Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Ağustos 2010, 14:34
arkadaşlar geçen hafta istanbuldan izmir çeşmeye gittim ve dün akşam geldim. tam 1200 km yol yaptım motorumla ve inanılmaz bir yakıt tüketimiyle karşılaştım yani toplam 120 lira tuttu benzinim. yani km de 10 krş tek yaptığım 90 km hızla sabit gitmek oldu onca yolu, ve hiç problemsiz krallar gibi gitti geldi motorum. bu beni çok memnun etti paylaşmak istedim.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2010, 15:11
wermeer adlı üyeden alıntı
arkadaşlar geçen hafta istanbuldan izmir çeşmeye gittim ve dün akşam geldim. tam 1200 km yol yaptım motorumla ve inanılmaz bir yakıt tüketimiyle karşılaştım
yani toplam 120 lira tuttu benzinim. yani km de 10 krş
tek yaptığım 90 km hızla sabit gitmek oldu onca yolu, ve hiç problemsiz krallar gibi gitti geldi motorum. bu beni çok memnun etti paylaşmak istedim.
banada 18 krş yakanı denk geldi arkadaş gözümü kırpmadan sattım
sakın motorun hiç bir şeyiyle oynama şuan ki cbf 150'im 10,2 krş yakıyo altındakinin kıymetini bil
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
01 Ağustos 2010, 15:19
babaçi adlı üyeden alıntı
banada 18 krş yakanı denk geldi arkadaş gözümü kırpmadan sattım
sakın motorun hiç bir şeyiyle oynama şuan ki cbf 150'im 10,2 krş yakıyo altındakinin kıymetini bil
çoşkun abi belki inanmayacaksın ama benim motorda 25 yakıyor..şimdi katalizörüde söktüm 30 olur herhalde.... sanki 600rr mübarek.... bu hafta sonu yozgat a gidecektim sefere çıktım gidemedim.. belki haftaya giderim ve uzun yol yakıt sarfiyatını bildirririm buradan... ama ybr resmen kokluyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
02 Ağustos 2010, 00:00
13 lirayla 100 km yaptım Yakış konusu mükemmel
Ayrıca arkadaşlar yeni lastik aldım ve herkese önerebilirm Michelin Pilot Activ virajlarım bile değişti kendimi motogpde gibi hissediyorum
Yalnız bu direksiyon ağırlıgı bende de var önce normal sandım sanırım değilmiş
-
02 Ağustos 2010, 00:22
sorun__ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dreksiyon bilyesini değiştiren varmı? Ben uzun zamandır değiştirmeyi düşünüyorum, çünkü çok sert.
Direksiyon bilyası konik bilyadır.Değiştirmenize gerek yok. Çünkü kolay bozulmaz.Sadece üst somunu bir parça gevşelttikten sonra alt somundan boşluk verin.(Çok değil direksiyon rahat dönecek kadar.) Sonra üstteki somunu sıkın. Bu işlemi servis yada herhangi bir motosiklet tamircisinde yaptırın.Çünkü alt somun özel bir alet gerktirir.
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
-
02 Ağustos 2010, 00:28
korucu adlı üyeden alıntı
Direksiyon bilyası konik bilyadır.Değiştirmenize gerek yok. Çünkü kolay bozulmaz.Sadece üst somunu bir parça gevşelttikten sonra alt somundan boşluk verin.(Çok değil direksiyon rahat dönecek kadar.) Sonra üstteki somunu sıkın. Bu işlemi servis yada herhangi bir motosiklet tamircisinde yaptırın.Çünkü alt somun özel bir alet gerktirir.
Teşekkürler
-
02 Ağustos 2010, 01:17
wermeer adlı üyeden alıntı
arkadaşlar geçen hafta istanbuldan izmir çeşmeye gittim ve dün akşam geldim. tam 1200 km yol yaptım motorumla ve inanılmaz bir yakıt tüketimiyle karşılaştım
yani toplam 120 lira tuttu benzinim. yani km de 10 krş
tek yaptığım 90 km hızla sabit gitmek oldu onca yolu, ve hiç problemsiz krallar gibi gitti geldi motorum. bu beni çok memnun etti paylaşmak istedim.
motorunun markası ne?
-
02 Ağustos 2010, 01:23
sniperr7 adlı üyeden alıntı
motorunun markası ne?
yenisin sanırım
hyosung gt 250 comet sanırım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
02 Ağustos 2010, 02:27
babaçi adlı üyeden alıntı
yenisin sanırım
hyosung gt 250 comet sanırım
Ben sanmam,öyle
-
06 Ağustos 2010, 22:31
: Neden bu kadar pasifiz arkadaşlar
-
07 Ağustos 2010, 01:46
-
07 Ağustos 2010, 10:21
Şaşırdım
160 Km de 5.vitese atıyor ,hoş videoda görünen motor comet değil R ama fark olmaması gerekiyor yoksa varmı ?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
07 Ağustos 2010, 10:27
Chronix adlı üyeden alıntı
Şaşırdım
160 Km de 5.vitese atıyor ,hoş videoda görünen motor comet değil R ama fark olmaması gerekiyor yoksa varmı ?
Kullananın yazdığına göre hava filtresi ve egzoz değişmiş. Ayrıca karbüratör geliştirmesi de varmış. Bir üstte yazdığım olay sanırım. Ayrıca pilot da 50 kilogrammış.
-
07 Ağustos 2010, 12:33
-
07 Ağustos 2010, 13:05
hasantok adlı üyeden alıntı
Merhaba motoruma bakım yapmak istiyorum sizlerden bilgi almak istedim şimdi öncelikle ben ilk defa anahtar alıcam elime ama yapabilirim diye düşünüyorum sorunlarım şöyle :
1
yağ filtresinin yeri
2
hava filtresinin yeri
3
bujilerin yeri
4
yağ tapasını buldum sorun yok
5
başka neler yapmam lazım bunların dışında
6
parçaları nereden alabilirim
bu sorunlarımı yanıtlamanızı rica ederim.
1) Yağ filtresi motorun sağ tarafında (Oil Filter) Yazılı kısımın içinde
2) Hava filtresi benzin deposunun altında siyah kutuya vidalanmış vaziyette
3) Çift sinirdir olduğu için bujiler de silindir başlarındadır.Önde bir adet arkada bir adet. Arka taraftakini sökmek için yine depoyu sökmek gerekiyor.
4) peki
5) Zinciri kontrol et, gerekirse temizle, yağla, genel olarak vidaların hepsini sık,Fren balatalarını kontrol edebilirsin, benzin filtresini kotrol edebilirsin, bir sürü şık var yani
6) https://www.kuralkan.net/SiteLogin.a...2fDefault.aspx sitesine üye ol, kredi kartıyla istediğin parçaları ısmarla, bulunduğun yerdeki kanuni bayisine kargoyla gönderecekler ordan gidip teslim alabilirsin
-
07 Ağustos 2010, 14:43
depoyu sökmesi kolaydır heralde pazartesi parça siparişlerini vericem ve girişicem umarım elime yüzüme bulaştırmam bilgiler için teşekkür ederim takıldığım yer olursa tekrar rahatsız edebilirim değilmi sizleri
-
07 Ağustos 2010, 14:45
-
07 Ağustos 2010, 15:07
hasantok adlı üyeden alıntı
depoyu sökmesi kolaydır heralde pazartesi parça siparişlerini vericem ve girişicem umarım elime yüzüme bulaştırmam bilgiler için teşekkür ederim takıldığım yer olursa tekrar rahatsız edebilirim değilmi sizleri
Depoyu sökmek kolay da Comet in "Sevice Manual" ine bakarsan daha rahat edersin, orda tek tek hepsinin nasıl söküleceği ne yapılacağı mevcut. Bendeki versiyon İngilizce. Eğer İngilizcen varsa ya da resimlerden de anlarım dersen email ini yolla özel mesajdan onu göndereyim sana. Ben de bunların hiçbirini nasıl yapacağımı bilmiyodum ordan baka baka öğrendim
-
07 Ağustos 2010, 15:33
skyblade adlı üyeden alıntı
Depoyu sökmek kolay da Comet in "Sevice Manual" ine bakarsan daha rahat edersin, orda tek tek hepsinin nasıl söküleceği ne yapılacağı mevcut. Bendeki versiyon İngilizce. Eğer İngilizcen varsa ya da resimlerden de anlarım dersen email ini yolla özel mesajdan onu göndereyim sana. Ben de bunların hiçbirini nasıl yapacağımı bilmiyodum ordan baka baka öğrendim
teşekkürler
-
07 Ağustos 2010, 15:40
Yolladım mailinize. Rica ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler