Ya düzenli çalışıyorsa sana sorun yaratmıyorsa kullanabilirsin ama benimki 1400devirde hafif gaz verdiğimde boğulma gibi bişey olup istop ediyo.
Ve gaz teline ihtiyacım var
Ya düzenli çalışıyorsa sana sorun yaratmıyorsa kullanabilirsin ama benimki 1400devirde hafif gaz verdiğimde boğulma gibi bişey olup istop ediyo.
Ve gaz teline ihtiyacım var
Cometlerin arka amortisorleri oldukca esnek patlak olma ihtimali cok az Baska birkaç comete inerek test edebilirsin. Benim comette oyleydı virajlarda fazla yatmamanı tavsiye ederim. Ama daga bayır ormana girebilir kaldırımlardan zıplayarak gidebilirsin. İridyum bujılerde performans farkı oluyor ayrıca ekonomık az da olsa yakıtta dusuyor.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
çok yakın bir arkadaşıma temiz güzel bir gt 250 arıyoruz 4000-5000TL arası bütçemiz var. bildiğiniz satılık motoru olan varsa pm atabilir, teşekkürler.
selam motorsiklet tutkunu arkadaşlar...gecen perşembe gününden itibaren sıfır km 2010 model siyah st kanuni 250 comet sahibiyim...şu aana kadar 50 km yol yapma imkanım oldu maalesef...fotolarından çok daha fazla çekici oldugunu söyleyebilirim...
Arkadaşlar Güngörenden kalkıp akşam trafiğinin ortasına girip kağıthaneye st kanuni ye gittim ve sonunda gt 250 comet ı iyice inceledim ve rahatladım,küçük kalırmı sorusunu aklımdan ebediyen sildim alıyorum kesınlıkle ama hyosung gt 250 yi ve malesef bir kaç ay beklicem
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
Comet diyip geçmeyin Her yola gider O Yukle Yukleyebildigin kadar.
2 Yıl önce 2 Kişilik Erdeğe gidiş öncesi
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Arkadaşlar yan çanta takmayı deneyeniniz oldumu yan çanta takılıyormu ve güzel dururmu acaba
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
tşkler osbourne arkadaşım..darısı 250 cometi olamayanların başına..osbourne seni burdaa takip ediyorum.benim ve benim gibi 250 comet hakkında acemi olan arkadaşlara bir çok konuda faydalı oluyorsun...ve bütün 250 comet hakkında bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara senin vasıtanla tşk ederim...
Benim motorun yazın bürüneceği hali göstermişsin tam olarak
Benim kesinlikle planlarım dahilinde yan çanta işi..Lakin hem arka çanta hem de yan çanta takabilmek için ciddi bir demir işçiliği gerekiyor..Geniş bir zamanımda uğraşacağım artık..
Rica ederim..Motosiklette bilemediğim bir şey olunca ne kadar moral bozulduğunu kendimden çok iyi bildiğim için, öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum hep
Dediğin gibi acemisiyim bende motorun ama yavaş yavaş öğreniyoruz hep birlikte
balıkesir havran motor dostları başkanı abiciigm motor koruma demirinin ayrıntılı fotolarını eklersen özelliklede nereye baglandıklarının konusunda fotolarını eklersen çok sevinirim.şimdiden tşkler....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:44 ----------
osbourne senden ve diger 250 comet hakkında bilgisi olan arkadaşlardan çok faydalanacagıma kendi adıma eminim..sen acemiligi çokdan aşmışsın...sen acemiysen ben neyim şimdii düşünmek bile istemiyorum...
arkadaşlar sıfır comet mi gv250 mi tarzları çok farklı ama yeni bir heyecan aramaya başladım, motorumu takasla değerlendirebilirim, boy 1.67m kilo 80 kg şu an chopper'cı mı olsam naked alıp her yola korkmadan vursam mı dağa bayıra çıktığımız yok ama kırsal bölgelere gezilerde illaki giriyoruz...
merhabalar,
asagıda (ekleyebılırsem tabe) canta fotosu var. ısanbulda bır yer yapıyormus. bılıyosunuzdur zaten.
http://img823.imageshack.us/img823/3903/sany0138jpg.jpg
motor koruma demırını bende cok merak ettım. foto yayınlarsanız cok sevınırım.
slmlr
knr
Herkese merhabalar arkadaşlar
Ben 3 hafta önce filan taktırdım Pilot Road 2CT ve çok memnunum tavsiye ederim. Arkayı 160/60 yaptım virajlarda çok daha güvenli oldu. 600 TL'ye taktırdım bu arada.
Bencede bu kaydırma olayı tamamen arkanın hafifliği ve gazı biraz fazla vermenizle alakalı. Önceki Shinko lastiklerimde (ömürleri bitmişti gerçi) 6.000 devire geldiğinde pati çekebiliyodu düz yolda, şimdi ise 9-10.000 devirlere kadar denediğim oldu nadiren pati çekti.
1500 sanırım hiç dikkatli bakmadım ama 1400-1500 arasında olduğunu biliyorum.
İridyum buji gerçekten işe yarıyor arkadaşlar, yakıtta da fark ettiriyor
Hayırlı uğurlu olsun kardeş kazasız belasız kullanırsın umarım
ben onceden kesin yazılmıstır, konusulmustur nasılsa dıye sey etmıstım
motosay diye bi yer. bu resimdeki cantalara 150 ıstıyorlar. fuarda standları olacakmıs. (bu arada 150 pahalı ya toplu alalım ındırım yaptıralım)
slmlr
knr
bunlar işinizi görmezmi yav? valla bende düşünüyorum sırtçantasında çeyizimle dolaşmaktan yoruldum.ama 250R da çirkin durur diyorlar kafam karıştı.
http://www.motoplus.com.tr/urun/1701...2-li-Yan-Canta
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
selam arkadaşlar cometler için iridyum bujiler marka olarak hangisi daha iyi ve fiyatını ögrenebilirmiyim???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)