Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456781656106 ... SonuncuSonuncu

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    hayırlı olsun kardeş..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    hayırlı olsun
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

Spatula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100KM siyah
    Alıntı johnny_rook adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence şu an sınıfında alternatifi olmayan bir motor.
    CBF250 (Twister) la aynı sınıfa girmiyomu bular yaw? Eğer öyleyse bence alternatifi kendisinden daha iyi?Mi acaba
    Hakkatten hangisi daha iyi?
    İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    hayırlı olsun dostum ve makinen hakıkaten seri ve güçlü arkadaşımda var ve performansı muthış.

dusunulenden daha güçlü ;))

nestcafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ern6(kawasaki650)
    öncelikle geçmiş olsun

yazını okudum bende 1 aylık kullanıcıyım
    ve ne yazıkkı senın kadar şanslı değilim bana sol gidondan taksizi vurdu geçen hafta neyse önemli değil gene yollardayım hatta yarın sabah saat 9.00 da
    beylıkduzu tatılya önünden hareket ediyoruz tekirdağa bunu sana sunun ıcın yazdım yanımızda hem eğitmenımız harleyin eski genel müdürü ve senin motorunun genel müdürü olucak mutlaka gelmenı ısterim saygılar

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Alıntı Spatula adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF250 (Twister) la aynı sınıfa girmiyomu bular yaw? Eğer öyleyse bence alternatifi kendisinden daha iyi?Mi acaba
    Hakkatten hangisi daha iyi?

Bu soruyu BBRR'a sormak lazım, çünkü kendisinde hem bir HONDA CBF 250 hemde Hyosung GT 250 mevcut.

velespit-cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09` cbr 125
    geçmiş olsun kardeşş...haırlı olsun yeni motorun ...kazasız belasız...iyi günlerde kullan

on7_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanma dileğiyde ....

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    johnny_rook şimdilerde 4000 km ye yaklaşmıştır tahminimce o mesajı motoru ilk
    aldığı zaman yazmış baksanıza.
    comet ini çook uzun km ler boyunca kazasız kullanırsın inş. dostum.
    ==============================
    ==============================

johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı nestcafe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun

yazını okudum bende 1 aylık kullanıcıyım
    ve ne yazıkkı senın kadar şanslı değilim bana sol gidondan taksizi vurdu geçen hafta neyse önemli değil gene yollardayım hatta yarın sabah saat 9.00 da
    beylıkduzu tatılya önünden hareket ediyoruz tekirdağa bunu sana sunun ıcın yazdım yanımızda hem eğitmenımız harleyin eski genel müdürü ve senin motorunun genel müdürü olucak mutlaka gelmenı ısterim saygılar
    nestcafe öncelikle geçmiş olsun ve davetin içinde çok teşekkürler, söz veremiyorum ama gelmeye çalışacagım

richy, bravo dostum iyi tahmin, şu an 4800 ü geçtim kazasız belasız valla, kendine iyi bak, görüşmek üzere, secret garden devam biliyorsun....

son olara da spatula kardeş, ben de cbf250 nin varlığından haberdarım merak etme, marka fanatikliği yapmadan yani objektif olarak her iki motoru da yan yana koyup özelliklerini karşılatırısan eger gt250 (comet) in neden alternatifinin şu an Türkiyede olmadıgını anlarsın.....

hyosung 250 hkk

arkadaslar,

ben 5-6 sene önce 50cc yamaha chappy üzerinde bolca vakit geçirdiydim. geçenlerde arkadaşın hyosung gt250 sini kullandım. müthiş keyif aldım. özellikle oturuşu cok rahat geldi. görünüş olarak da cok çekici. baya bi baktım ama sanırım aşık oldum o motora onun dışında ducati monster 600 ler var. cok hoşuma gitti. ancak sıfırı pahalı. ikinci el motor alınırken nelere bakılır bilmiyorum, mesela 2000 model monster 600 için 33500 km cok mu? 7000 ytl fazla mı?

arkadaşlar yardımcı olun rüyamda motor görüyorum

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Arkadaşım bende Hyosung var. Ama şimdiki aklım olsa 33000 de olsa temizse Ducatiyi tercih ederdim.

Hem daha kuvvetli, hem de orjinali varken neden taklitine binesin ki
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

yetersiz mi kalıyor diyorsun, bunu bir iki kişiden daha okudum. gt 250 güzel hoş diyorlar ancak kısa bir süre sonra "biraz daha güçlü olsa hiç
    fena olmazdı" diyorlarmış...

spormotosiklet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gt250

arkadaşım hyosung gt 250 kaliteli ve ucuz bi motor. satan firmanın piyasa da isim yakalama çabası var. Bu yüzden vediğin paranın hakkını fazlasıyla alırsın. Tabiki ducati yle bir olmaz..ama kim ne kadar konuşursa konuşsun verdiğin paranın hkkını fazlasıyla veriyor.............
    MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Alıntı xnor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yetersiz mi kalıyor diyorsun, bunu bir iki kişiden daha okudum. gt 250 güzel hoş diyorlar ancak kısa bir süre sonra "biraz daha güçlü olsa hiç
    fena olmazdı" diyorlarmış...
    Tabi ki yetersiz kalıyor. Comet modeli için birşey demiyorum. Ama R modeli ne yazıkki göründüğü kadar hızlı değil.

GÖKSEL... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    günaydın
    3 - 5 günlük hyosunglu olarak cbr 125 den sonra tatmin edici bir makine
    hee pert etmeden önce gsx600 kullanıyordum kıyas bile yanlış olur ama başlangıç için fena degil eger işin birde ekonomik yönünü düşünüyorsanız ben şahsım adına araba kadar yada daha fazla yakan motor kullanmak istemiyorum.
    ertugrul
    bu arada koltugu söktüm
    yalnız şöyle bişey var senin işaretledigin 2 somunun ortasında metall parçayı tutan yıldız vida yüzünden açılmıyormuş. onuda koltuk açılmadan sökmek imkansız. uzun ugraşlardan sonra şiş yöntemiyle açtım.

2000 model 33500 km de monster 600 ün 7000 ytl fiyatı nasıl arkadaşlar. bu konuda konussanız.. anlaşılan aynı fiyatta olan sıfır gt250 yerine bu motor daha mı mantıklı?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Sağlamsa ben monster düşünürüm.

Benim motoru önümüzdeki sezon başı satıp. Böyle bir motora yazılacağım sanırım.

Ama ducati yedek parça fiyatlarını da hyosungla karşılaştırmak gerekli.

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Bugun ben işe GT250R ile geldim, ilk defa yapıyorum, bundan sonra hep böyle gelmeyi planlıyorum işe. Evimle iş arası 60 KM, çok rahat ve araba hızında geldim, yani 100-100KM ile. Son derece zevk aldım, herkese tavsiye ederim.

Pek konuya uymadı belki ama, GT250R'yi yabana atmayın derim; bugun karşıdan inanılmaz rüzgar geliyordu ama motor dümdüz, yalpalamadan, sakince getirdi beni. Bayıldım
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

6. sayfa BirinciBirinci ... 456781656106 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler