancak şuda var ben 4100'e almıştım. Ama eksikleri vardı.Lastik, akü,bakım, egzoz değişimi, muayene, sigorta derken 5 bin liraya geldi bana makina. Pişman değilim. Temiz makina aldım. En azından neyin ne olduğunu biliiyorum yaptığım masrafları biliyorum. Sende onu düşün. Makinayı alırsın ama masraf yapmadan kurtulman çok zor.

Ben ilk aldığım gün 350 km yol yaptım. Tek mola verdik oda yorgunluktan değil acıkmaktan dolayı Ben hiç yorulmadım. Bir 350 daha giderdim. 200 km'de 35 lira yaktı. Buda 100km'de 4,5 litreye denk geliyor. Ortalama süratım 130 du. Arada 150-160 a kadar çıktım. Devirli kullandım. Taş çatlasa şehirler arası 5 litre yakar. Oda Sürekli dip gaz giderseniz yada sürekli rampa tırmanırsanız olur diye düşünüyorum.

Aldığımda makina bakımsız ve uzun süre yatmıştı.Şimdi bakımları oldu. Bir çift iridyum buji de atıp hava ve yağ filtresini değiştirince yakıtın düşeceğini düşüyorum.

Gerçekten makinalar az yakıyor ancak benzin pahalı olduğundan kuruş hesabı can sıkıyor. Litre hesabı en güzeli

Bu arada üzerindeki Tiger egzozu çıkardım Smokehead taktım. Gayet güzel oldu. Tam istediğim gibi tok ses veriyor ve üst devirlerde cırtlamıyor. Muayenesi de bugün oldu. Artık herşeyim ile hazırım.

Haftaya orjinal renginden biraz daha koyu bir kırmızı ile folyo kaplatacağım. Deposunun rengi solmuş. Boyatması ise deponun fiyatından fazlasına geliyor. Kaplama en güzel çözüm diye düşündüm.

Fotoğrafları yakın zamanda paylaşırım.

Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ColdhearteD

4000 civarına bulmuştum bende tam aradığın gibi. Ama kime sorsam çok iyi almışsın dediler. Biraz şans işi. Şimdi bazıları akıllanmış GT250R'ların grenajlarını çıkartıp comet diye satmaya çalışıyorlar. Fiyatlarıda arttırıyor bu.

Ancak şuda var ben 4100'e almıştım. Ama eksikleri vardı.Lastik, akü,bakım, egzoz değişimi, muayene, sigorta derken 5 bin liraya geldi bana makina. Pişman değilim. Temiz makina aldım. En azından neyin ne olduğunu biliiyorum yaptığım masrafları biliyorum. Sende onu düşün. Makinayı alırsın ama masraf yapmadan kurtulman çok zor.

Ben ilk aldığım gün 350 km yol yaptım. Tek mola verdik oda yorgunluktan değil acıkmaktan dolayı Ben hiç yorulmadım. Bir 350 daha giderdim. 200 km'de 35 lira yaktı. Buda 100km'de 4,5 litreye denk geliyor. Ortalama süratım 130 du. Arada 150-160 a kadar çıktım. Devirli kullandım. Taş çatlasa şehirler arası 5 litre yakar. Oda Sürekli dip gaz giderseniz yada sürekli rampa tırmanırsanız olur diye düşünüyorum.

Aldığımda makina bakımsız ve uzun süre yatmıştı.Şimdi bakımları oldu. Bir çift iridyum buji de atıp hava ve yağ filtresini değiştirince yakıtın düşeceğini düşüyorum.

Gerçekten makinalar az yakıyor ancak benzin pahalı olduğundan kuruş hesabı can sıkıyor. Litre hesabı en güzeli

Bu arada üzerindeki Tiger egzozu çıkardım Smokehead taktım. Gayet güzel oldu. Tam istediğim gibi tok ses veriyor ve üst devirlerde cırtlamıyor. Muayenesi de bugün oldu. Artık herşeyim ile hazırım.

Haftaya orjinal renginden biraz daha koyu bir kırmızı ile folyo kaplatacağım. Deposunun rengi solmuş. Boyatması ise deponun fiyatından fazlasına geliyor. Kaplama en güzel çözüm diye düşündüm.

motorun hayırlı olsun kardeşim .. Allah kaza bela vermesın ufak masraflar önemli deil . .. ben motorumu buldum galiba 1 hafta içinde herşey netleşecek . motoru aldığımda bol fotolu bi mesajla burdan paylaşırım bütün detayları

fatih545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    Merhabalar, hangi motoru buldun acaba
    *İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.

*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.

[QUOTE=fatih545;2332190]Merhabalar, hangi motoru buldun acaba [/o

aldığım zaman bol fotolu bi açılış yapcam sürpriz olsun :

yesilkoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250 comet
    Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun hayırlı olsun kardeşim .. Allah kaza bela vermesın ufak masraflar önemli deil . .. ben motorumu buldum galiba 1 hafta içinde herşey netleşecek . motoru aldığımda bol fotolu bi mesajla burdan paylaşırım bütün detayları
    hayırlı olsun darısı benım gıbı olmayanların basına bende hafta sonu bır motora bakmaya gıdecegım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

@ColdhearteD

hayırlı olsun en ıyı motor kendı motorundur ne yaparsan kendın ıcın yapmıs oluyorsun hayırlı kazasız belasız surusler dılerım

Motosikleti
    Var
    Arkadaşlar motorum ani gelişen özel bir durum nedeniyle satılıktır.

Sahibinden ilan linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...e=directSearch
    İlan numarası: 42889846

Motosikleti
    KMT Duke 250
    @Osbourne hayırdır umarım sağlık ile ilgili bir sorundan dolayı satmıyorsun.

Çok güzel bir makinan var. Sen çok üzerine düşüp herşeyi kendin yapıyordun. Alacak kişi çok şanslı. Ben makinayı almamış olsaydım senin makinayı kesin alırdım

Şimdiden hayırlı satışlar.

@yesilkoy Evet haklısın. Bazısı şunu bunu yaptım diye üzerine koydukça koyuyor. Ama adam hangi yağı koydu hangi aküyü aldı bilmiyorsun. 30 liraya akü de var benim taktığım 65 liralık aküde var 100 liralık akü de var. Şimdiki aklım olsa yine herşeyi kendimin yapabileceği bir makinayı alırım. 5 e gelir diye diye 5 bin liralık makinalara baksaydım yine ufak tefek masrafları olacaktı.

Çok memnunum motorumdan Tek eksiliği arka lastik ve bir çift buji.

Bugün yarın sipariş ettiğim yağ ve hava filtresi gelir umarım. Sezona hazır olacağım en kısa zamanda

Motosikleti
    Henüz yok...
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hocam 2 - 3 ay sabret de alayım senden :( valla çok tatlı motorun var, forumdan çok yakın da takip ediyordum seni. çok temiz kullanıcısın. biraz sabretsen valla alırım senden. araba almıştım onun taksitlerini ödüyorum, bikaç aya kadar da borcu bitireceğim inşallah.

Motosikleti
    Henüz yok...
    arkadaşlar, comet'in sıfırının fiyatı ne kadar?

fatih545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    Eğer doğru fiyatı yansıtıyorsa 7.934 TL

Kaynak: http://www.stkanuni.com.tr/Model.aspx?model=gt250
    *İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.

*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.

nere.f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    oda olur inşallah :D
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Engin abi sağlık nedeni değildir inşallah?
    Hayırlı satışlar.
    Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!

Motosikleti
    Var
    @Osbourne hayırdır umarım sağlık ile ilgili bir sorundan dolayı satmıyorsun.

Çok güzel bir makinan var. Sen çok üzerine düşüp herşeyi kendin yapıyordun. Alacak kişi çok şanslı. Ben makinayı almamış olsaydım senin makinayı kesin alırdım

Şimdiden hayırlı satışlar.
    Alıntı erdibasak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam 2 - 3 ay sabret de alayım senden :( valla çok tatlı motorun var, forumdan çok yakın da takip ediyordum seni. çok temiz kullanıcısın. biraz sabretsen valla alırım senden. araba almıştım onun taksitlerini ödüyorum, bikaç aya kadar da borcu bitireceğim inşallah.
    Alıntı nere.f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Engin abi sağlık nedeni değildir inşallah?
    Hayırlı satışlar.
    Yok, sağlık sorunu değil arkadaşlar..
    2-3 ay bekleyebilsem zaten satmama gerek kalmayacak

Neyse durum budur, cometim satılıktır malesef..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler