hayırlı olsun ,geçmiş olsun
selam arkadaşlar, benimde bir hyosung comet GT 250 motorum var,motorum genel olarak tam istediğim gibi, daha önce honda delüx'üm 125 vardı.kalite olarak ondan pek farklı değil , duruşu ,hızı,çekişi tabiki çok farklı denemenizi tavsiye ederim,bununla birlikte motorun arka tekerleği frenleme esnasında çok kayıyor,hele ıslak zeminde gaza dokunurken çok dikkatli olmak gerekiyor,honda'da o kadar değildi herhalde biraz daha yüksek olduğundan ve arkasının daha boş kalmasındadır,diye düşünüyorum.
sonra bir arkadaş,parça sorunundan bahsetti doğrudur! benim motorun emme manifoldu'ndan hava alıyor iki haftadır parça bekliyorum , şu an fazla sorun çıkartmadığı için sabrediyorum (yani arasıra tekleme yapıyor,tabi hızdanda fark ediyor) ben motorumu kağıthane Ha-car dan aldım inanın satış sonrası ilgileri oldukça hoş. bence bir gidin almasanız bile bir muhabbet edin ,şu parça durumuda bir rayına otursa (gerçi on güne kadar servise teslim edeceğiz dedi ya neyse göreceğiz) türkiyenin sayılı motorlarından olacağına hiç şüphem yok.
hyosung GT 250R ile hyosung GT 250 arasında ne fark war tiplerini birbirine nasıl benzete bilirim
Granaj,far,dijital gösterge, gidon, peglerin konumu, arka tutamak,ön çift disk.
gt 250 yi gt250r ye benzetmeye çalışmak aradaki fiyat farkından çok daha ğahalıya malolur ve birşeye de benzemez
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Buna benzer bi topic daha önce açılmıştı kısaca özet geçeyim:
250R ın tüm granaj parçalarını alabilirsin ama bunu GT250 ye takmak mümkün olmaz. Kardeş ama iki farkı motor. Taktırmak için yapacağın masrafın daha azıyla GT250 R alman mümkün
(ilk başta bende heves etmiştim)
cook fark var cooooooooooook
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
ben kendim hyosung trakya bölge bayisiyim arasındaki fark grenaj farkı ve ön takım gidon felan ön fren sistemi farklı motor olarak ikiside aynı gücü üretio
Temel kullanım özellikleri ve oturma açıları gibi farklılıklarda var...
arkadaşlar hyosung GT 250'nin tipi sizce güzelmi??
almayı düşünüyorum motor herşey çok güzel AMA TİPTE biraz fikir alayım
gt650 nin tipini gt650r nin tipinden daha çok beğeniyorum,ama 250cc de iş değişiyo.gt250r gt250 den daha hoş.alıcak olsam 250cc de gt250r yi .650cc de gt650 yi tercih ederdim
abı hyosung cın malımı ???
Yeni yine yeniden
O motora o para çoook, ben ikisini de almayayım, alana da mani olmayayım. Kazasız belasız bin, hayırlı olsun...
Güney Koreokan4037 adlı üyeden alıntı
Dostum o motosikLette suzuki motoru var ve dikkat edersen şasi de suzuki GS 500 e çok benziyor.Bence CBR a 5.000 verene kadar biraz daha koy GT 250 al hem motosikLete bindigini anLarsın 27 hp
Born To Be wild,Live to Ride...
gt 250 29 hp arkadaşlar yanlış olmasın
Sevdim seni birkere başkasını sewemem...
GT 250 bence fena deil..
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)