Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Eylül 2010, 00:09
cduman adlı üyeden alıntı
ayalık müşürü nedir? motordaki görevi nedir acaba?
ilk defa duydumda, teşekkürler
ayaklık müşürü birkaç işe birden yarayan ,bozuldugu zamanda adamın başına olmadık işler açan küçük bir parçadır.
ayaklık müşürü olan bir motor ayaklık açıkken marş basmaz,devriyajı çekip marş bassan da vitese gecirince gene stop eder motor.yani ayaklık açık unutulup da bir kaza olmasın diye yapılmış.
Reklamlar
-
28 Eylül 2010, 20:08
arkadaşlar uzun farım yanmıyor. ampul sağlam, elcikteki anahtar ,buton sağlam.. sigorta bulamıyorum acaba sigorta yokmu ? kablolar direk beyne gidiyor gibi sanki? bilgisi olan varsa.. teşekkürler
-
28 Eylül 2010, 21:26
wermeer adlı üyeden alıntı
arkadaşlar uzun farım yanmıyor. ampul sağlam, elcikteki anahtar ,buton sağlam.. sigorta bulamıyorum acaba sigorta yokmu ? kablolar direk beyne gidiyor gibi sanki? bilgisi olan varsa.. teşekkürler
Farın takıldığı kısımdaki kablolar sağlammı peki? Uzunu ve kısayı ayrı kablolar kontrol ediyo orda bi temazssızlık,kopma, olabilir. Sigorta bildiğim kadarıyla tek bir sigorta vardı. Yanlış hatırlamıyorsam arka koltuğun altında ama kesin de söylemeyeyim şimdi.
-
28 Eylül 2010, 23:02
skyblade adlı üyeden alıntı
Farın takıldığı kısımdaki kablolar sağlammı peki? Uzunu ve kısayı ayrı kablolar kontrol ediyo orda bi temazssızlık,kopma, olabilir. Sigorta bildiğim kadarıyla tek bir sigorta vardı. Yanlış hatırlamıyorsam arka koltuğun altında ama kesin de söylemeyeyim şimdi.
evet arkadaşım arka koltuğun altındaki sigortadanmış problem. sigorta sağlam fakat oturduğu dişi fişde temassızlık varmış. çözülmüştür..
-
28 Eylül 2010, 23:05
wermeer adlı üyeden alıntı
evet arkadaşım arka koltuğun altındaki sigortadanmış problem. sigorta sağlam fakat oturduğu dişi fişde temassızlık varmış.
çözülmüştür..
benim uzun farımda bozuk sellektör dahi yapılamıyor acaba bahsettiğiniz sigorta akünün yanında falan mı ?
-
28 Eylül 2010, 23:19
eRy_1925 adlı üyeden alıntı
benim uzun farımda bozuk sellektör dahi yapılamıyor acaba bahsettiğiniz sigorta akünün yanında falan mı ?
Tam olarak burda. Arka koltukta, anahtar girişinin hizasında...
-
28 Eylül 2010, 23:30
allah allah orda benim öyle bi sigorta kutusu yok neyse teşekkürler
-
28 Eylül 2010, 23:34
eRy_1925 adlı üyeden alıntı
allah allah orda benim öyle bi sigorta kutusu yok neyse teşekkürler
Birazcık daha aşağıda oluyo bende de bu kadar bariz görünmüyor. Rica ederim
-
29 Eylül 2010, 00:15
zonta adlı üyeden alıntı
ayaklık müşürü birkaç işe birden yarayan ,bozuldugu zamanda adamın başına olmadık işler açan küçük bir parçadır.
ayaklık müşürü olan bir motor ayaklık açıkken marş basmaz,devriyajı çekip marş bassan da vitese gecirince gene stop eder motor.yani ayaklık açık unutulup da bir kaza olmasın diye yapılmış.
o parçayı biliyordumda isminin ayaklık müşürü olduğunu yeni öğrendim, teşekkürler
çokta gerekli birşey değil bence eğer yazıldığı gibi sorunların sebebi oysa motoru alır almaz sökülmeli
-
29 Eylül 2010, 03:20
benim kornamda çalışmıyor sanırım komple kolda sorun var sinyallerde falan bi problem yok neyse açarım kolun içini umarım oksitlenmiştir wd 40 ile temizledikden sonra tekrar denerim
-
29 Eylül 2010, 12:51
zonta adlı üyeden alıntı
Bende ve diğer gv ci arkadaşlarda motor stop etmiyor,sadece devir oynuyor yani böüü dediğin ses var.Yine de ne olur ne olmaz ben söktüreceğim müşürü;biraz tecrübeli bir kullanıcı için gereksiz bir alet.
-
30 Eylül 2010, 12:17
selam, motor ani gaz açışlarında anlık bir beklemeden sonra kavramaya alıyor. Ne ile ilgili olabilir?
2006 model 15500 kmde.
tşk.
-
merhabalar bende 250 comet almayı dusunen bırıyım ve arıyorum merak ettgıgım cometlerın lastık ebatları ve faıtları ve hangı lastıgı onerırsınız genelde metzelermı kullanılıyor?
-
-
7quaresma7 adlı üyeden alıntı
Bende arkadaşın sorusuna bir cevap bekliyorum.
Önde 110 arkada 150 lik diye biliyorum lastik genişliğini. Bir de arkaya sanırım 160 lık ta sığıyor.
Fiyat konusunda 60-70 liralık scooter lastiklerine alıştıktan sonra 400-500 biraz ağır gelicek ama ne yapalım
Aldı mı kaliteli olmakj zorunda zira frenlerden sonra en önemli şey motorda
Michelen pirelli yada metzeler
Ön 110/70 17, arka 150/70 17. Lastik fiyatları genel olarak 400-500 lira civarında bazen kampanyalar oluyor tabi onlara bakmak lazım . Markalar da michelin,dunlop,metzeller,pirelli olabilir.
-
skyblade adlı üyeden alıntı
Ön 110/70 17, arka 150/70 17. Lastik fiyatları genel olarak 400-500 lira civarında bazen kampanyalar oluyor tabi onlara bakmak lazım
. Markalar da michelin,dunlop,metzeller,pirelli olabilir.
ön ve arka ıkısımı 400 500 cıvarı? tabı markaya gore farklılık vardır ama kullanan ve onerısı olan varmı netıcede tecrube ıle sabıttır
-
yesilkoy adlı üyeden alıntı
ön ve arka ıkısımı 400 500 cıvarı? tabı markaya gore farklılık vardır ama kullanan ve onerısı olan varmı
netıcede tecrube ıle sabıttır
Ön arka ikisi 400-500 civarı tabi marka modele göre . Metzeller Lazertec bu civara geliyor ben de lastik alamadan satıcam motoru ama bu lastiği gözüme kestirmiştim ön 170 lira arka da 250 lira civarında idi sanırım tekrar bakmak lazım ama emin değilim tam.
-
cbr 125'imi satışa çıkardım. duruma göre ya 0km gt250(r) yada ikinci el ninja 250 almayı planlıyorum. aslında gönlüm ve bütçem 0 km gt250(r)'dan yana fakat servislerine güvenemiyorum. şikayetimvar.com'da kuralkan ve kanuni servisleri hakkında tonlarca şikayet var. arızaların giderilememesi yedek parçaların gelmemesi vs vs.
anadolu yakasında motoru gözü kapalı güvenerek teslim edebileceğiniz, arıza teşhislerini doğru koyabilen ve motorun huyusu suyunu bilen "yetkili servis" tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Arkadaşlar merhaba 2009 tvs apache mi abime vericem bu ay sonunda bende gt250 comet alıcam.Siyah düşünüyorum ağırlıkta ama temiz satan varsa yada bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Herkesin Tekeri Düz Bassınnn
-
mlheren adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba 2009 tvs apache mi abime vericem bu ay sonunda bende gt250 comet alıcam.Siyah düşünüyorum ağırlıkta ama temiz satan varsa yada bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Herkesin Tekeri Düz Bassınnn
İlgilenlere
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler