Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567891757107 ... SonuncuSonuncu

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zaten o motorun görüntüsü olayı bitiriyor uygun fiyatlı olması ithalatçısının müşterisi ile ilgilenmesi motorun sorunsuz olması gibi alınması için gereken pek çok faktör var önümüzdeki sene bende almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

öncelikle merhaba

Slm arkadaşlar bu benim ilk mesajım ama çok acil öğrenmem gereken bişey var Hyosung gt 250 naked marka motorsiklete hangi modifikasyonlar yapılabilir fiyatları nelerdir. noluyr çok acil.

Pek ilgilenen ve bilgisi olan yok galiba? ;)

Yav benim konum neden buraya taşındı neden cevap veren yok? yav saat 4 oldu sabah işe gidecem ne biçim forum burası be?

leonine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    öncelikle selam ülkemiz modifikasyon anlamında pek verimli değil yurt dışından sipariş verirsen parçalara ulaşman kolay.
    \'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'

İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL

Lyyndo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Comete diger motorlara yapabılecegın genel seylerı yapabılırsın egzos hava filtresi gibi ufak tefek modifikasyonlar ama oncelıkle bır forumda nasıl yazı yazacagını ogrenmen daha hayırlı olur gıbıme gelıyor...

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alın size neredeyse 2 yıllık hortlak
    Şaka bir yana da ben bu motordan almak istiyorum arkadaşlarŞu anda bu motordan aktif olarak kullanan veya önceden kullanmış arkadaşların fikirlerini ve de paylaşacakları bilgileri merakla bekliyorumKronik problemleri nelerdir?Yıkat durumu nedir?Kullanımı rahat mıdır yoksa race'ler gibi yatıyor musunuz?Söyleyin işte bir şeyler arkadaşlar...

Not:S&T Kanuni değil 2007 Hyosung ile ilgileniyorum...
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    al al al al :D
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    ya gt250r nin grenajsızı işte
    yani sadece rüzgarı kesemediğinden birde dik oturuş pozisyonundan biraz az basıyor o kadar...
    facebook.com/kaskafa

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    biri 125 cc 130 diğeri 100 u geçmez ( arkadasın 125 liğiyle 120 yaptık düzde 2 kısı ) gider diyo diğeri 250 cc motor 150 gider diyo nasıl iş anlamadım

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Ben hız için almıyorum arkadaşlar.Amacım öyle olsa gt 250r alırdım.Bu motorların tipine bayılıyorum.gt250r gibi fazla komplike olmadığından sorunsuz kullanılır gibi gözüküyor ama yok mu hiç bundan kullanan?

Alıntı no_name adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biri 125 cc 130 diğeri 100 u geçmez ( arkadasın 125 liğiyle 120 yaptık düzde 2 kısı ) gider diyo diğeri 250 cc motor 150 gider diyo nasıl iş anlamadım
    Bu motorlarda 180 ibre olduğunu düşünürsek uygun şartlarda 155-160 yapar gibime geliyor
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hız için almıyorum arkadaşlar.Amacım öyle olsa gt 250r alırdım.Bu motorların tipine bayılıyorum.gt250r gibi fazla komplike olmadığından sorunsuz kullanılır gibi gözüküyor ama yok mu hiç bundan kullanan?

Bu motorlarda 180 ibre olduğunu düşünürsek uygun şartlarda 155-160 yapar gibime geliyor
    Bende 2006 comet var gayet sorunsuz sıkıntısız 1400 km de aldım suan 7000 de yag harıcı bısey değiştirmedim, cbf 250 ile arasında çok kalmıştım ama iyiki hyo almışım hem daha hızlı hem daha büyük cbf250,cometın yanında küçük kalıyor..
    Son sürat konusuna çok takılma bende cam oldugu halde 160 yapıyor zaten bu rakam 1000rpm de oldugunda dahada zorlamaya gerek yok ama redline girerim dersen yolunu bulursan gider (r) modeli kadar aerodinami olmadığından sıkıntılı olabilir...
    Hayırlı olsun
    Hasan..

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    bende 2008 siyah comet var.sıfır aldım,rodajını çok iyi yaptım.çok çok memnunum.bildiğiniz gibi haziran ayında marmok festivali vardı.çok rahat ve keyifli bir şekilde ADANA-DATÇA-ADANA yolunu bir sürücü ve bir artçıdan daha ağır eşya ile gittim geldim.ortalama süratim 90-100 km.diyebilirim.tabii 140'a çıktığımda oldu 60-70 de gittiğim oldu,yolun durumuna göre.Yaklaşık 2500 km.yol yaptık,250 ytl.lik benzin harcadım.şuan da 6200 km. oldu,henüz yeni ama bakımlarının haricinde masrafım olmadı.hafta sonları gurup gezilerinde de kullanıyorum.hiç sorunum yok.sürat konusuna gelince,155-160 yapıyor.eğer yatarsanız daha çabuk ivmeleniyor.birde bir motorda silindir sayısı arttıkça,vibrasyon azalır.ayrıca V motor olmasının avantajı ise,torkunun,beygir gücünün yüksek olmasını sağlıyor.bildiğiniz gibi 250 cc.sınıfında 29 HP.olan bir başka makine yok.o yüzden,fiyat-fayda orantısında binilecek ve kullanılacak bir motor.şehir içi kıvraklığı ve yakıt tasarrufu da bence iyi.hepinize sevgilerimle.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    headquarters ve adanalı abilerim,
    İlginiz ve de alakanız için çok teşekkür ederim.Gözüme çok hoş gözüken bir motor var.2007 model 2500'e yaklaşmış.Satıcı ile telefonda konuştuk anlaştık.İl dışında dönünce motoru servise göstereceğiz.Onun haricinde bugün motoru görmeye gideceğim.Sahibi olmadığından yanında çalıştırma imkanım olmayacak ama bakıp inceleyeceğim.Kısmetse bu motoru alacağım.
    Bana bakımları kaç bin km'de yaptığınızı, ortalama bakım masraflarını, İstanbul içi servislerinden bildiklerinizi de yazarsanız sevinirim.Bu arada ben motoru aldığımda topcase de taktırmayı düşünüyorum.Aparatının satıldığı yeri de buldum ama acaba kötü mü olur diye de düşünmüyor değilim.Fakat ben çantasız yapamam.Bu konuda herhangi bir bilginiz var mı acaba?Kaç lt'lik çanta bu motora iyi gider?

Bu arada bundan sonra bu topiği hep ilk sayfada tutalım.Herşeyi paylaşaım

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    mhyen Çanta için orjinal demir yok ya kendin yaptırıcan yada sahibindende aratırsan bi arkadaş cağlayanda yapıyor 75 ytl demir aparatın fiyatı, bende niyetliyim alabilirim.. Ama kobay sen ol o zaman bak bakalım beğenirsen alalım Ben 2000km gibi 2500 gibi yağ değiştirdim başkada bi bakım yapmadım.. Servis de avrupa yakasında yok doğru düzgün varsada ben bilmiyorum bilenler paylaşsın
    Hasan..

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Evet ben de sahibinden.com'daki aparatı görmüştüm.Motoru aldığımda kısa bir zaman içerisinde çanta olayını da halletmek istiyorum.Bu arada sadece görmeniz için sahibinden.com'daki bir ilanın resimleri...

Bence hiç sırıtmamış aksine çok yakışmış motora.Değil mi?

Motosikleti
    ben ilk bakımını 1000 km.de yaptırdım.ikinci bakımını MARMOK'a gitmeden yani 3000 km.de yaptırdım.şimdi 6000 olmak üzere yine yaptıracağım.ilk ve ikinci bakımında yağ filtresini değiştirmenizi tavsiye ederim çünkü ciddi metal artıklarıda dediğimiz çapaklar birikiyor.yanlış hatırlamıyorsam bakımlarda 80-90 ytl.(yağ dahil)gitti.castrol1 4t racing yağı kullanıyor servisim,filtrede değiştiği için 1850 gr.aldı.kalanı ölçtüğüm için net konuşuyorum.topcase konusunda herkesin kendi keyfi,zevki ve ihtiyacı söz konusu bence.ben yakışmadığını ve motorun çizgisini bozduğunu düşündüğüm için taktırmadım ve taktımayıda düşünmedim.2500 km.lik yola gittim,dünyanın eşyasını götürdüm ve büyükçe bir çanta ile işimi hallettim.yinede dediğim gibi kişiye kalmış.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    adanalı abim ilgin için çok sağol.Normalde ben de bu tarz bir motora topcase yakıştığını düşünmüyorum.Taktırırsam mecburiyetten taktıracağım.Çünkü ben motoru normalde kapalı otoparka bırakıyorum.Kask, mont, dizlik, eldiven hatta bazen kitaplarım hepsini motorda bırakıyordum.Ev ile otopark arası biraz uzak mesafede olduğundan her gün bunları eve götüremem.Otoparkta bile olsa böyle eşyalar alalede motorun üzerinde bırakılmaz sanırım...

Motosikleti
    evet haklısın.senin durumun biraz farklı.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Yinede şu yukarıdaki 2 resme göre yorum yapar mısınız?Sanırım o çantalar 46'lık.Çok kötü mü durmuş yoksa göze hoş gözüküyor mu?Hani kötü dediğim bir ss'e çanta takmak gibi bir durumdan söz ediyorum.Normalde yurtdışında adamlar yamaha R1 gibi bir motora da topcase takıyorlar ve bu yadırganmıyor.Sonuçta işini görüyorsa gerisi boş.Fakat bizim ülkemizde eğer göze pek hoş gelmiyorsa insanlar bunu abartı biçimde laf atarak gösteriyorlar

KARABURUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2 Ayak
    Benim de hayalimdeki motosiklet bu.Kısmet nasip.Ama süper bişi yaaa.

alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    benimde ilgimi çeken bi model.ama 250r daha güzel gözüküyor gözüme..

7. sayfa BirinciBirinci ... 567891757107 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler