Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    korucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    Alıntı skyblade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki bu motorda hangi modelini almak daha mantıklı olur? Uzun zamandır inceliyorum ve param Comet 250 ye yetiyor ve hoşuma da gitti açıkçası. 2007 model 11000 km de bir modelin ederi ne kadar olur sahibi 5000 lira istiyor daha hiç konuşmadım, pazarlık yapılır mı bilmiyorum fakat temiz bir model ise 5000 lira eder mi?
    GT 250 iyi bir motor. Pazarlık edersen 4500 e falan alabileceğini umuyorum.
    HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Fz6 satıldı
    Ben 2007 modelini 5000 tlye 4400 km deyken almıştım
    şimdi 11000 km oldu.

Fiyatlar bu seviyelerdedir. Daha tecrübelilerde var
    ama benim ilk motorum ve çok memnunum

skyblade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Hımm anladım. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Havalar ısınmaya başlayınca birkaç model bakmaya başlayayım ben. Ankarada olmanın dezavantajı satılık modeller de çok az. En kötü ihtimal şehir dışından araştıracağım.

Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    Arkadaşlar bugün hava güzeldi.Yaklaşık bir aydır yatan motorumu çıkardım. Özlemişim.Aküsünü şarz etmek amacıyla kısa bir tur attım.Bu arada fotografta çektim.Onları sizinle paylaşıyorum.

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    BIR EL ATIN KONU ACTIM KIMSE TINMIYOR INSANLAR SADECE BAKIYOR HERALDE YARDIMCI OLMAZ ZOR GELIYOR.NEYSE BELKI SIZ YARDIMCI OLURSUNUZ IKI MOTOR ARASINDA KALDIM ER 5 ALCAKTIM VAZGECTIM. BU IKI HYOSUNG'DAN SIZCE HANGISI.

http://www.sahibinden.com/temiz_soru...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/hyosung_gt...XQQdisplayitem

Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    [QUOTE=ahmet şimşek;1947421]BIR EL ATIN KONU ACTIM KIMSE TINMIYOR INSANLAR SADECE BAKIYOR HERALDE YARDIMCI OLMAZ ZOR GELIYOR.NEYSE BELKI SIZ YARDIMCI OLURSUNUZ IKI MOTOR ARASINDA KALDIM ER 5 ALCAKTIM VAZGECTIM. BU IKI HYOSUNG'DAN SIZCE HANGISI.

İkisi farklı biri race diğeri naket. Kullanım amaçları farklı.Siz önce motorun tipine karar verin

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Korucu abıcım naketten yanayım ama motor nasıl bılmıyorum kullanma şansım olmadı.tek korkum nette denılene göre krank arızası felan dıye bı dolu yazı var siz bu motoru kullanan bırı olarak ılandakı naketı onerırımısın bana...

Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    Bizde 5 tane 250 Comet var.Kullanımı rahat.Günlük 800km yaptım yorulmadım.Oturma pozisyonu iyi.Adam gibi kullanılırsa kırank kırmaz. 2006 modellerin GTR larında bu olay görüldü.250 lik makinadan kasa iri diye 600 lük güç bekler süreli sıkıştırırsan her motor krank kırmaya adaydır. 20007 ve2008 lerde zaten duymadım sorunun giderildiği söylendi. Zaten Hyosung'un tüm 250lik modellerinde aynı motor kullanılıyor.
    Motosiklet deneyimini bilmiyorum ama O motoru mutlaka anlayan birine göster ondan sonra al.

Motosikleti
    Yok
    Eveeet, sonunda bugün kırmızı GT250 me kavuştum. Kendisi 14300 km de ve 2007 model. Daha kullanmaya başlamadım işallah haftaya yavaş yavaş alıştırmalara başlarım. Bu arada sormak istediğim bişey var GT250 de benzin vanası var mı acaba bugün kapatayım dedim ama bulamadım varsa nerededir?

Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    Eveeet, sonunda bugün kırmızı GT250 me kavuştum. Kendisi 14300 km de ve 2007 model. Daha kullanmaya başlamadım işallah haftaya yavaş yavaş alıştırmalara başlarım. Bu arada sormak istediğim bişey var GT250 de benzin vanası var mı acaba bugün kapatayım dedim ama bulamadım varsa nerededir?
    Motosikletin hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kazasız kusursuz kullanman dileğiyle.
    Comet 250 lerde kapatabileceğin musluk yok.Moto çalışınca vakumla çalışan benzin pompası var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------

Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın.
    Comet 250 lerde yakıt vanası yok.Motorun çalışmasıyla devreye giren yakıt pompası var.

Motosikleti
    Honda CBF 250, Yamaha MT-07
    Hayirli olsun bende Ankarada siyah olanini ariyorum. Henuz bulamadim. fiyat olarak 4000-4500 arasi dusunuyorum. Siz motoru ne kadara aldiniz ekstra degismis parcalari varmiydi ?

Motosikleti
    Yok
    Alıntı korucu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletin hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kazasız kusursuz kullanman dileğiyle.
    Comet 250 lerde kapatabileceğin musluk yok.Moto çalışınca vakumla çalışan benzin pompası var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------

Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın.
    Comet 250 lerde yakıt vanası yok.Motorun çalışmasıyla devreye giren yakıt pompası var.
    Hımm anladım abi,boşuna arıyomuşum . İyi dileklerin için teşekkürler.

Alıntı gece_bekcisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun bende Ankarada siyah olanini ariyorum. Henuz bulamadim. fiyat olarak 4000-4500 arasi dusunuyorum. Siz motoru ne kadara aldiniz ekstra degismis parcalari varmiydi ?
    Sağolasın abi. Ben motoru 4250 ye aldım. Ekstra değişen bişey yok bitek depoda pad var o kadar. Siyah bulmak da zor ankarada. Umarım bulabilirsin

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    selam arkadaşlar, bir arkadaşım için gt 250 arka amortisör lazım.
    bilgisi olanlar yan sanayi veya uyan model bile olsa yazarsa sevinirim...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    sorumu tekrarlamalıyım... bana cailen arka amortisör gerekli arkadaşlar...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    Kanunide vardır ama fiyatı yüksektir.

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    650 comet'in ebay'den buldum ama 250 comet malasef yok
    http://global.ebay.com/Hyosung_GT650...419147041/item

Gv 250 veya 650 başlıgında yurt dışında hyosung'un tüm parçalarını satan sitelerin linki vardı hatta bu sitelerden parça getirtende vardı . Başlıkları biraz kurcalarsan bulursun.

arkadaslar yenıyım motor konusunda vede bu sayfada ben motorları severım ama ilk motorumu almaya karar verdım daha once cok kullandım guzel motor kullanırım ama hep emanetti onlar bana hyosung gtr250 tavsiye edermısınız yoksa başka bır motor tavsiyenız olurmu tşk ederım herkese şimdiden

Motosikleti
    gt250comet
    herkese selamlar 250 sarı comet arıyorum sahibindende 4.700 den başlıyor fiyatlar.. birazcık daha makul fiyata satış yapan bildiğiniz biri varsa yardımcı olursanız sevinirim..

Motosikleti
    2007 Hyosung GT 250 Comet
    Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BIR EL ATIN KONU ACTIM KIMSE TINMIYOR INSANLAR SADECE BAKIYOR HERALDE YARDIMCI OLMAZ ZOR GELIYOR.NEYSE BELKI SIZ YARDIMCI OLURSUNUZ IKI MOTOR ARASINDA KALDIM ER 5 ALCAKTIM VAZGECTIM. BU IKI HYOSUNG'DAN SIZCE HANGISI.

http://www.sahibinden.com/temiz_soru...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/hyosung_gt...XQQdisplayitem

Merhaba,

2. ilandaki motorsiklet ile ilgili kısa bir bilgi vermem sanırım sizin için yararlı olacaktır. Motor yanlış hatırlamıyorsam geçen yıllarda çalınmış ve çalındıktan yaklaşık 1 yıl sonra bulunmuş. Bu durumu düşünerek kararınızı vermenizi tavsiye ederim.

Nic

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slmlar bi ilan dikkatimi çekti de adam comet 250 için 200 km hız yapıyor diyo. aslı var mıdır acaba?
    http://www.sahibinden.com/bukadar_te...XQQdisplayitem

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler