Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Mart 2011, 14:09
Reklamlar
-
27 Mart 2011, 21:52
ELINT adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Motosikletleti ilk aldıgımda akü ve konjektörün durumunu ögrenmek için kuyruk grenajı sökülmüştü.Sagolsun söken usta 2 plastik parça artırmayı başarmıştı
Zamanında önemli degil diye koltugun altına bıraktı 6-7 aydır öyle duruyordu. Dün motosikleti temizlerken o iki parçayı gördüm.
Bu iki plastik takozun tam olarak nerede kullanıldıgını bilen var mı?
Valla kuyruk grenajını 2-3 ke sökmüşümdür ve öyle bir parçaya rastlamadım ben. En azından söküp takma noktalarında yok öyle bir şey.
Ama o parçalar benzin deposunun ilerideki kısmının şaseye oturduğu yerdeki takozlara benziyor.
Benzin deposu ön kısmından az da olsa sallanıyorsa veya bozuk zeminden geçerken zangırdıyorsa ön kısımdan, muntemelen onlardır. Gerçi parçalar biraz kalın geldiler gözüme ama bakmakta faide var..
-
27 Mart 2011, 22:35
Osbourne adlı üyeden alıntı
Valla kuyruk grenajını 2-3 ke sökmüşümdür ve öyle bir parçaya rastlamadım ben. En azından söküp takma noktalarında yok öyle bir şey.
Ama o parçalar benzin deposunun ilerideki kısmının şaseye oturduğu yerdeki takozlara benziyor.
Benzin deposu ön kısmından az da olsa sallanıyorsa veya bozuk zeminden geçerken zangırdıyorsa ön kısımdan, muntemelen onlardır. Gerçi parçalar biraz kalın geldiler gözüme ama bakmakta faide var..
Bu takozlar bulunduktan sonra 2-3 defa buji ve hava filtresini degiştirdim. Evet deponun ordaki takozları biliyorum fakat yerlerinde ve dedigin gibi onlar bu takozlardan daha ince (yarısı kadar anca ).Bu arada bu takozlardan birini nerde buldugumuzu hatırladım. Sağ kuyruk grenajının altında ateşlemeyle ilgili bir parça var onun yanından çıkmıştı
-
27 Mart 2011, 22:56
ELINT adlı üyeden alıntı
Bu takozlar bulunduktan sonra 2-3 defa buji ve hava filtresini degiştirdim. Evet deponun ordaki takozları biliyorum fakat yerlerinde ve dedigin gibi onlar bu takozlardan daha ince (yarısı kadar anca ).Bu arada bu takozlardan birini nerde buldugumuzu hatırladım. Sağ kuyruk grenajının altında ateşlemeyle ilgili bir parça var onun yanından çıkmıştı
Valla motorun yanına inip bakmam lazım. Ezbere aklımda yok. Yarın gündüz bir söker bakarım grenajları gözüme çarparsa yazarım buraya sende kontrol edersin. Karşılaştırmalı bir çözümden başka bir çaremiz yok
-
27 Mart 2011, 23:01
-
28 Mart 2011, 01:16
engin....
pazar günü 16:30 civarı dürümcüdeydin sanırım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
28 Mart 2011, 03:42
Yok yok ne kuyruktan nede başka biryerden anormal bir ses geliyor.Zaten bu takozlar olmadan 6-7 aydır kullanıyorum onca yol gittim öyleki bayramda Çorum'a gidip gelmişligim bile var(git gel 1630 km) ama dedigim gibi herhangi bir anormal ses yok. Zaten durumdan şikayetçi oldugumdan degilde takozlar elimde kaldı içimden çöpe atmakta gelmiyor hazır duruyorlar bari yerlerine yakıyım düşüncesiyle araştırıyorum
-
28 Mart 2011, 23:30
Merhaba arkadaşlar Siyah 2008 Comet ile aranıza katılmak bulunmaktayım herkese kazasız belasız sürüşler dileğiyle ( motor gerçekten çok güzel ) Size bir sorum olucak Zincir değiştirmem gerekiyor önerebilceğiniz sağlam bi marka var mı ?
-
29 Mart 2011, 00:42
-
29 Mart 2011, 22:54
-
29 Mart 2011, 23:16
Foruma baya bir göz gezdirdim ama kesin cevapları bulamadım, o yüzden hareket etmeden sorayım diyorum.
Aklımda çanta demiri almak var, artık kask mont ağırlığından güzel günlerde kurtulmak istiyorum. Ancak bizim makinalar için hazırını bulmak ya zor ya da pahalı.
Hyosunsouce'da satılan çanta demirini, kuyruk demirini çıkarıp onun yerine takmak mümkün mü? Sanırım bir iki arkadaş almış oradan. Benim S&T Kanuni GT 250'de kuyruk demiri var. Onu çıkarıp çanta demirini takabilir miyim?
Bir soru da son zamanlarda yaptıran arkadaşlara.. Eğer memnunsanız telefon numarası veya adres verebilir misiniz?
-
29 Mart 2011, 23:53
deathdream adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar Siyah 2008 Comet ile aranıza katılmak bulunmaktayım herkese kazasız belasız sürüşler dileğiyle ( motor gerçekten çok güzel ) Size bir sorum olucak Zincir değiştirmem gerekiyor önerebilceğiniz sağlam bi marka var mı ?
öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin ve motorun hayırlı olsun
-
30 Mart 2011, 00:24
Osbourne hocam çok teşekkürler verdigin bilgiler için cok işime yaradı bu verdiğin linkten daha ucuza bulamam mı dükkanlardan bunu ??
Yunem saolasn usta sanada kazasız belasız sürüşler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 ----------
http://www.motoliz.com/index.php?p=s...2026&kn=GT+250 bu set benim 2008 model S&T Comet e uyar mı beyler?
-
30 Mart 2011, 00:25
Osbourne hocam çok teşekkürler verdigin bilgiler için cok işime yaradı bu verdiğin linkten daha ucuza bulamam mı dükkanlardan bunu ??
Yunem saolasn usta sanada kazasız belasız sürüşler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 ----------
http://www.motoliz.com/index.php?p=s...2026&kn=GT+250 bu set benim 2008 model S&T Comet e uyar mı beyler?
Rica ederim. O sonda yer alan linkteki zincir uymaz bizim motorlara..
Bir önceki mesajda da dediğim gibi bizimkilerin ölçü ve dişli sayısı 520-112..
Aynı zinciri piyasada elbette daha ucuza bulmak mümkün. Ben örnek mealinden koymuştum o fotoyu ve linki..Araştırmak gerek..
-
30 Mart 2011, 00:37
http://www.motoliz.com/index.php?p=s...2026&kn=GT+250 bu set benim 2008 model S&T Comet
Osbourne hocam ben bunu linklemiştim zincir takımı bu uymaz yani ?
-
31 Mart 2011, 10:24
arkadaşlar temiz bir gt250 bakıyoruz istanbulda. Düşük km de ve yüksek modelde olması tercihimizdir.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
-
31 Mart 2011, 17:04
Üstünde gt 250 / R diyor..Acaba hem naked hem racing için mi bilemedim. Normalde 520-112 çünkü.
Telefon açıp sormak lazım.
-
31 Mart 2011, 21:59
Arkaaşlar elinde bir ihtimal kuyruktaki kırmızı reflektörün bulunduğu parça var mı?
Geçen alakasız bir şekilde kırdım onu, kıçı açıkta kalmış gibi görünüyor şimi gözüme
Fotoğraftaki parça.
Ama komple değil sadece işaretlediğim kısmı vidalarından kırıldı ve düştü. Kayıp. Bana en uçtaki parça lazım. Hani çıkma mıkma bir şekilde varsa elinizde diye bir şansımı deneyeyim dedim..
-
01 Nisan 2011, 11:17
Arkadaşlar merhaba. Bu motorla alakalı artı ve eksilerin neler olduğunu merak ediyorum. 2. Elini alırken nelere dikkat etmek lazım.. v.b. kafamda bir çok soru var. Yakın bir arkadaşım bu motordan istiyor 2.el olarak. Muhakkak bu kadar çok sayfada bunlar defalarca paylaşılmıştır ama tek tek okumadan bakmadan önce size sorayım istiyorum, hangi sayfalarda motorun + ve - leri ile ilgili paylaşımlar oldu.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
-
01 Nisan 2011, 11:48
adasel adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Bu motorla alakalı artı ve eksilerin neler olduğunu merak ediyorum. 2. Elini alırken nelere dikkat etmek lazım.. v.b. kafamda bir çok soru var. Yakın bir arkadaşım bu motordan istiyor 2.el olarak. Muhakkak bu kadar çok sayfada bunlar defalarca paylaşılmıştır ama tek tek okumadan bakmadan önce size sorayım istiyorum, hangi sayfalarda motorun + ve - leri ile ilgili paylaşımlar oldu.
Topu topu 75 sayfa tembelliği bırak şimdi başlasan hafta sonuna hepsini bitirmiş olursun. Kolaygelsin...
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler