Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı wertcvb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili comet çiler öncelikle slm lar bir comet i olmasada ilerde alacak biri olarak(şu an parayı denkleştiriyorum) size zaman zaman sorularım olacak.debriyaj teli demişken herangi bir motosiklet yedek parça satan yerin verdiği herangi bir tel uyuyormu,ön ve arka lastikleri yenileyecek olsak ön arka lastik yenisi nekadar.fren balataları herangi bir motosikletin balatasıyla aynımı.birde debriyaj balatası herangi bir motosikletle aynımı,bu saydığım parçaları servisinden mi almayı tavsiye edersiniz yoksa internetten mi sipariş etsek daha iyi olur....sevgiler saygılarr
    dostum bütün parçaları kuralkan bayiilerinde var,

bazı parçalar emsali olan cbf250,ybr250 ile karşılaştırınca gayet uygun

ama motora verilen 4000 li rakamlara bakarsak diğer 2 motordan alacağınız performansın yanında çok rakam değil.

dün hiç zorlamadan 160 km'yi gördüm,daha fazla sıkıştırmadım.2 saat sonra motorun üzerinden indiğimde yorgunluk yoktu hala gidesim vardı.

ön lastiğe BUZ motor 220 tl fiyat verdi micheln pilot.
    arkada zaten micheln pilot var.ön lastiği kışa kadar kullanırım sonra değiştirmek gerek
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Touring
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bütün parçaları kuralkan bayiilerinde var,

bazı parçalar emsali olan cbf250,ybr250 ile karşılaştırınca gayet uygun

ama motora verilen 4000 li rakamlara bakarsak diğer 2 motordan alacağınız performansın yanında çok rakam değil.

dün hiç zorlamadan 160 km'yi gördüm,daha fazla sıkıştırmadım.2 saat sonra motorun üzerinden indiğimde yorgunluk yoktu hala gidesim vardı.

ön lastiğe BUZ motor 220 tl fiyat verdi micheln pilot.
    arkada zaten micheln pilot var.ön lastiği kışa kadar kullanırım sonra değiştirmek gerek
    bilgiler için sağolun bende kendi servisinden parça alma taraftarıyım.şimdi çin malı diğer tek silindirli motorlar desen her türlü uydurma temin etme şansım var ama bu V2 silindirli enjeksiyonlu kanunide pek emin değilim...bu kanuni gt 250 alacak olmamın sebebi benim cross tan sıkıldım zongshen gy 200 modeli..geçenlerde hatay dörtyoldan çıktım güzergah aynen şöyle dörtyol-adana-mersin biraz mersinde gezdik arkadaşla mersinden sonra adana-dörtyol oldu.km ye baktım 500 küsür kilometre eve döndüğümde.max. yaptığı hız 80.günübirlik gezemedik malesef 1 gün mersinde kaldık gelirkende adana yı gezdik.bunun sonucunda geziden sonra 2 gün ağrısını şiddetli bir şekilde çektim.sonra düşündüm bu motosikleti almaya karar verdim.son teknoloji özelliklerini severim mesela enjeksiyon,disk fren,dijital gösterge vs.bi çok 250 likleri eledim bi çok sebepten dolayı bunlara cbf250,ybr250,hyosung gt 250 bile.honda vtr düşündüm oda çok pahalı 2. eli fiyatı yarı yarı ya düşene kadar köprü altından çok sular akar dedim 2. el inin bile ucuz olduğunu varsayarsak güney koreli nin S&T Kanuni gt 250 naked modeli aklıma yattı.ilk göz ağrım 200 cc cross um varken çok kazıklandık iş bilmedik nasıl işler yürür bilemedik.bu sebeple yine aynı hataya düşmek istemiyorum.bu sefer bilinçli olmaya çok araştırmaya çalışacam elimden geldiğince.benim motosiklet konusunda fikrim artık tek taraflı düşünmüyorum her açıdan bakıyorum fabrika verilerine,kullanıcı tecrübelerine,hatta bu modeli alıp pişman olduysa o tip formları bile araştırıp okuyorum.söz gelimi bu modelde karar kıldım siz kullanıcıların tecrübesi ve bilgilerinden yararlanarak iyi bir kullanıcı olmaya çalışacam sevgiler saygılar

wermeer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    arkadaşlar dün cometle kırklareli dereköy bulgaristan sınır kapısına kadar gittim geldim. toplam 520 km yaptım. ortalama hızım 100 140 arası idi. yalnız başıma bir olay geldi 80-90 km hızla giderken birden gaz yememeye başladı ve sağa çektim kendi kendine stop etti. boşa alıp çalıştırdım ve problemsiz yola devam ettim. bunu birdaha da yaşamadım. kafamaa takıldı tabi fakat yolculuğum çok keyifli geçti bunu belirteyim. ancak dün korkunç rüzgarlar yedim kırklarelide

andag90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili arkadaşlar ,kadıköy samura motordan Ali bey arka çanta bağlantı aparatı ile ilgili yardımcı olur ben aldım montajını da yaptılar.Givi marka harika bir şey ama çantadan daha pahalı 130 Avro.Resmini yüklemeyi çalışacağım başarabilirsem

Motosikleti
    Touring
    Alıntı wermeer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dün cometle kırklareli dereköy bulgaristan sınır kapısına kadar gittim geldim. toplam 520 km yaptım. ortalama hızım 100 140 arası idi. yalnız başıma bir olay geldi 80-90 km hızla giderken birden gaz yememeye başladı ve sağa çektim kendi kendine stop etti. boşa alıp çalıştırdım ve problemsiz yola devam ettim. bunu birdaha da yaşamadım. kafamaa takıldı tabi fakat yolculuğum çok keyifli geçti bunu belirteyim. ancak dün korkunç rüzgarlar yedim kırklarelide
    bende bi ara 500km civarında yol yaptım ama crossla kimseye de tavsiye etmem..peki hocam yolculuk nasıldı yorucumu,vites takılma olayı oldumu aşırı hararet falan...

wermeer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı wertcvb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bi ara 500km civarında yol yaptım ama crossla kimseye de tavsiye etmem..peki hocam yolculuk nasıldı yorucumu,vites takılma olayı oldumu aşırı hararet falan...
    yolculuk rüzgardan dolayı yorucu geçti oda yüksek hızlarda.. vites takılma olayını senden duyuyorum öyle birşey yaşamadım. hararet konusunda da u motorun iyi olduğuun duydum eski sahibinde. hararaet yapacak bir yol değil zaten yaptığım. problem yok yani keifliydi sırt bel ağrısı falan da olmadı
    zaten mola verdiğin sürece problem yok

Motosikleti
    Comet
    Alıntı wermeer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acaba diyorum depo içerisinden bir pislik o an için karbüratörü tıkamış olabilirmi?

bizim motorların deposu biraz paslı gibi
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250
    Alıntı andag90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşlar ,kadıköy samura motordan Ali bey arka çanta bağlantı aparatı ile ilgili yardımcı olur ben aldım montajını da yaptılar.Givi marka harika bir şey ama çantadan daha pahalı 130 Avro.Resmini yüklemeyi çalışacağım başarabilirsem

Ne yaptın sen kardeş 250tl verılırmı aparata, benimki yapılıyor şu an bitince resimleri eklicem.

Motosikleti
    Comet
    Alıntı SPEC0PS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne yaptın sen kardeş 250tl verılırmı aparata, benimki yapılıyor şu an bitince resimleri eklicem.
    bende aynı görüşteyim

givi'nin modelini kopyaladım

ruhsatım yok şuan çıkıpta arkadaşın tükkana gidemiyorum,cuma gününden sonra inşallah demir olayını halledeceğim

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende aynı görüşteyim

givi'nin modelini kopyaladım

ruhsatım yok şuan çıkıpta arkadaşın tükkana gidemiyorum,cuma gününden sonra inşallah demir olayını halledeceğim
    Sende ekle bakalım seninkinide görelim

Motosikleti
    Hyosung 250 Comet
    Arkadaşlar, Allah izin verirse cuma sabahı uzun bir geziye çıkıyorum.
    Yaklaşık 2000km kadar yol yapacağım, inşallah bi problem yaşamam. Motoru hiç sıkıştırmadan, dinlendire dinlendire gitmeyi düşünüyorum. Sizin önerileriniz falan varmdır?

Motosikleti
    Comet
    Alıntı sorun__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 2000km kadar yol yapacağım, inşallah bi problem yaşamam. Motoru hiç sıkıştırmadan, dinlendire dinlendire gitmeyi düşünüyorum. Sizin önerileriniz falan varmdır?
    Allaha emanet ol arkadaşım,her konuda tedbiri elden bırakma

andag90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vallahi doğru dürüst bir demirci bulamadım,çok da zamanım olmadı,bulduğum da benden 130 TL istedi,güvenemedim gidip 130 € bayıldım givi aldım.

resmi için http://img29.imageshack.us/img29/3083/snc00306n.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:02 ----------

Alıntı SPEC0PS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı sorun__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi yolculuklar kazasız belasız gidip gelmen dileğiyle.Tedbir olarak gideceğin güzergahta nerden yol yardımı alabilirsin listesini yap,yedek gaz ve debriyaj teli al koparlarsa bulamazsın sağda solda,sık sık mola ver ,tekrar iyi yolculuklar

Motosikleti
    Comet
    Demir olayını halledelim derken belimizi kıvırdık

Kımıldayamıyor motora binemiyorum

çanta demiri için aldığımız profili hidrolik kıvırma makina yerine,iman gücüyle kıvırmaya kalkınca olanlar oldu.

Herşeyi olduğu gibi bıraktık,ne zaman düzelirim ozaman başlarım tekrar.

Bu arada jant şeridi çekmeyi düşünen arkadaş var ise oto aksesuarcılarda paketi 3,5 ila 5 tl arasında değişiyor.

aydınlatma içinde OSRAM night breaker h4 ampul aldım,%90 fazla ışık %10 daha beyaz olduğu iddia ediliyor.

fiyatı 17 tl

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Beyler Gt 250 nin lastiği tubelessmi acaba ?
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese selamlar..
    Geçen hafta perşembe itibari ile bende bir GT 250 kullanıcısıyım.

İstanbul dan site üyesi arkadaşlarımızdan birinden aldım motoru,250 cc için güçlü bir alet.Daha önce daha yüksek cc li aletler kullanmış biri olarak bu aletten beklediğim performansın fazlasını bulduğumu söyleyebilirim.
    Zincir dişli seti yeni değişmiş,lastikleri ön-arka continental ve sıfır ayarında,aküsü de öyle..

Bir iki de fotoğrafını atayım ;

Herkese kazasız,keyif dolu sürüşler..

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    forrap'ım motosikleti 0 km aldın sanırım

Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dilegiyle..

Motosikleti
    honda CBF150
    hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Motosikleti
    Comet
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar..
    Geçen hafta perşembe itibari ile bende bir GT 250 kullanıcısıyım.

İstanbul dan site üyesi arkadaşlarımızdan birinden aldım motoru,250 cc için güçlü bir alet.Daha önce daha yüksek cc li aletler kullanmış biri olarak bu aletten beklediğim performansın fazlasını bulduğumu söyleyebilirim.
    Zincir dişli seti yeni değişmiş,lastikleri ön-arka continental ve sıfır ayarında,aküsü de öyle..

Bir iki de fotoğrafını atayım ;

Herkese kazasız,keyif dolu sürüşler..
    forrap kardeşim hayırlı olsun güle güle bin,

sanırım erdinç'in motoru almışsın

sağlam bakım yapıldı motora,düğün meselesi çıkınca satmak zorunda kaldı

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkürler arkadaşlar..

Evet babaçi Erdinç in motoru

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler