Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mart 2011, 19:46
walla turızmcı oldugumuz ıcın pek arkadakılerle ole muhabbete gırmedım.ama gs 500 um wardı cok dıktı artcı koltugu one dogru kayıyodu.yorucuydu.ama bu motorda sorun olacagını zannetmem
Reklamlar
-
21 Mart 2011, 15:04
selam yeniden öncelikle cahilligime verin size 2 soru olacak
1: ) gt 250 lerde yedek benzin deposu varmı
2: ) benzin deposu vanası varmı
egerki benzin deposu vanası varsa resimle yerini göstermeniz mümkünmü tşkler
-
21 Mart 2011, 15:17
yunem adlı üyeden alıntı
selam yeniden öncelikle cahilligime verin size 2 soru olacak
1: ) gt 250 lerde yedek benzin deposu varmı
2: ) benzin deposu vanası varmı
egerki benzin deposu vanası varsa resimle yerini göstermeniz mümkünmü tşkler
O dediklerinin hiçbiri yok. Çunku benzini vakumlayark alıyor motoru kapattıgında otomatıkman depodan geliş de kesiliyor. Ayrıca benzın gostergesi oldugu için yedek depoyada gerek yok.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
21 Mart 2011, 15:18
2010 model makina için konuşuyorum öncelikle onu söyleyim.
1- gt 250 de yedek benzin deposu yok sadece rezerve düştüğü zaman benzin lambası yanıp sönüyor ve depoda tam 4 litre benzin kamış oluyor.
2-benzin musluğu vanası diye birşey yok rezerve otamatik geçer.
-
21 Mart 2011, 23:56
Öncelikle teşekkür ederim
ozzyx adlı üyeden alıntı
kesınlıle ıyı bır motordur az yakar sınıfına gore motor yormaz uzun yolda gt250 r kullanmıstım cok yorucuydu.marmarıs yapacam motorla 750 km.yetmezmı bu 160 gorur ama ben yenı motor yaptım 130 kmyı gecmıyorum bu aralar.sahıbındene bak motorlara orda war.hep hayalımde truımph speed trıple war ona benzettım onu alamadıgım ıcın.cıft far muayenede sorun olmaz uzun kısa ıkaz calısıyorsa.
Gt 250 r gibi race görünümlü makinelerden oturuş pozisyonu dolayısıyla pek hazzetmiyorum... Motorunuza kazasız belasız binersiniz ve bir gün triumph'ınıza kavuşursunuz inşallah.
skyblade adlı üyeden alıntı
Usanmanız size bağlı. Motorun kabaca performansı kalkışlar haricinde 1.6 110 beygir araba gibi diyelim. Bu performans bana yeter derseniz usanmazsınız
Artçı ile de performansta pek sorun olmaz ama artçı selesi rahatsız diyolar pek hoşnut kalmayabilir arkadaki kişi yolculuktan
Benim de ilk motosikletim GT250 oldu. Ağırlı sadece sorun olabilir duruşlarda,yavaş hızda manevralarda. Bunu da eğitimle ve pratikle kolayca çözebilirsiniz bence ;)
Ağırlık beni korkutuyor ama sizin söylediğiniz performans bence gayet yeterli. Artçı olayını anlaşılan deneyerek görebileceğim
ozzyx adlı üyeden alıntı
walla turızmcı oldugumuz ıcın pek arkadakılerle ole muhabbete gırmedım.ama gs 500 um wardı cok dıktı artcı koltugu one dogru kayıyodu.yorucuydu.ama bu motorda sorun olacagını zannetmem
İnşallah ama gt 250'nin de yolcu selesi biraz ufak sanki.
-
22 Mart 2011, 00:16
Dr.MZÇ adlı üyeden alıntı
ama gt 250'nin de yolcu selesi biraz ufak sanki.
Bence tam tersine aynı segmentteki motorlar arasında büyük bile sayılabilir.
Artçılardan herhangi bir şikayet gelmedi bugüne kadar bende..
Tek problem tutamak olmaması.Çok gıcık bir durum..
-
22 Mart 2011, 00:47
harbiturk
ve
panic adak adlı üyeden alıntı
2010 model makina için konuşuyorum öncelikle onu söyleyim.
1- gt 250 de yedek benzin deposu yok sadece rezerve düştüğü zaman benzin lambası yanıp sönüyor ve depoda tam 4 litre benzin kamış oluyor.
2-benzin musluğu vanası diye birşey yok rezerve otamatik geçer.
bilgilendirdiginiz icin tşkler arkadaşlar
-
22 Mart 2011, 08:24
bencede yeterınce buyuk banada gelmedı sıkayet.
-
24 Mart 2011, 00:43
Osbourne adlı üyeden alıntı
Bence tam tersine aynı segmentteki motorlar arasında büyük bile sayılabilir.
Artçılardan herhangi bir şikayet gelmedi bugüne kadar bende..
Tek problem tutamak olmaması.Çok gıcık bir durum..
ozzyx adlı üyeden alıntı
bencede yeterınce buyuk banada gelmedı sıkayet.
Siz öyle diyorsanız öyledir
-
24 Mart 2011, 00:47
Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olucak ilgilenirseniz sevinirim,aranıza katılmak istiorm comet ile geçenlerde bakmaya gittim bir motora, diri gözüküyor 2008 model, ama kullandığım zaman ani gaz vermelerde gazı biraz geç yiyor ama yedimide tam yiyor..gazı geç yemesi kafamda soru işaretleri oluşturdu bilgisi olan var mı ? 2-motoru bana satıcak olan kişi motorun motor kısmındaki zincir dişlisinin değişmesi gerektiğini söyledi bana pahalıya patlarmı alırsam bu şekilde? 3- motorun depo kısmında biraz göçük var bunu eski şekline getirmem icin ne yapmam lzm ne kdra gelir ortalama?
-
24 Mart 2011, 21:11
deathdream adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olucak ilgilenirseniz sevinirim,aranıza katılmak istiorm comet ile
geçenlerde bakmaya gittim bir motora, diri gözüküyor 2008 model, ama kullandığım zaman ani gaz vermelerde gazı biraz geç yiyor ama yedimide tam yiyor..gazı geç yemesi kafamda soru işaretleri oluşturdu bilgisi olan var mı ? 2-motoru bana satıcak olan kişi motorun motor kısmındaki zincir dişlisinin değişmesi gerektiğini söyledi bana pahalıya patlarmı alırsam bu şekilde? 3- motorun depo kısmında biraz göçük var bunu eski şekline getirmem icin ne yapmam lzm ne kdra gelir ortalama?
1-
Gazı geç yiyor olması gaz teli ayarsızlığından da olabilir. Eğer gaz kolunda bir sıkıntı yoksa ve devirde ani düşmeler olup bir kaç sn. sonra gaz yiyorsa ya karbüratör manifoltları çatlaktır (TR'de çiftine 300 TL fiyat aldım, internette 90 TL) ya da CDI ünitesi bozuktur. (internette 170 TL civarı fiyatı) Lakin kesin çözüm mü emin olmak, sağlam bir motorun cdi ünitesiyle denemek gerek almadan önce.
2-
Motordaki zincir muhabbeti egzantrik zinciridir. Gergisi mergisi ile toplam 150 tl (internetten alırsan) civarına gelir, en az bir o kadar da sök-tak alırlar, toplamda 300'e mal olur en iyimser tahminle..
3-
Depodaki göçüğü herhangi bir kaportacıya götürüp sormak en mantıklısı.
Yeni depo fiyatı internette 500 TL gibi uçuk rakamlarda..
Not: internet dediğim site: hyosungsource.com sitesidir.
-
24 Mart 2011, 22:39
Osbourne adlı üyeden alıntı
1-
Gazı geç yiyor olması gaz teli ayarsızlığından da olabilir. Eğer gaz kolunda bir sıkıntı yoksa ve devirde ani düşmeler olup bir kaç sn. sonra gaz yiyorsa ya karbüratör manifoltları çatlaktır (TR'de çiftine 300 TL fiyat aldım, internette 90 TL) ya da CDI ünitesi bozuktur. (internette 170 TL civarı fiyatı) Lakin kesin çözüm mü emin olmak, sağlam bir motorun cdi ünitesiyle denemek gerek almadan önce.
2-
Motordaki zincir muhabbeti egzantrik zinciridir. Gergisi mergisi ile toplam 150 tl (internetten alırsan) civarına gelir, en az bir o kadar da sök-tak alırlar, toplamda 300'e mal olur en iyimser tahminle..
3-
Depodaki göçüğü herhangi bir kaportacıya götürüp sormak en mantıklısı.
Yeni depo fiyatı internette 500 TL gibi uçuk rakamlarda..
Not: internet dediğim site: hyosungsource.com sitesidir.
arkadaslar bende comet almayı dusunen bırıyım (2006 veya 2007) tabı butceye uygun temız bır motor bulursam ve sayfayı gunluk olarak takıp edıyorum verdıgınız bılgıler benım gıbı acemıler ıcın degerlı oyuzden tesekkur etmek ıstedım motor arayısım devam edıyor kısmet olursa bu sene ılk motorumu alacagım arastırmalar devam edıyor dolayısı ıle verdıgınız bılgılerde hıc bılmeyen bırı ıcın degerlı paylasımlar tesekkurler
-
24 Mart 2011, 23:36
Osbourne abi çok sağol yazdıkların için birşey daha sormak istiyorum bu motorun 2010 modelini 0 almak mantıklımıdır? Birçok yerde okudum firma motorunun arkasında durmuyor gibi ne diyorsun abi ?
-
24 Mart 2011, 23:46
yesilkoy adlı üyeden alıntı
arkadaslar bende comet almayı dusunen bırıyım (2006 veya 2007) tabı butceye uygun temız bır motor bulursam ve sayfayı gunluk olarak takıp edıyorum verdıgınız bılgıler benım gıbı acemıler ıcın degerlı oyuzden tesekkur etmek ıstedım motor arayısım devam edıyor kısmet olursa bu sene ılk motorumu alacagım arastırmalar devam edıyor dolayısı ıle verdıgınız bılgılerde hıc bılmeyen bırı ıcın degerlı paylasımlar tesekkurler
Her ortamda dediğim gibi aramaya inanmak önemli..
Internet bu kadar iken aramadan birşeyler yapmak çok saçma
İşe yaradıysa sevindim..
Osbourne abi çok sağol yazdıkların için birşey daha sormak istiyorum bu motorun 2010 modelini 0 almak mantıklımıdır? Birçok yerde okudum firma motorunun arkasında durmuyor gibi ne diyorsun abi ?
S&T Kanuni markası yakında Hyosung ismine geri dönecek diye duyumlar aldım..
Marka fanatikliği adına iyi bir haber..
Normalde G.Kore'deki Hyosung firması kapandı diye biliyorum..(veya haklarını devretti)
S&T gene bir Koreli firma..Satın alan firma..
Kanuni ile ortaklık kurmuşlar herhalde Türkiye'de..Yen bir oluşum..Dolayısıyla firmanın motorun arkasında durmama giib bir durumu olacağını sanmam ki yedek parça konusunda internetten bu kadar kolay ve ucuza parça bulunabilen bir marka olması cabası..
ÖZetle, S&T alınabiliyorsa S&T alın derim ben..
-
25 Mart 2011, 00:12
Tamam saolasın abi aranıza katılacam 1 hafta içinde 0 2010 model S&T ile 2010 modelleri sağlamdır dimi bu motorların,başıma bi iş gelmesinden korkmuyorum deil 0 olmasına rağmen
-
25 Mart 2011, 09:55
-
25 Mart 2011, 09:59
Tamam saolasın abi
aranıza katılacam 1 hafta içinde 0 2010 model S&T ile
2010 modelleri sağlamdır dimi bu motorların,başıma bi iş gelmesinden korkmuyorum deil 0 olmasına rağmen
kanuni etiketi sizi yanıltmasın fabrika yine aynı herşey aynı sadece türkiyeye giriş yaptığında st kanuni stickerları yapıştırılıyor.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
25 Mart 2011, 18:55
Osbourne hocam bana özelden yada burdan msn adresini verebilirmisin hyosunsource.com la ilgili birkaç bişey sormak istiyorum
-
25 Mart 2011, 23:16
Arkadaşlar bu hyosunsource.com dan sipariş verdiğimiz taktirde kaç günde elimize ulaşır mal ? izmirde yaşıyorm ( hiç yanlış mal geldiği oluyor mu? ) güvenilir mi yani kısaca ?
-
26 Mart 2011, 03:39
Arkadaşlar merhaba. Bu motorlarla ilgili sorum olucaktı ama. Krank kesiyor falan diyorlar. Kesici olmadığı için bizim insanımız gaza abanıyor o yüzden kırıyor sanırım.
Sorum şu, 2008 sonrası Kanuni S&T mallarında kesici varmı. yani 13.000 devre falan gelince hıdıdıdıdı (affedin başka türlü anlatamadım ) falan yapıyormu.
GT ve GTR alabilirim belki yazın, ama sanırım kanuni almak daha mantıklı olur değilmi.
Cevaplar için teşekkürler.
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)
Bu Konudaki Etiketler