Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senktron ayarı için fiyat nedir ?
    Arkadaş, senkron için fiyat şudur diyemiyorum zira ısrarla yazdım, yaptırdığım işler (senkron dahil) 50 TL verdim. Sadece senkron, bahsettiğim yerde olursa (adımı da vererek) daha ucuza mal olur 50 TL den) herhalde..

Sen 50 lira diye bak o zaman ne diyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş, senkron için fiyat şudur diyemiyorum zira ısrarla yazdım, yaptırdığım işler (senkron dahil) 50 TL verdim. Sadece senkron, bahsettiğim yerde olursa (adımı da vererek) daha ucuza mal olur 50 TL den) herhalde..

Sen 50 lira diye bak o zaman ne diyim
    Tamamdır teşekkür ederim.

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    selam engin bey.kafa granajı gördüm sahibinden.com da belki işinize yarar.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36345385/detay
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Mrb engin hocam bende lastık almayı dusunuyorum eger alırken benım ıcınde fıyat alırsanız sevınırım ön için 120/70/17 arka için 160/60/17 dusunuyorum siz hangı marka dusunuyorsunuz lastık ıcın ? Bu sekron ayarı nedir yanı nasıl bır ayardır benım motorda yakıt olarak bıraz fazla arkadasların dedıklerıne gore ama genel bakımını yaptıktan sonra denemedım bujılerı yag fıltresını, yağını, hava fıltresını, balataları komple yenıledım yenı sezon ıcın
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Motosikleti
    Var
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam engin bey.kafa granajı gördüm sahibinden.com da belki işinize yarar.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36345385/detay
    Tam olarak kafamdaki model bu işte..Çok teşekkürler..
    Aradım az önce arkadaşı..Kendi motoru da gt 250 imiş. Rengi orjinal bizim motorların renginde. Bağlantı aparatları, kargo masrafı vs. dahil 60 TL ye geliyor. Dedim tamam gönder
    Haftaiçi elime ulaşır herhalde..Bir anda satın almış bulundum

Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mrb engin hocam bende lastık almayı dusunuyorum eger alırken benım ıcınde fıyat alırsanız sevınırım ön için 120/70/17 arka için 160/60/17 dusunuyorum siz hangı marka dusunuyorsunuz lastık ıcın ? Bu sekron ayarı nedir yanı nasıl bır ayardır benım motorda yakıt olarak bıraz fazla arkadasların dedıklerıne gore ama genel bakımını yaptıktan sonra denemedım bujılerı yag fıltresını, yağını, hava fıltresını, balataları komple yenıledım yenı sezon ıcın
    Merhaba,
    Fiyat olarak Michelin marka, çifti 600 TL civarına geliyor şuanda. Fuarda indirim alıp alamayacağımıza bakacağız biz.
    Senkron denilen nane, iki silindirin senkronik olarak çalışmasının senkronu oluyor. Bu da en başta titreşimi azalttığı gibi motorun performansına da katkıda bulunarak benzin sarfiyatında düşmeye neden olabiliyor.

Fuar için bilet bulabildiniz mi ? bu sene bilet kıtlığı var :(

Motosikleti
    Var
    Fuar için bilet bulabildiniz mi ? bu sene bilet kıtlığı var :(
    Henüz bilet işine girişmedim valla. Birazdan dışarı çıkıp eşe dosta bir ziyaret yapalım bakalım

Henüz bilet işine girişmedim valla. Birazdan dışarı çıkıp eşe dosta bir ziyaret yapalım bakalım
    bende dergilere felan baktım geçen sene 3-4tane koydular bu sene 1tane bile yok

Motosikleti
    Var
    bende dergilere felan baktım geçen sene 3-4tane koydular bu sene 1tane bile yok
    Dergiler davetiye vermeme kararı almışlardı zaten bu sene.. Neyse, ben bir çıkayım bakalım bulursam haber veririm size de..

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Tam olarak kafamdaki model bu işte..Çok teşekkürler..
    Aradım az önce arkadaşı..Kendi motoru da gt 250 imiş. Rengi orjinal bizim motorların renginde. Bağlantı aparatları, kargo masrafı vs. dahil 60 TL ye geliyor. Dedim tamam gönder
    Haftaiçi elime ulaşır herhalde..Bir anda satın almış bulundum

Merhaba,
    Fiyat olarak Michelin marka, çifti 600 TL civarına geliyor şuanda. Fuarda indirim alıp alamayacağımıza bakacağız biz.
    Senkron denilen nane, iki silindirin senkronik olarak çalışmasının senkronu oluyor. Bu da en başta titreşimi azalttığı gibi motorun performansına da katkıda bulunarak benzin sarfiyatında düşmeye neden olabiliyor.

nette oyle boş boş zaman öldürüyordum;aradıgınızın o oldugunu biliyordum aslında.yararlı olabildiysem ne mutlu bana.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Qner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio x9 500
    güle güle kullan osbourne, foto koymayı unutma...
    bilet hakıkatten sıkıntı. ıcerde 30 tl ye alabılecegın bı dolu sey varken gırıste vermek koyuyo acıkcası..

fazla bulan olursa haber ederse sevınırım.

kendınıze ıyı bakın
    knr

skyblade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Burda da buldum ama EFI modeller için diyor Comet'e uyar mı bilmem

http://www.hyosungsource.com/index.p...oducts_id=1236

Hyosung!dan vazgeçemedim bugün sıfır RT125 aldım ben de. Haftaya elimde olacak işallah memnun kalırım ondan da

Qner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio x9 500
    hayırlı olsun hocam. linkteki cam cometlere olmas. gösterge elektronik değil cometlerde.

Motosikleti
    keeway 150 matrix
    hysng kullanıcı arkadaşlar varsa en son kaçı gördüler ve bu hızda hiç problem yaşadılar mı acaba ?

Motosikleti
    Var
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nette oyle boş boş zaman öldürüyordum;aradıgınızın o oldugunu biliyordum aslında.yararlı olabildiysem ne mutlu bana.
    Valla gerçekten tam aradığım şey idi. Arkadaş yarın elline geçer dedi, foto çeker, eklerim buraya..

Alıntı skyblade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyosung!dan vazgeçemedim bugün sıfır RT125 aldım ben de. Haftaya elimde olacak işallah memnun kalırım ondan da
    Hadi hayırlı olsun bakalım

Alıntı ghostley adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hysng kullanıcı arkadaşlar varsa en son kaçı gördüler ve bu hızda hiç problem yaşadılar mı acaba ?
    Düz yolda çok rahat 135-140 görüyor, hiç bir bir zorlanma olmadan..
    Ama alt viteslerden epey devirli gelinip gene düz yolda 160'a kadar görebilmek mümkündür herhalde..Motor 125 km/s giderken devir 8500 - 9000 rpm civarı oluyor.. Redline da 11 binde başlıyor.. Oradan hesabınızı yapın..

Zaten 160-180 km/s arasını redline a almış göstergede..Denemedim ben hiç son hızını..

Bu arada bir iş yaptım ve gittim egsoz aldım bugün
    Yoshimura çakması, Ercan Motorcycle işi

Foto ve videoları ekleyeceğim, şu rüzgarlık da gelsin hele..

Valla gerçekten tam aradığım şey idi. Arkadaş yarın elline geçer dedi, foto çeker, eklerim buraya..

Hadi hayırlı olsun bakalım

Düz yolda çok rahat 135-140 görüyor, hiç bir bir zorlanma olmadan..
    Ama alt viteslerden epey devirli gelinip 160'a kadar görebilmek mümkün sanırım..Motor 125 km/s giderken devir 8500 - 9000 rpm civarı oluyor sanırım.. Redline da 11 binde başlıyor.. Oradan hesabınızı yapın..

Zaten 160-180 km/s arasını redline a almış göstergede..Denemedim ben hiç son hızını..

Bu arada bir iş yaptım ve gittim egsoz aldım bugün
    Yoshimura çakması, Ercan Motorcycle işi

Foto ve videoları ekleyeceğim, şu rüzgarlık da gelsin hele..
    Bende cbr125'e yoshimura çakması yaptırmıştım güzel işçiliği var ama fiyatları tuzludur

Motosikleti
    Var
    Bende cbr125'e yoshimura çakması yaptırmıştım güzel işçiliği var ama fiyatları tuzludur
    Fiyatını hiç sorma, boşver
    Ama sesi tam olarak istediğim gibi oldu, yani bu kadar örtüşür beklentimle..

Bu arada son ölçüm değerlerim çok ama çok devirli kullanım, şehir içi 4,8 lt / 100 km oldu. İstatistiklere geçsin

Fiyatını hiç sorma, boşver
    Ama sesi tam olarak istediğim gibi oldu, yani bu kadar örtüşür beklentimle..

Bu arada son ölçüm değerlerim çok ama çok devirli kullanım, şehir içi 4,8 lt / 100 km oldu. İstatistiklere geçsin
    Ses gerçekten çok iyidir orjınal yoshiyi dinle bide onu dinle aynı

O zaman benim yakıtımda iyi.
    Genelde akşam 6 trafiğinde Maslaktan M.köye gidiyorum dur kalklar ara gaz felan derken.

Senkron ayarından önce debriyaj balatamı,debrijay teli,gaz teli,param kalırsa bide hava filtresi alcam.Onları taktıktan sonra senkron ayarınıda yaptırcam.

Balata bunu deniycem.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37443429/detay

Motosikleti
    Var
    Ses gerçekten çok iyidir orjınal yoshiyi dinle bide onu dinle aynı

O zaman benim yakıtımda iyi.
    Genelde akşam 6 trafiğinde Maslaktan M.köye gidiyorum dur kalklar ara gaz felan derken.

Senkron ayarından önce debriyaj balatamı,debrijay teli,gaz teli,param kalırsa bide hava filtresi alcam.Onları taktıktan sonra senkron ayarınıda yaptırcam.

Balata bunu deniycem.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37443429/detay
    Senkron ayarı için o gün gittiğim ustaya bugün de uğradım, fiyatta bir şeyler yaparım 40 Tl ye olur dedi. Gidip benim adımı vermeyi unutma yeterki..O dediklerini ben alınca değiştirmiştim, içim rahat en azından..Yok tel koptu yok filtre tıkandı diye kafama takmıyorum şimdi..

Senkron ayarı için o gün gittiğim ustaya bugün de uğradım, fiyatta bir şeyler yaparım dedi. Gidip benim adımı vermeyi unutma yeterki..O dediklerini ben alınca değiştirmiştim, içim rahat en azından..Yok tel koptu yok filtre tıkandı diye kafama takmıyorum şimdi..
    Teşekkürler
    Peki bu senkron ayarında her motorun ayrı değerleri mi var yoksa o makina motora göre en iyi değerleri kendi felan mı yapıyor ?
    Bende biyerinde ufak bişey olunca rahat edemiyorum.
    Tellerinde fln bişey yok ama açmışken herşeyini yenilemekte fayda var.
    Yaza bende Pilot power almak istiyorum.Dün akşam bi panik fren yaptım ön lastik bıraktı.Zor toparladım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler