Merhaba
Yaklaşık 2 ay önce 2 el aldığım motorumun ufak tefek bütün sıkıntılarını hallettim. Fakat bu tekleme sorununun kaynağından hala emin değilim. Motor 2-3 ve en çok ta 4. viteste biraz gaç açtığımda teklemeye başlıyor. Sanırım o sırada tek bir silindire anlık gaz kesme yapıyor. Bütün bakımlarını yaptırdım. Hava filtresi, yağ buji değişti. Usta CDI yani beyinden olabileceğini, başka motorun beynini takıp denemek gerektiğini söyledi. İstanbul'da bu sorunuma yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Eğer beyinden olduğuna emin olursam hyosungsource.com da kargo dahil 188 TL'ye alıcam. Çünkü motorumdan çok memnunum ama bu sorun beni üzüyor.
Bu arada motorum hakkında biraz bilgi vereyim. Önceki motorum 2000 model Aprillia Pegaso 650 ile takasa girerek 22.11.2010 tarihinde 2006 model 17.000km de aldığım motorumda depoda Hyosung yazısının üstüne Ducati yazılmış. Sökülürse kötü bir görüntü olacağından ve motordan anlayan kişilerin bile yanılmasından dolayı sökmedim
Yamaha R1'in orjinal egzosları takılmış. Aldıktan sonra yaptığım harcamaları aşağıya yazıyorum alacak arkadaşlara yardımcı, aynı parçayı daha önce almış arkadaşlarında fikir verebilmeleri açısından iyi olur diye düşünüyorum.
1-) Daha önceki motorumdan söktüğüm Alarm : 50TL
2-) Led Carbon arka sinyal : 40TL
3-) Sarı renk Jant şeridi : 20 TL
4-) Aldığımda fren maneti orjinal değildi ve değiştirdim : 30TL
5-) Xenon 4300K H4 : 130TL (şirinevler de elektrikçilerin olduğu sokakta ismini hatırlamadığım bir dükkandan.)
6-) Elcik Isıtma : 75TL (Feyizoğu)
7-) Önceki sahibi ön fren diskini çiflemiş fakat hidrolik merkezini büyütmediğinden dolayı frenler tam tutmuyordu. Bu yüzden Merkez:150TL, Manet:50TL(ikinci kez manet almak zorunda kaldım ama üstünden çıkanı gv250si olan arkadaşıma yaradı.) Bütün balataları değiştirdim: 3 tane 45TL
8-) Patlak olan amortisörümü
www.hyosungsource.com dan 236TL kargo dahil aldım ve 20 TL işçilik vererek taktırdım. 1 hafta bile sürmedi gelmesi.
Tekleme sorunumu hallettikten sonra çanta sorunumada bir çözüm bulmak istiyorum. Önceki motorumdan kalan Kappa 46LTlik çantamı, aparatı olmadığı için takamıyorum. Eğer İstanbul'da daha önceden yaptırdığınız bir yer varsa fiyatı ve yeriyle birlikte verirseniz sevinirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:10 ----------
Önceki mesajda resim eklemiştim çıkmamış.