arkadaşlar 3500,3600 civarında 2007 model bulma şansım var mı istanbulda acaba? satmak isteyen var mı
arkadaşlar 3500,3600 civarında 2007 model bulma şansım var mı istanbulda acaba? satmak isteyen var mı
Bilgi için tesekkur ederım ustad...
halen bı karar vermıs deyılım butce race modelıne el vermıyor bu gıdısle naket alcaz heralde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------
Arkadasa katılıyorum eger varsa bende musterıyım sahibinden sitesını takıp edyorum kımse ordan arastırın yazmasın lutfen 3 aydır hergun sahıbınde hyosung modellerıne fıyatlarına bakıyorum fiyat konusunda temız makınaların sız kullanlar bılırler yada etrafında satma ısteyenler vardır pm atarsanız sevinirim
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Comet kullanıcıları forumlarına sahip çıkmıyor galiba
Yine de bir umut bende bir soru sorucam. gt250nin seleleri çok rahatsız görünüyor. aslı var mıdır? uzun yolda filan yorar mı ki? Bir yerlerimiz ağrımasın sonra
Dün öğlende bir istanbul sakarya yolculuğu yaptım öyle çok abartılacak bir ağrım sızım olmadı tabi dönüşte yakalandığım yağmuru saymazsam o da tabi yakalandığım hava koşullarından..bir de yollarımız düzgün olsa o zaman tadından geçilmez...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
ben daha önce aralıksız 500 km yaptım dahada fazla yapanlar var bence koltuk son derece rahat. bu arada bende satmaya çalışanlardanım ilanım ilgilenenler için aşağıda
http://www.sahibinden.com/10_000_km_...XQQdisplayitem
[QUOTE=skyblade;2012055]Daha ben o kadar kullanamadım maalesef. Temizmiş sizin motorunuz da, benimkiyle aynı renk hatta aynı tank pad var . Ankara'da olsanız arayanlar almak isteyenler vardı. Onlara haber vermeye çalışayım ben yine de [/
sevinirim teşekkürler
maslak civarında önerebileceğiniz servis varmıdır ?
Comet'e uygun beyaz ampul bilen, gören, takan var mı? Bi yardımcı olan çıkar mı cometciler nerede
Arkadaşlar 250 cometle en uzun kaç km yaptınız. Örnegin 40.000-50.000 km de olanınız var mı?
arkadaşlar slm hyosung gt250 comet ön dişliyi büyütücem örjinali 14 ben 16lık bi dişli arıyorum yaptıran veya duyan bilen birisi varsa allah rızası için yardım cı olsun çok aradım bulamadım pulvo47 arkadaşım bu işi yapmış ona ulaşamıyorum tanıyan varsa bi haber etse pulvo47 ye nerden bulmuş dişliyi şimdi den teşekkürler
O yaptı sen yapma.
Sende 16 dişli yaptırırsan sanada kimse ulaşamayacak.
İyi düşün.
Gel sen vazgeç bu sevdadan 14 lü yeterde artar bile
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------
Az kaldı 32.000 deyim Henüz yaşadığım bir problem yok. yaptıgım tek şey zamanında bakım yapmak o kadar. Ha birde performansa dayalı değişiklikler yapmadım.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
harbiturk maksadımaslında hız değil motora artı bir vites vede yakıt ekonomisi hızı gayet iyi motorun184 yaptım hafif meyilli biyolda ama düşük devirlerde eniyi torku almak ve artı bir vites etkisi ve yakıt benim için önemli olan budur
100 km/h süratte yaklaşık 7.000 devirde oluyor motor 100 km/h senın için idealse 16 dişli ile 6.000 devire düştüğünü varsayıyorum yakıtta bi farkı olmayacaktır daha cok senın kullanımınla alakalı sıkışık trafikte sert kullanırsan yakıtın artar yumuşak kullanırsan yakıtın düşer açık yolda da sıkıştrımadan sabit hızda seyredersen yıne yakıtın dusuk olacaktır.
İşe gidip gelirken hergun yaklaşık 100 km yol yapıyorum benden ıyı kımse bılemez )
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
3500 tl civarında comet arıyorum satmayı düşünen varsa pm atabilir...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)