Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Nisan 2010, 18:30
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
21 Nisan 2010, 18:57
abi en mantıklısını yapmışsın 250 cc içinde en güzeli en sağlamı ybr250...
inşallah bütçeyi ayarlarsın...
megan66 muratta ybr250 var satmadıysa bir konuş istersen...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
21 Nisan 2010, 19:02
hell24 adlı üyeden alıntı
abi en mantıklısını yapmışsın 250 cc içinde en güzeli en sağlamı ybr250...
inşallah bütçeyi ayarlarsın...
megan66 muratta ybr250 var satmadıysa bir konuş istersen...
dün akşam uzun uzun konuştuk
fiyat konusunda aramızda uçurumlar yok,benim biraz daha kasmam gerekecek ayarlamaya çalışıyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
21 Nisan 2010, 19:05
babaçi adlı üyeden alıntı
dün akşam uzun uzun konuştuk
fiyat konusunda aramızda uçurumlar yok,benim biraz daha kasmam gerekecek ayarlamaya çalışıyorum
muratı tanırım iyi bir arkadaşımızdır...
motoruda harbi gelincik gibidir...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
21 Nisan 2010, 19:26
Merhaba arkadaşlar dün itibari ile motorumu satmaktan vaz geçtim çünkü sattiğim paraya benim cometten daha iyi bir motor alamiyacağim kanaatındayım,
bir kaç ufak bakımdan sonra bu yaz motorla yananıstan , italya turu yapıcam sonrada askerim herkezin yolu açık olsun yollarda görüşmek üzere.
Elint motorun çok güzel Allah kaza bela vermesin yanlız sana bir önerim var egsoz borularına bakım yapmalısın ben sökup zimparaladıktan sonra ısıya dayanıklı boya ile boyarsan hem ömrünü uzatır hemde daha güzel bir görüntü olur.
-
21 Nisan 2010, 22:53
K M L adlı üyeden alıntı
Elint motorun çok güzel Allah kaza bela vermesin yanlız sana bir önerim var egsoz borularına bakım yapmalısın ben sökup zimparaladıktan sonra ısıya dayanıklı boya ile boyarsan hem ömrünü uzatır hemde daha güzel bir görüntü olur.
Önerin için sagol KML.Şuan için zamanım yok ama birsonraki bakım zamanı geldiginde onuda aradan çıkartırım.Kaç dereceye kadar dananıklı boya kullandın.
-
22 Nisan 2010, 15:05
ELINT adlı üyeden alıntı
Önerin için sagol KML.Şuan için zamanım yok ama birsonraki bakım zamanı geldiginde onuda aradan çıkartırım.Kaç dereceye kadar dananıklı boya kullandın.
600 dereceye kadar dayanıklı sprey boyalar var rizedede bulabilme ihtimalim çok yüksek ben 2 haftadır kullanıyorum çok güzel duruyor ve asla renk atma yapmıyor şimdiden kolay gelsin Elint.
Fotoğraflı anlatımını vaktim olunca burdan yayımlarım.
-
23 Nisan 2010, 16:19
arkdaşlar ben cbf 150 kullanıcısıyım uzun yolda motorum bana yetmiyo şu gt 250 comet almak istiyorum sahibinden.com da 3 arkadaşı aradım 3 de cbf 150 ile takas yaparım dedi buda bende biraz şupe uyandırdı sanki motorlarını başından atmak istiyolar gibi ne bilim bana öyle geldi sanırım neyse ben olurda takasa gidersem cometlerin nerelerine bakmam gerek kontrolünu yaparken nelere dikkat etmeliyim birde olurda teknik arıza yaşarsam kanuni yetkili servislerinde sorunun hallolurmu parça sıkıntısı yaşarmıyım tecrübeli arkdaşlarım yardın ederseniz sevinirim
-
23 Nisan 2010, 19:15
kanuni ilgilenmiyor. Olası sorunları çözmek tüketiciye kalıyor. Bunun bilinciyle alımı yapmak lazım.Telefonla parça sorduğunuzda hyosung kelimesi kapıları kapatıyor. Sebebi global-s&t mahkemesi. Zarar gören Hyosung kullanıcıları, uzun vadede zarar eden ise motosikletlerinin satış grafiği bu mantaliteden düşen kanunidir.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
23 Nisan 2010, 19:53
Arkadaşlar Bende 2. el arıyorum adanada 2008 model 12 binde bir makina var 4.500 tl diyor fiyatına sizce nasıl?
http://www.sahibinden.com/temiz_2008...XQQdisplayitem
-
23 Nisan 2010, 19:57
motor temize benziyor..fiyatta iyi..izmir de bende arıyorum 3 tane comet var..2007 model 2500km de 5000 tl..
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
23 Nisan 2010, 20:15
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
30 Nisan 2010, 21:35
bu gün itibariyle aranızdayım.
sanırım yarın sırada cem var
-
01 Mayıs 2010, 02:00
izmirde 2007 model 2500 km olana bende baktım. aynası ve bir maneti kırıktı ki bir ayna 80 lira :S . onlarda onemli degil onlar konusulurda onun dısındada daha sonra 1 ay sonra muayenesi geliormus nese dedim oda olur , ondan sonra birde 100 lira kadar sanırım bir vergi borcu cıktı motorun.ayrıetten motor 6 aydan fazladır yatıyormus aküsü bitikmiş yenisi lazımmıs oda 120 lira kadar birde yağı var yağ deposu var birde genel bir bakım 6 aydan uzun suredir yattıgı için vs vs... yani diyecegim cıktıda cıktı o fiyata olmasının bir anlamı kalmadı :S birde izmirde 2008 model bir comet var,4900 kilometrede 5900 lira o baya temize benziyor eger masraf cıkartmıcaksa 50-100 lira bir pazarlıkta yapabilirsem dierininde model olarak ustu sonucta o cok daha mantıklı gibi duruyor ama bakalım işte. eger gidip bakarsam sizede haber veririm=)
-
01 Mayıs 2010, 02:32
Bende aldım motorumu dün itiari ile Heman tiger egsozumuda aldım taktım ses güzel oldu.
-
01 Mayıs 2010, 11:40
Merhaba arkadaşlar, bi aksilik olmazsa bende pazartesi günü Karabükten bi Comet alıyorum.
Daha önce Ybr125 vardı, bakalım bu bebekten zevk alabilecekmiyiz.
-
02 Mayıs 2010, 00:09
sorun__ adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, bi aksilik olmazsa bende pazartesi günü Karabükten bi Comet alıyorum.
Daha önce Ybr125 vardı, bakalım bu bebekten zevk alabilecekmiyiz.
açıkça söyleyeyim o motora ben geçen hafta gidecektim,km saatinden size bahsettimi bilmiyorum ama fena halde kafamı kurcaladı.
sahibinin benimle yaptığı yazışmalar hala mevcut, özelden ulaşırsanız sizinle paylaşırım.
-
02 Mayıs 2010, 00:50
çoşkun abi hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel duruyor yarın bi çayını iömeye gelicez hasanla şöyle cometleri bi dizelim yan yana :D
-
02 Mayıs 2010, 01:01
Hayırlı olsun babaçi.Çok temiz görünüyor.Kazasız belasız kullanman dilegiyle....
Bu arada arkadaşlar hiç depo girişinde paslanma olan var mı? Benim comette depo girişinde hafif pas var şimdilik sorun edecek birşey degil ama pu paslanma bir defa başladıysa devamı gelir sanırım.Depo içine kimyasal uygulamadan dışardan müdahale ederek bir çözüm bulunabilir mi?
-
02 Mayıs 2010, 01:24
ELINT adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun babaçi.Çok temiz görünüyor.Kazasız belasız kullanman dilegiyle....
Bu arada arkadaşlar hiç depo girişinde paslanma olan var mı? Benim comette depo girişinde hafif pas var şimdilik sorun edecek birşey degil ama pu paslanma bir defa başladıysa devamı gelir sanırım.Depo içine kimyasal uygulamadan dışardan müdahale ederek bir çözüm bulunabilir mi?
teşekkür ederim elint,herşey GKN nın sayesinde oldu.
paslanma belirtileri bende de var
kuvvetmira olayı şu şekilde çözmüş,bende takipteyim
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
evet sayın arkadaşlar, sonunda pası sökerek motoru topladım.
bizim kaplamacının büyülü iksiri yalan oldu, çok büyük miktarlarda sattıklarından ihtiyacım kadar olanı temin edemedik!
ostimde bir kimya mühendisi kaplamacının tavsiyesi ile;
-%33 hcl (hidroklorikasit) %66 su karışımıyla depoyu ağzına kadar doldurup 2buçuk saat bekledim. pas söküldü.
-suyla durulayıp ağırlık olarak %3 sodyumbikarbonat(kabartma tozu galiba), %97 su karışımıyla depoyu doldurup yarım saat bekledim. (buna pasivasyon diyolarmış, tekrar pas oluşumunu engellemek için)
mutluyum!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------
K M L adlı üyeden alıntı
çoşkun abi hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel duruyor yarın bi çayını iömeye gelicez hasanla şöyle cometleri bi dizelim yan yana :D
yarın akşam tükkandayım beklerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler