arkadaşlar comete lastik aldım geçen hafta.sirkeciden baktığım arka lastik fiyatlarını belirteyim, metzeller 230, pırellı 220, dunlop 220 tl . bunlar nakit fiyatları. ben 280 liraya mıchelın pılot actıv aldım sökme balans dahil. ayrıntıları öğrenmek isteyen özelden yazsın lütfen firma ismi vermeyeyim. ayrıca ön lastik mıchelın 220 tl.
sağolasın. yalnız balans olayı önemli,kurşun takıldı lastiğe. sirkeciden alıp herhangibir lastikçiye yaptıracaktım fakat üstteki firma işini bilen adamlar. tavsiye ederim. haftaya da önü taktırırım kısmetse. yol tutuşu hakkında şimdilik virajlar sanki daha bir rahatladı, bunu söyleyebilirim. ama ön hala shınko.. değişmek gerek biran önce
Merhaba arkadaşlar bir aksilik olmazsa ayın 12-13'ü gibi Rize-Çorum gezi planım var.İçinizde 250 Comet'le uzun yola yapan olmuştu hatta gün içinde 650 km'den fazla yol yapanlarınız vardı. Burda sormak istedigim yolda sorun yaşadınız mı? Özellikle dikkat edilmesi gereken birşey var mı? Bu arada yol boyunca hızım 100-110 km gibi olacak. Yani 7000-7500 devir.
Öncelikle kazasız belasız bir yolculuk diliyorum...
eğer genel bir bakım yaptırırsanız buji,yağ,hava filtresi vb hiç bir sorun yaşayacağını sanmıyorum..gideceğin yol ve yapacağın hızı düşünürsek çok rahat gidip gelebilirsin , yalnız dikkat et gaz kolunda tersine bir direnç hissedersen bir yarım saat kadar ara ver motor dinlensin çünkü o direnç elinin yorulduğuna değil gaz telinin aşırı şekilde gerildiğine ve kopma derecesine geldiğinin işaretidir. nedenini bilmiyorum ama oluyor işte
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Genel tüm bakımları tamam.(filitreler yag buji vs.. ). Bu arada Chronix sanırım sen uzun yola çıkmıştın kaç km'de mola verdin. Molalar arası150-160 km ile başlayıp azaltarak 120 km ye kadar düşürmeyi düşünüyorum.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Selam arkadaşlar, bir sorum olacak; şu linkteki motor nasıl bakmaya değer mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-foto/?photo=3
Satan arkadaş,temiz ve çiziksiz olduğunu söyledi.Enjeksiyonluymuş.Resimlerden görebildiğiniz birşey varsa bana da izah edin lütfen.Bakımını vs. sormayı unuttum..
facebook.com/kaskafa
Selamlar hepinize, ilgilenen olursa motorumu satılığa çıkardım ilanını bir de buraya atayım http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34373469/detay Keyifli sürüşler
[QUOTE=ELINT;2193098]Merhaba arkadaşlar bir aksilik olmazsa ayın 12-13'ü gibi Rize-Çorum gezi planım var.İçinizde 250 Comet'le uzun yola yapan olmuştu hatta gün içinde 650 km'den fazla yol yapanlarınız vardı. Burda sormak istedigim yolda sorun yaşadınız mı? Özellikle dikkat edilmesi gereken birşey var mı? Bu arada yol boyunca hızım 100-110 km gibi olacak. Yani 7000-7500 devir.[/QUO
Comet le günlük 940 km ye kadar yol aldım. Balıkesir Havrandan Bursa Yalova İstanbul gidiş İstanbul Tekirdağ Çanakkale hattindan dönüş.Ortalama 120 km de mola verdim.O da çay ve sigara için.Hiçbir sorun yaşamadım.Bu yolculuğu da gece yaptım. Motorun bakımlı olduğu için sorun çıkmaz.
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
Elınt ; bizim motorlar gün içinde 650 de gider 1650 de fakat insanoğlunun 80 km den sonra totosu ağrıyor(yada benim totom) bende ilk molalarımı 150 km de tutmuştum ama 3 de baktımki 80 km olmuş.. iyi kide öyle yapmışım diyorum ..her mola bir sohbet demek ,çay demek, daha iyi bir konsantrasyon demek. istanbul-çeşme yaptım yazın ortasında hemde kışlık pantolon ve korumalı çizme ile, hiç de sıkıntı yaşamadım. hayırlı yolculuklar
Haydaaa 2010 model enjeksiyonlu Sıfır GT 250 Cometler 7.200 TL ye düşmüş.
Bi satamadık bizim scooter'ı. Memlekette hiç mi scooter isteyen yok anlamadım.
Yarın sabah 05:30 gibi yola çıkıyorum. Soruma cevap veren arkadaşlara tşk.
arkadaşlar gt 250 almayı düşünüyorum.motorun servisini kim sağlıyo,yedek parça sorunu varmı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
arkadaşlar gt 250 almayı düşünüyorum,servisi kim veriyor,yedek parça temini nasıl,siz ne yapıyosunuz.
bende bu motorun hastasıyımm ama bütçemi aşıyorr uzun süredir aradığım motor hakkında karar verdim kanuni enduro 200 ucuz ve çok konforluymuş..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
hani yamaha ydı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)