yok debrijay balatası deil fren balatası dedim.
Bugun servise gttim soktuk balataları orjınalleri degılmış orjianalleri taktik güzel oldu frenler.
Debrijay ayarını yaptık ama debriyajım bitik.Ayarı tam yaptıgım zaman motor viteste debriyaj basılı iken ileri dogru gidiyor.
birde arka fren diskimin değişmesi lazım.
Servis fiyatları Debriyaj balatası 187TL,Arka disk 140 Lira.
yurtdışından felan alsak fiyatları nedir acaba?
130TL + kargo
http://www.hyosungsource.com/parts/g...-clutch-plates
Arkadaşlar hyosungsource'dan 7 gün önce sipariş verdiğim ürünler bugün elime ulaştı..
w w w . Hyosungsource . c o m sitesi kesinlikle güvenilir bir yedekparça tedarikçisi..
Adamlar için normal bize göre anormal olan müşteri memnuniyeti felsefesi şaşırmamıza neden oluyor..
Paketin içinden bir mektup da çıktı..Eğer teslimatta bir gecikme olursa, her ne kadr elimizden bir şey gelmese de özür için size minik bir hediye yolluyoruz türünden bir mektup..Aşağıda fotoları mevcut..
Kargo gayet iyi paketlenmiş, hiçbir eksik yok, her şey olması gerektiği gibi..
Tam not almıştır benden
Tüm bu kargo yol masrafı hariç 250 TL ye mal oldu bana..(İstanbul Motor tek manifolt için 130 TL istemişti hatırlatırım)
Ağırlık ile orantılı olduğu için yol masrafını ayrı tuttum, o da 68 TL tuttu..
Minik hediyeleri
arkadaşlar bende gt 250 almayı düşünüyorum ve aldığımda motora ısınıp huyunu suyunu öğrenip uzun yola çıkmak istiyorum uzun yolda nasıldır hatta komple olarak performansı nasıl bir motordur uzun yolda gt 250 r daki gibi yolda sürücüsünü yoruyormu ve 2007 model 21000 kmde 5500tl nasıl bir fiyattır.
yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
Teşekkürler..
Fren balataları yollasalar daha memnun olrdum açıkçası
Haftasonu montaj işlerini de hallettik mi geriye bir tek fren diski ve balataları kalıyor..
Kafayı kırıp ekzantrik zinciri işine de girebilirim ama ustaya güvenmem gerek, sente ayarıydı, sübap ayarıydı bir de bozmak istemiyorum şimdi sağlam motoru..
Bu arada stock harici egzoz kullanan var mı bu makinalarda? Performans artışı gibi bir gölem olmuş mu acaba?
Şöyle ikinci el bir egzoz düşürsem daha da bir keyifli olacağım
Performansı konusunda kawasaki ninja 250 ye de binmiş birisi olarak yeterlidir diyebilirim..Kesinlikle üzmez..
Rahatlık olarak da çok çok rahat bir kullanımı var bence..Bursa-İstanbul arasını artçılı olarak kat ettim..Ne bir uyuşma ne bir ağrı..Yorulmadık bile diyebilirim..
Egzoz için yurtdışı forumlara bakınmıştım biraz ama genelde sadece egzoz değiştirmekle bişey elde edilmeyeceği karbüratör "jetting" diye tabir ettikleri( karbüratör meme ve iğne boyutu değişikliği sanırım) modifikasyonla beraber egzoz değişkliğinden performans elde edilebilceğini yazmışlar. Pek fazla kurcalamadım sonrasında da
Ek olarak 21000 kmde ise motor 5500 epey fazla gibi. Fakat sahibindendeki ilanda 12000 yazmış 12000 ise yine biraz pazarlık yapılmalı bence.
Karbüratördeki iğne değişikliği mevzuları sanırım yakıtta anormal artışlara neden oluyormuş..Bir de ayar tutmama sorunu da cabası olur herhalde..
Vazgeçiyorum egzoz işinden o halde
Aslında ufak bi iki çiziği var..Ufak dediğim rahatsız edicilik sınırında..Sahibindende sıfırlar satılıyor 100 tl ye.Olmadı orjinal sıfır alır takarım artık..
Teşekkürler bilgiler için..
arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için, daha önce kullanmadığım için hiçbir fikrim yoktu ama sizin ve etrafımdaki arkadaşların sözleri hep olumlu yönde olduğundan kesinlikle tercih edebilirim,gerçi 4 ay gibi bir zaman var önümde ama şimdiden araştırmaya başladım..sabırsızım birazz
Teşekkürler, inceleyeceğim..
Bu arada parçaları ucuza getirdik derken montajdan öpecekler bizi..
2 manet, debriyaj ve gaz teli değişimine 150 kaat işçilik parası istiyor şaşkın bir tamirci arkadaşımız..Dün sordum da
Bu haftasonu kendim uğraşacağım, beceririm sanırım..Servis manueli olduktan sonra iş kolay
Birde acil olarak amortisör keçesi lazım iki adet..
Bulabileceğim veya elinde fazla olan var mıdır?
Veya başka bir modelinki uymakta mıdır?
Not: Buldum, buldum
merkezyedekparca.com sitesinde mevcut imiş..
Hyosungsource ile aynı paraya satıyorlar, enteresan..
Çifti 15 TL, birilerinin işine yarar bir gün belki
Denizliden mehmet ben. bu sayfada oldukca faydalı bilgiler. elinize dilinize sağlık.
2 aylık gt 250 kullanıcısıyım. resim eklemeye calıstım ama beceremedım.
forum da resim ekleme dıye de arattım ama malesef.
paylaşımlarınızı takıp edecegım.
slmlr
Knr
arkadaşlar bugün kafama takıldı bi size sorayım dedim. 1.86 boyundayım ve kilom 90 kiloya kadar ulaşabiliyor,gt 250 comet acaba küçük kalırmı diye düşünüyorum cbr 125 kullandım ama bana baya küçük gelmiş ve onu almaktan vazgeçmiştim bi arkadaşımın söylemesi üzerine bu motoru araştırdım ama kullanma veya görme şansım olmadı .yardım istiyorum çok kararsız bi durumdayım
bunu duymam iyi oldu çünkü motor hakkında iyi cok şey duydum ama daha önce ne kullandın nede gördüm ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla çok hoş duruyor bi st kanuni bayisi bulup orada yakından inceleme şansı bulacağıma inanıyorum ama bir motosiklet ustasından motor bi kere dağılınca birdaha toplaması zor oluyor motor sürekli arıza veriyor gibi şeyler duydum ama doğruluğu nedir bunun ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)