hayırlı olsun kardeş..
hayırlı olsun
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
hayırlı olsun dostum ve makinen hakıkaten seri ve güçlü arkadaşımda var ve performansı muthış.
dusunulenden daha güçlü ;))
öncelikle geçmiş olsun
yazını okudum bende 1 aylık kullanıcıyım
ve ne yazıkkı senın kadar şanslı değilim bana sol gidondan taksizi vurdu geçen hafta neyse önemli değil gene yollardayım hatta yarın sabah saat 9.00 da
beylıkduzu tatılya önünden hareket ediyoruz tekirdağa bunu sana sunun ıcın yazdım yanımızda hem eğitmenımız harleyin eski genel müdürü ve senin motorunun genel müdürü olucak mutlaka gelmenı ısterim saygılar
geçmiş olsun kardeşş...haırlı olsun yeni motorun ...kazasız belasız...iyi günlerde kullan
hayırlı olsun kazasız belasız kullanma dileğiyde ....
johnny_rook şimdilerde 4000 km ye yaklaşmıştır tahminimce o mesajı motoru ilk
aldığı zaman yazmış baksanıza.
comet ini çook uzun km ler boyunca kazasız kullanırsın inş. dostum.
==============================
==============================
nestcafe öncelikle geçmiş olsun ve davetin içinde çok teşekkürler, söz veremiyorum ama gelmeye çalışacagım
richy, bravo dostum iyi tahmin, şu an 4800 ü geçtim kazasız belasız valla, kendine iyi bak, görüşmek üzere, secret garden devam biliyorsun....
son olara da spatula kardeş, ben de cbf250 nin varlığından haberdarım merak etme, marka fanatikliği yapmadan yani objektif olarak her iki motoru da yan yana koyup özelliklerini karşılatırısan eger gt250 (comet) in neden alternatifinin şu an Türkiyede olmadıgını anlarsın.....
arkadaslar,
ben 5-6 sene önce 50cc yamaha chappy üzerinde bolca vakit geçirdiydim. geçenlerde arkadaşın hyosung gt250 sini kullandım. müthiş keyif aldım. özellikle oturuşu cok rahat geldi. görünüş olarak da cok çekici. baya bi baktım ama sanırım aşık oldum o motora onun dışında ducati monster 600 ler var. cok hoşuma gitti. ancak sıfırı pahalı. ikinci el motor alınırken nelere bakılır bilmiyorum, mesela 2000 model monster 600 için 33500 km cok mu? 7000 ytl fazla mı?
arkadaşlar yardımcı olun rüyamda motor görüyorum
Arkadaşım bende Hyosung var. Ama şimdiki aklım olsa 33000 de olsa temizse Ducatiyi tercih ederdim.
Hem daha kuvvetli, hem de orjinali varken neden taklitine binesin ki
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
yetersiz mi kalıyor diyorsun, bunu bir iki kişiden daha okudum. gt 250 güzel hoş diyorlar ancak kısa bir süre sonra "biraz daha güçlü olsa hiç
fena olmazdı" diyorlarmış...
arkadaşım hyosung gt 250 kaliteli ve ucuz bi motor. satan firmanın piyasa da isim yakalama çabası var. Bu yüzden vediğin paranın hakkını fazlasıyla alırsın. Tabiki ducati yle bir olmaz..ama kim ne kadar konuşursa konuşsun verdiğin paranın hkkını fazlasıyla veriyor.............
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
günaydın
3 - 5 günlük hyosunglu olarak cbr 125 den sonra tatmin edici bir makine
hee pert etmeden önce gsx600 kullanıyordum kıyas bile yanlış olur ama başlangıç için fena degil eger işin birde ekonomik yönünü düşünüyorsanız ben şahsım adına araba kadar yada daha fazla yakan motor kullanmak istemiyorum.
ertugrul
bu arada koltugu söktüm
yalnız şöyle bişey var senin işaretledigin 2 somunun ortasında metall parçayı tutan yıldız vida yüzünden açılmıyormuş. onuda koltuk açılmadan sökmek imkansız. uzun ugraşlardan sonra şiş yöntemiyle açtım.
2000 model 33500 km de monster 600 ün 7000 ytl fiyatı nasıl arkadaşlar. bu konuda konussanız.. anlaşılan aynı fiyatta olan sıfır gt250 yerine bu motor daha mı mantıklı?
Sağlamsa ben monster düşünürüm.
Benim motoru önümüzdeki sezon başı satıp. Böyle bir motora yazılacağım sanırım.
Ama ducati yedek parça fiyatlarını da hyosungla karşılaştırmak gerekli.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Bugun ben işe GT250R ile geldim, ilk defa yapıyorum, bundan sonra hep böyle gelmeyi planlıyorum işe. Evimle iş arası 60 KM, çok rahat ve araba hızında geldim, yani 100-100KM ile. Son derece zevk aldım, herkese tavsiye ederim.
Pek konuya uymadı belki ama, GT250R'yi yabana atmayın derim; bugun karşıdan inanılmaz rüzgar geliyordu ama motor dümdüz, yalpalamadan, sakince getirdi beni. Bayıldım
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)