Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Şubat 2011, 22:25
casillas00 adlı üyeden alıntı
Cometlerde orjinal böyle mi geliyor ?
o arka selenin altına dogru boşluk oluyo içerde vidalarını takmak için boş yerler var selenin tam altında.
Ben çıkarttım onu sonra görüntü cok kötü oldu seledeki boşluktan dolayı geri taktım
Nasıl yani? Selenin kendisinde bir tutamaç mı var? Sen fotoğrafını çekip koyarmısın buraya kendi seleninkini? Eğer benim istediğim gibi bir şeyse hemen değiştirebiliriz valla..
Reklamlar
-
12 Şubat 2011, 22:29
osbourne, bızımkılere olmuyor o tutamaclar. hıc sulanma. hem arka koltugu degıstırmek gerekır hemde torpıdo gozundekı demırı...
-
12 Şubat 2011, 22:33
Osbourne adlı üyeden alıntı
Nasıl yani? Selenin kendisinde bir tutamaç mı var? Sen fotoğrafını çekip koyarmısın buraya kendi seleninkini? Eğer benim istediğim gibi bir şeyse hemen değiştirebiliriz valla..
ayrıntılı çekerim altını selede degil takma yerleri onu cıkarttıgın zaman altında takma yerleri var oraya oturdup vidalarını takıyorsun.
yandan bi resimi var bak seninki düz gelmiyo sele orda demir için boşluk var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 ----------
-
12 Şubat 2011, 22:35
Qner adlı üyeden alıntı
osbourne, bızımkılere olmuyor o tutamaclar. hıc sulanma. hem arka koltugu degıstırmek gerekır hemde torpıdo gozundekı demırı...
Ben egsozu taktırdığım yerdeki Ercan ustaya sordum o da bir tane yaptığını söyledi, tarifine göre aşağıdaki fotodaki gibi şeylerden bahsetti..Olmaz diye bir şey yoktur yav Ama ben bir ihtimal hazır bir şeyler vardır veya uyuyordur diye düşünmüştüm..
@casillas00
Abicim eğer işin yoksa hemen yarın buluşalım seninle, eğer uyuyorsa seleler direk değiştiririz..Sende benimki gibi istiyorsun anladığım kadarıyla..
-
12 Şubat 2011, 22:37
topcase'de kuyruk tarafında takma yeri olması lazım o yoksa olmaz
-
12 Şubat 2011, 22:39
-
12 Şubat 2011, 22:44
Osbourne
canta dusunmuyormusun arkaya. canta demırı olacak ya o belkı ısını gorur canta takılı deılken
bendekı demırı gorebılıyomusun? canta yokken bence hem tutamac hem de guzel goruntu saglıyo? ne dersın?
-
12 Şubat 2011, 22:44
O sele altındaki bölmede bir yer olması lazım anlıyorum orasını da belki vardır bizimkilerde veya yapılabilir ne bileyim
Sen işin yoksa gel bir çay ısmarlayayım sana
Ben sana altın fotosunu çekerim ;)
İnş. gelirim birgün
-
12 Şubat 2011, 22:47
Qner adlı üyeden alıntı
Osbourne
canta dusunmuyormusun arkaya. canta demırı olacak ya o belkı ısını gorur canta takılı deılken
bendekı demırı gorebılıyomusun? canta yokken bence hem tutamac hem de guzel goruntu saglıyo? ne dersın?
Çanta düşünmüyorum aslında ama senin demir kötü görünmüyor sanki. Eğer o şekilde bir demir istesem onu bulabileceğim bir yer var mı?
Ben sana altın fotosunu çekerim ;)
İnş. gelirim birgün
Beklerim
-
12 Şubat 2011, 22:47
Birde benim Ön silindirin egzantirik gergi ayar yerinden yağ kaçırmış onu nasıl yaptırabilirim bu yağ çakırma olayı hiç hoşuma gitmedi
-
12 Şubat 2011, 22:54
Osbourne,
hyosungsourcedan sanırım bu demır. ama orda bıraz pahalı. casıllasfoto ceksene yag sızdıran yeri?
-
12 Şubat 2011, 22:57
Birde benim Ön silindirin egzantirik gergi ayar yerinden yağ kaçırmış onu nasıl yaptırabilirim bu yağ çakırma olayı hiç hoşuma gitmedi
Aynı olay bendede var kardeşim keçe felan mı var orda bılmıyorum ayar yapılmıstı ondan sonra kacırmaya basladı benım kıde
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
12 Şubat 2011, 22:59
Qner adlı üyeden alıntı
Osbourne,
hyosungsourcedan sanırım bu demır. ama orda bıraz pahalı. casıllasfoto ceksene yag sızdıran yeri?
Tamam çekiyim.
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
Aynı olay bendede var kardeşim keçe felan mı var orda bılmıyorum ayar yapılmıstı ondan sonra kacırmaya basladı benım kıde
orda keçe var ama hassas biyer oyle bilmeyen sokup takarsa gergının ayarını bozar bide onla ugrasmayalım.
Dur ben bi garaja iniyim seleyide onuda çekiyim
-
12 Şubat 2011, 23:10
osbourne bak cantasız halı benım motorun?
casıllas hadı fotoları beklıyoz
-
12 Şubat 2011, 23:17
-
12 Şubat 2011, 23:20
Qner adlı üyeden alıntı
osbourne bak cantasız halı benım motorun?
casıllas hadı fotoları beklıyoz
Çirkin işte bu görüntü yav
O R modellerdeki gibi bir tutamaç uydurabilseydim ne kadar hoş olacak..
Selenin altını çekmeyi unuttum eve cıkanca aklıma geldi
6 kat geri inmeye üşendim
Fotoları uplıyım atıyorum[COLOR="Silver"]
Ulenn
Ben de sen fotoları koyacaksın diye 7 kat aşağı indim kendi selemin ve bagaj kısmının fotosunu çektim, heyecanla bekliyordum hee
-
12 Şubat 2011, 23:22
Çirkin işte bu görüntü yav
O R modellerdeki gibi bir tutamaç uydurabilseydim ne kadar hoş olacak..
Ulenn
Ben de sen fotoları koyacaksın diye 7 kat aşağı indim kendi selemin ve bagaj kısmının fotosunu çektim, heyecanla bekliyordum hee
abow sende 7 mı
sen koy nasılmış o selenin altı.
Bu bnm yağ kacırma durumuna ne diyorsun ?
-
12 Şubat 2011, 23:22
alla alla nasıl burdan yag atar ya? sen ne yapıldı demıstın en son?
-
12 Şubat 2011, 23:25
casillas00 kardeşim senınkı baya kacırıyor benım cok az ama kıl bır adam oldum ıcın tırmalıyor benı Sende ıhmal etme bıran önce bır tamırcıye götür ben ayar yaptıklarında 20 lıra almıslardı fazla bır masraf acmaz sanırım
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
12 Şubat 2011, 23:28
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
casillas00 kardeşim senınkı baya kacırıyor benım cok az ama kıl bır adam oldum ıcın tırmalıyor benı
Sende ıhmal etme bıran önce bır tamırcıye götür ben ayar yaptıklarında 20 lıra almıslardı fazla bır masraf acmaz sanırım
benimki altına kadar inmiş fazla kaçırıyor.
bu merkez servise ve kayalar motora gittim adamların konuşması böyle garip garip hiç beyenmedim bnde kılım öyle yere motor felan yaptırmam.
Duzgun biyer bulup yaptırmak ıstıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler