Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    arkadaşlar 3500,3600 civarında 2007 model bulma şansım var mı istanbulda acaba? satmak isteyen var mı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Alıntı Nic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

2. ilandaki motorsiklet ile ilgili kısa bir bilgi vermem sanırım sizin için yararlı olacaktır. Motor yanlış hatırlamıyorsam geçen yıllarda çalınmış ve çalındıktan yaklaşık 1 yıl sonra bulunmuş. Bu durumu düşünerek kararınızı vermenizi tavsiye ederim.

Nic

Bilgi için tesekkur ederım ustad...

halen bı karar vermıs deyılım butce race modelıne el vermıyor bu gıdısle naket alcaz heralde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------

Alıntı kerem182 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 3500,3600 civarında 2007 model bulma şansım var mı istanbulda acaba? satmak isteyen var mı

Arkadasa katılıyorum eger varsa bende musterıyım sahibinden sitesını takıp edyorum kımse ordan arastırın yazmasın lutfen 3 aydır hergun sahıbınde hyosung modellerıne fıyatlarına bakıyorum fiyat konusunda temız makınaların sız kullanlar bılırler yada etrafında satma ısteyenler vardır pm atarsanız sevinirim
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

seannnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Comet kullanıcıları forumlarına sahip çıkmıyor galiba

Yine de bir umut bende bir soru sorucam. gt250nin seleleri çok rahatsız görünüyor. aslı var mıdır? uzun yolda filan yorar mı ki? Bir yerlerimiz ağrımasın sonra

skyblade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Alıntı seannnnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Comet kullanıcıları forumlarına sahip çıkmıyor galiba

Yine de bir umut bende bir soru sorucam. gt250nin seleleri çok rahatsız görünüyor. aslı var mıdır? uzun yolda filan yorar mı ki? Bir yerlerimiz ağrımasın sonra
    Eğitimde 2 gün boyunca 2 şer saat üzerinde kaldım motorun ve sele bakımından en ufak bir rahatsızlık hissetmedim. Bir gün buluşma ayarlayabilirsek denersin olmadı sen de

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Dün öğlende bir istanbul sakarya yolculuğu yaptım öyle çok abartılacak bir ağrım sızım olmadı tabi dönüşte yakalandığım yağmuru saymazsam o da tabi yakalandığım hava koşullarından..bir de yollarımız düzgün olsa o zaman tadından geçilmez...
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Alıntı skyblade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğitimde 2 gün boyunca 2 şer saat üzerinde kaldım motorun ve sele bakımından en ufak bir rahatsızlık hissetmedim. Bir gün buluşma ayarlayabilirsek denersin olmadı sen de
    ben daha önce aralıksız 500 km yaptım dahada fazla yapanlar var bence koltuk son derece rahat. bu arada bende satmaya çalışanlardanım ilanım ilgilenenler için aşağıda

http://www.sahibinden.com/10_000_km_...XQQdisplayitem

skyblade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Alıntı mndonmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben daha önce aralıksız 500 km yaptım dahada fazla yapanlar var bence koltuk son derece rahat. bu arada bende satmaya çalışanlardanım ilanım ilgilenenler için aşağıda

http://www.sahibinden.com/10_000_km_...XQQdisplayitem
    Daha ben o kadar kullanamadım maalesef. Temizmiş sizin motorunuz da, benimkiyle aynı renk hatta aynı tank pad var . Ankara'da olsanız arayanlar almak isteyenler vardı. Onlara haber vermeye çalışayım ben yine de

[QUOTE=skyblade;2012055]Daha ben o kadar kullanamadım maalesef. Temizmiş sizin motorunuz da, benimkiyle aynı renk hatta aynı tank pad var . Ankara'da olsanız arayanlar almak isteyenler vardı. Onlara haber vermeye çalışayım ben yine de [/

sevinirim teşekkürler

lacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6 - fortyeight
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slmlar bi ilan dikkatimi çekti de adam comet 250 için 200 km hız yapıyor diyo. aslı var mıdır acaba?
    http://www.sahibinden.com/bukadar_te...XQQdisplayitem
    HIZ KONUSUNDA HİÇ BİŞEY DEMEYİM BEN HİÇ BUKADAR HIZLI BİR 250CC GÖRMEDİM.

200KM HIZ YAPIYOR.

ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLAR DİYCEK ONUN KADRANI 180,EVET ÖYLE AMA GÖSTERGENIN ALTINDA HYOSUNG YAZISI VAR,ORDAKİ ^G^YE KADAR İNİYOR KADRAN.

şaşırmış

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı lacivert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HIZ KONUSUNDA HİÇ BİŞEY DEMEYİM BEN HİÇ BUKADAR HIZLI BİR 250CC GÖRMEDİM.

200KM HIZ YAPIYOR.

ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLAR DİYCEK ONUN KADRANI 180,EVET ÖYLE AMA GÖSTERGENIN ALTINDA HYOSUNG YAZISI VAR,ORDAKİ ^G^YE KADAR İNİYOR KADRAN.

şaşırmış
    177 km/s biliyorumda üstüne şahit olmadım ilk kez duyuyorum
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    R6 - fortyeight
    maslak civarında önerebileceğiniz servis varmıdır ?

Motosikleti
    R6 - fortyeight
    Comet'e uygun beyaz ampul bilen, gören, takan var mı? Bi yardımcı olan çıkar mı cometciler nerede

maslak civarında önerebileceğiniz servis varmıdır ?
    ben daha önce sanayide yücel motra götürmüştüm fena değildi ama fiyat olarak yorum yapamıyacağım hyosung un eski servisi.

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Arkadaşlar 250 cometle en uzun kaç km yaptınız. Örnegin 40.000-50.000 km de olanınız var mı?

korucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    Comet'e uygun beyaz ampul bilen, gören, takan var mı? Bi yardımcı olan çıkar mı cometciler nerede
    Ben Osram night braker aldım çok memnunum.H4 55/60 wat orjinal ampulu değerinde.Tavsiye ederim.
    HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI

gt 250 comet ön dişli (16lık) nerden bulurum

arkadaşlar slm hyosung gt250 comet ön dişliyi büyütücem örjinali 14 ben 16lık bi dişli arıyorum yaptıran veya duyan bilen birisi varsa allah rızası için yardım cı olsun çok aradım bulamadım pulvo47 arkadaşım bu işi yapmış ona ulaşamıyorum tanıyan varsa bi haber etse pulvo47 ye nerden bulmuş dişliyi şimdi den teşekkürler

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı jaguarhakan1976 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar slm hyosung gt250 comet ön dişliyi büyütücem örjinali 14 ben 16lık bi dişli arıyorum yaptıran veya duyan bilen birisi varsa allah rızası için yardım cı olsun çok aradım bulamadım pulvo47 arkadaşım bu işi yapmış ona ulaşamıyorum tanıyan varsa bi haber etse pulvo47 ye nerden bulmuş dişliyi şimdi den teşekkürler
    O yaptı sen yapma.

Sende 16 dişli yaptırırsan sanada kimse ulaşamayacak.

İyi düşün.

Gel sen vazgeç bu sevdadan 14 lü yeterde artar bile

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 250 cometle en uzun kaç km yaptınız. Örnegin 40.000-50.000 km de olanınız var mı?
    Az kaldı 32.000 deyim Henüz yaşadığım bir problem yok. yaptıgım tek şey zamanında bakım yapmak o kadar. Ha birde performansa dayalı değişiklikler yapmadım.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

harbiturk maksadımaslında hız değil motora artı bir vites vede yakıt ekonomisi hızı gayet iyi motorun184 yaptım hafif meyilli biyolda ama düşük devirlerde eniyi torku almak ve artı bir vites etkisi ve yakıt benim için önemli olan budur

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    100 km/h süratte yaklaşık 7.000 devirde oluyor motor 100 km/h senın için idealse 16 dişli ile 6.000 devire düştüğünü varsayıyorum yakıtta bi farkı olmayacaktır daha cok senın kullanımınla alakalı sıkışık trafikte sert kullanırsan yakıtın artar yumuşak kullanırsan yakıtın düşer açık yolda da sıkıştrımadan sabit hızda seyredersen yıne yakıtın dusuk olacaktır.

İşe gidip gelirken hergun yaklaşık 100 km yol yapıyorum benden ıyı kımse bılemez )
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    3500 tl civarında comet arıyorum satmayı düşünen varsa pm atabilir...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler