Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555105 ... SonuncuSonuncu

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    aiqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Alıntı motorcu0655 adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar param gt 250R ye yetmiyo normal GT250 mi? yoksa cbr125 mi??
    GT250 cbr125`den hem daha güçlü hem de daha heybetli ve şık.
    Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı
    bence fena
    Motosiklet Güney Kore malı motorunu Japonlar geliştirmiş...
    Ben GT 250 Comet kullanıyorum son derece memnunum aslında GT 250 R almayı düşünüyordum bayide benim Cometi görünce fikrim değişti tip konusunda tarz meselesi her yola çıktığımda 3-5 kşi tarafından durdurulup beğeni alınca özellik sorulunca insan bir yargıya varabiliyor şu an 250 cc motosikletler içinde özellik olarak ülkemizdeki en ideal tercih bunu ben değil herkz söylüyor teknik verileri çok üstün yanlızca farlarını pek beğenmiyorum o kadarda olacak...

Motosikleti
    Aprilla Pegaso,Hyosung 250comet(satılık)
    Dün test sürüşünde 250R kullandım.Race kullanıyor hissi veriyor.Virajda daha bi hakim olduğunu hissediyorsun.Oturuş pozisyonu cometten sonra sıkıntılı geldi.Uzun kullanımda gerçekten yoracakmış gibi duruyor.Ama yolu çok daha iyi hissettiriyor.
    Bence cometle-R tamamen farklı tarzlar tek ortak yanları da 250 cclik motorları.

aiqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    benim en çok aldığım tepki "250 cc mi cidden" oluyor. Motor piyasadaki 250liliklerden daha heybetli olunca daha çok cc bekliyor insanlar. Yanıma gelip soru soran motorlar bile oldu
    Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.

hyosung gt 250r'ın sesını nasıl tok hale getırırız

ya ben motoru yenı aldım daha once enduru ,choper ,kross kullandım ama ılk race motorum sızce bu notor ıyımı hız olarak suann 2000 km de zorladıgımda 190 ı goruyo daha hızı artarmı yada bu kadar zorlamayayımmı

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aşşağıdaki topiği incelersen aradığın bilgiyi yada yapılıp yapılmadığını öğrenebilirsin hiç değilse sana bir fikir verir
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11299
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

Alıntı gokhan52 adlı üyeden alıntı
    ya ben motoru yenı aldım daha once enduru ,choper ,kross kullandım ama ılk race motorum sızce bu notor ıyımı hız olarak suann 2000 km de zorladıgımda 190 ı goruyo daha hızı artarmı yada bu kadar zorlamayayımmı
    öncelikle motorun modeli gt250r
    190 km hizla giderken devir saatine bak.
    bence redline i geciyorsun. yani?

ya benım asıl mıstedıgım sesı brazdaha tok cıkarmak ve bu makınaya kasko olup olmadıgını ogrenmek

hyosung gtr 250 nın sesını nasıl tok hale getırırız

ya ben bu sesını tam sevemedım race den cok eskı yamaha xt lerın sesıne benzıyo sesı tok hale nasıl fetıre bılırız

valentino rossi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha yzf r6
    abart egzoz takabilirsin bence ii olur yani sen abart egzoz beğeniyosan çünkü hyosung gt 250 r racing bir makina ve abart ii gider son zamanlarda çok konuşulmaya başlandı
    YAMAHA FACTORY TEAM & YAMAHA YZR M1

ya motoru alırken kendımı manyak kasdım maddı yonden acaba temız cıkma abart eksoz bulabılkırmıyızkı ya bıde buna ne tarz stıkker takalım ne yakısır ozell stıkker ları varmı

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence yapabileceğin en pratik çözüm bi açık hava filtresi alıp karbüratörle filtre arasında lastik ve kullanabildiğin kadar uzun bi hortum kullanmak
    hortumun cinsi çok fark ediyo plastik olması ile lastik olması arasında büyük ses farkı yaratır onun için lastik hortum bulmaya çalış ve elinden geldiği kadar uzun tut hortumu türbülanslı hava akımı faydalı mesela yapabiliyosan spiral şeklinde bi kaç tur döndür hortumu
    benim aklıma gelen en pratik çözüm bu tabi ekzos modifiyesi ile muhtemelen çok daha çeşitli ses seçeneklerin olur ama pahalı ve biraz daha uğraştırıcı sonuçta
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

Motosikleti
    yamaha yzf r6
    araştırırsan çıkma abartlar bulabilirsin motorunun rengi ne ? stikker için yani

valla motor lımon sarısı daha bır haftalık ama uyumadım motru acmak ıcın bı haftada 6 kere uzunyola cıktım 1700 lere geldı

her halde sıyah stıker ve depo pet lazım bı de bu depo petlor 30ş ya ucuzu yokmu bunların

Motosikleti
    yamaha yzf r6
    güzel stikker lar takabilirsin japonca yazılardan stikkerler var motorcularda var yanlarına yapıştırabilirsin zevkine göre kırmızı ve siyah renge ii gider yani

limon sarısı renge siyah stikkerler ii gider

twıns_cbr125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı aytskal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet Güney Kore malı motorunu Japonlar geliştirmiş...
    Ben GT 250 Comet kullanıyorum son derece memnunum aslında GT 250 R almayı düşünüyordum bayide benim Cometi görünce fikrim değişti tip konusunda tarz meselesi her yola çıktığımda 3-5 kşi tarafından durdurulup beğeni alınca özellik sorulunca insan bir yargıya varabiliyor şu an 250 cc motosikletler içinde özellik olarak ülkemizdeki en ideal tercih bunu ben değil herkz söylüyor teknik verileri çok üstün yanlızca farlarını pek beğenmiyorum o kadarda olacak...
    ya yapma arkadsım gt 250 yerıne cbf250 i war cbfi bozamassın gostergeler dıgıtal oturus pozısyonu daaaa iiiii honda hayat onda honda cbf i rahatlıkla 5500 ytl ye satabılırısın kıme sorsan honda mı hysoung mu dıe herkes honda der ne demsıler HONDA HAYAT ONDA

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    süper yawww... haydi hayırlı olsun...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

xasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun kardeş

Goldenart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    işte budur hosgeldin

Arthur75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    öncelikle hayırlı olsun diyorum ve ardından geçmiş olsun diyorum. yazını okurken dört ay önceki halim aklıma geldi ilk trafiğe çıkışım. motoru bayiden almaya gitmiştim dönüş yolu ne heyecandı ama kendime birşey olmasından çok daha plakası bile takılmamış olan motorumun devrilip veya bir yere sürtünüp çizilmesinden korkuyordum. ama çabuk alışıyorsun dört ay önce ilk binişimde dizlerim titriyordu ama geçen hafta antalyaya gidip geldim tekrar hayırlı olsun motoru güzel günlerde yüzünde daima tebessümle kullanman dileğiyle
    Yollar Beni Bekler
    ybr 125 (kırmızı) 35 HLV 28

5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555105 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler