Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı cduman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayalık müşürü nedir? motordaki görevi nedir acaba?

ilk defa duydumda, teşekkürler
    ayaklık müşürü birkaç işe birden yarayan ,bozuldugu zamanda adamın başına olmadık işler açan küçük bir parçadır.
    ayaklık müşürü olan bir motor ayaklık açıkken marş basmaz,devriyajı çekip marş bassan da vitese gecirince gene stop eder motor.yani ayaklık açık unutulup da bir kaza olmasın diye yapılmış.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    wermeer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    arkadaşlar uzun farım yanmıyor. ampul sağlam, elcikteki anahtar ,buton sağlam.. sigorta bulamıyorum acaba sigorta yokmu ? kablolar direk beyne gidiyor gibi sanki? bilgisi olan varsa.. teşekkürler

skyblade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Alıntı wermeer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar uzun farım yanmıyor. ampul sağlam, elcikteki anahtar ,buton sağlam.. sigorta bulamıyorum acaba sigorta yokmu ? kablolar direk beyne gidiyor gibi sanki? bilgisi olan varsa.. teşekkürler
    Farın takıldığı kısımdaki kablolar sağlammı peki? Uzunu ve kısayı ayrı kablolar kontrol ediyo orda bi temazssızlık,kopma, olabilir. Sigorta bildiğim kadarıyla tek bir sigorta vardı. Yanlış hatırlamıyorsam arka koltuğun altında ama kesin de söylemeyeyim şimdi.

wermeer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı skyblade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Farın takıldığı kısımdaki kablolar sağlammı peki? Uzunu ve kısayı ayrı kablolar kontrol ediyo orda bi temazssızlık,kopma, olabilir. Sigorta bildiğim kadarıyla tek bir sigorta vardı. Yanlış hatırlamıyorsam arka koltuğun altında ama kesin de söylemeyeyim şimdi.
    evet arkadaşım arka koltuğun altındaki sigortadanmış problem. sigorta sağlam fakat oturduğu dişi fişde temassızlık varmış. çözülmüştür..

Motosikleti
    Hyosung Gt250 Comet
    Alıntı wermeer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşım arka koltuğun altındaki sigortadanmış problem. sigorta sağlam fakat oturduğu dişi fişde temassızlık varmış. çözülmüştür..
    benim uzun farımda bozuk sellektör dahi yapılamıyor acaba bahsettiğiniz sigorta akünün yanında falan mı ?

Motosikleti
    Yok
    Alıntı eRy_1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim uzun farımda bozuk sellektör dahi yapılamıyor acaba bahsettiğiniz sigorta akünün yanında falan mı ?
    Tam olarak burda. Arka koltukta, anahtar girişinin hizasında...

Motosikleti
    Hyosung Gt250 Comet
    allah allah orda benim öyle bi sigorta kutusu yok neyse teşekkürler

Motosikleti
    Yok
    Alıntı eRy_1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah allah orda benim öyle bi sigorta kutusu yok neyse teşekkürler
    Birazcık daha aşağıda oluyo bende de bu kadar bariz görünmüyor. Rica ederim

Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayaklık müşürü birkaç işe birden yarayan ,bozuldugu zamanda adamın başına olmadık işler açan küçük bir parçadır.
    ayaklık müşürü olan bir motor ayaklık açıkken marş basmaz,devriyajı çekip marş bassan da vitese gecirince gene stop eder motor.yani ayaklık açık unutulup da bir kaza olmasın diye yapılmış.
    o parçayı biliyordumda isminin ayaklık müşürü olduğunu yeni öğrendim, teşekkürler

çokta gerekli birşey değil bence eğer yazıldığı gibi sorunların sebebi oysa motoru alır almaz sökülmeli

Motosikleti
    Hyosung Gt250 Comet
    benim kornamda çalışmıyor sanırım komple kolda sorun var sinyallerde falan bi problem yok neyse açarım kolun içini umarım oksitlenmiştir wd 40 ile temizledikden sonra tekrar denerim

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başıma gelmezmi hemde nasıl.otobanda sol şeridi kapatmış gidiyorum hızımda 150 falan.arkamda bir x5 var tampona yapışmıştı neredeyse.birden motor bir boguldu booooooüüüü diye ve stop etti .hemen devriyajı kaptım birde arkadakine fren lambasını görsün diye kesik kesik fren yaptım tam eşhedüenna derken valla adamda usta şöförmüş iyi bir manevrayla sıyırdı geçti beni.son 20 yıldır hiç bukadar korktugumu hatırlamıyorum. sonra marşa bastım hiçbişey olmamış gibi çalıştı.servise gittim usta zaten bu motorun sorun çıkartan tek yeride o dedi.yenisin taksan da aynısı olacak iptal edelim girtsin dedi.o gün bugündür sorun yok.kesin odur diyemem ama yani bozuk yolda falan olması onu işaret ediyor.hadi kolay gelsin inşallah sonu çözersin arkadaşım.
    Bende ve diğer gv ci arkadaşlarda motor stop etmiyor,sadece devir oynuyor yani böüü dediğin ses var.Yine de ne olur ne olmaz ben söktüreceğim müşürü;biraz tecrübeli bir kullanıcı için gereksiz bir alet.
    Kolpa Adamları

lacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6 - fortyeight
    selam, motor ani gaz açışlarında anlık bir beklemeden sonra kavramaya alıyor. Ne ile ilgili olabilir?
    2006 model 15500 kmde.

tşk.

yesilkoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250 comet
    merhabalar bende 250 comet almayı dusunen bırıyım ve arıyorum merak ettgıgım cometlerın lastık ebatları ve faıtları ve hangı lastıgı onerırsınız genelde metzelermı kullanılıyor?

Alıntı yesilkoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar bende 250 comet almayı dusunen bırıyım ve arıyorum merak ettgıgım cometlerın lastık ebatları ve faıtları ve hangı lastıgı onerırsınız genelde metzelermı kullanılıyor?
    Bende arkadaşın sorusuna bir cevap bekliyorum.
    Önde 110 arkada 150 lik diye biliyorum lastik genişliğini. Bir de arkaya sanırım 160 lık ta sığıyor.
    Fiyat konusunda 60-70 liralık scooter lastiklerine alıştıktan sonra 400-500 biraz ağır gelicek ama ne yapalım Aldı mı kaliteli olmakj zorunda zira frenlerden sonra en önemli şey motorda
    Michelen pirelli yada metzeler

Motosikleti
    Yok
    Alıntı 7quaresma7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende arkadaşın sorusuna bir cevap bekliyorum.
    Önde 110 arkada 150 lik diye biliyorum lastik genişliğini. Bir de arkaya sanırım 160 lık ta sığıyor.
    Fiyat konusunda 60-70 liralık scooter lastiklerine alıştıktan sonra 400-500 biraz ağır gelicek ama ne yapalım Aldı mı kaliteli olmakj zorunda zira frenlerden sonra en önemli şey motorda
    Michelen pirelli yada metzeler
    Ön 110/70 17, arka 150/70 17. Lastik fiyatları genel olarak 400-500 lira civarında bazen kampanyalar oluyor tabi onlara bakmak lazım . Markalar da michelin,dunlop,metzeller,pirelli olabilir.

yesilkoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250 comet
    Alıntı skyblade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ön 110/70 17, arka 150/70 17. Lastik fiyatları genel olarak 400-500 lira civarında bazen kampanyalar oluyor tabi onlara bakmak lazım . Markalar da michelin,dunlop,metzeller,pirelli olabilir.
    ön ve arka ıkısımı 400 500 cıvarı? tabı markaya gore farklılık vardır ama kullanan ve onerısı olan varmı netıcede tecrube ıle sabıttır

Motosikleti
    Yok
    Alıntı yesilkoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön ve arka ıkısımı 400 500 cıvarı? tabı markaya gore farklılık vardır ama kullanan ve onerısı olan varmı netıcede tecrube ıle sabıttır
    Ön arka ikisi 400-500 civarı tabi marka modele göre . Metzeller Lazertec bu civara geliyor ben de lastik alamadan satıcam motoru ama bu lastiği gözüme kestirmiştim ön 170 lira arka da 250 lira civarında idi sanırım tekrar bakmak lazım ama emin değilim tam.

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    cbr 125'imi satışa çıkardım. duruma göre ya 0km gt250(r) yada ikinci el ninja 250 almayı planlıyorum. aslında gönlüm ve bütçem 0 km gt250(r)'dan yana fakat servislerine güvenemiyorum. şikayetimvar.com'da kuralkan ve kanuni servisleri hakkında tonlarca şikayet var. arızaların giderilememesi yedek parçaların gelmemesi vs vs.

anadolu yakasında motoru gözü kapalı güvenerek teslim edebileceğiniz, arıza teşhislerini doğru koyabilen ve motorun huyusu suyunu bilen "yetkili servis" tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    VN 800
    Arkadaşlar merhaba 2009 tvs apache mi abime vericem bu ay sonunda bende gt250 comet alıcam.Siyah düşünüyorum ağırlıkta ama temiz satan varsa yada bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Herkesin Tekeri Düz Bassınnn

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı mlheren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba 2009 tvs apache mi abime vericem bu ay sonunda bende gt250 comet alıcam.Siyah düşünüyorum ağırlıkta ama temiz satan varsa yada bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Herkesin Tekeri Düz Bassınnn
    İlgilenlere
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler