Ben 2007 modelini 5000 tlye 4400 km deyken almıştım
şimdi 11000 km oldu.
Fiyatlar bu seviyelerdedir. Daha tecrübelilerde var
ama benim ilk motorum ve çok memnunum
Hımm anladım. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Havalar ısınmaya başlayınca birkaç model bakmaya başlayayım ben. Ankarada olmanın dezavantajı satılık modeller de çok az. En kötü ihtimal şehir dışından araştıracağım.
BIR EL ATIN KONU ACTIM KIMSE TINMIYOR INSANLAR SADECE BAKIYOR HERALDE YARDIMCI OLMAZ ZOR GELIYOR.NEYSE BELKI SIZ YARDIMCI OLURSUNUZ IKI MOTOR ARASINDA KALDIM ER 5 ALCAKTIM VAZGECTIM. BU IKI HYOSUNG'DAN SIZCE HANGISI.
http://www.sahibinden.com/temiz_soru...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/hyosung_gt...XQQdisplayitem
[QUOTE=ahmet şimşek;1947421]BIR EL ATIN KONU ACTIM KIMSE TINMIYOR INSANLAR SADECE BAKIYOR HERALDE YARDIMCI OLMAZ ZOR GELIYOR.NEYSE BELKI SIZ YARDIMCI OLURSUNUZ IKI MOTOR ARASINDA KALDIM ER 5 ALCAKTIM VAZGECTIM. BU IKI HYOSUNG'DAN SIZCE HANGISI.
İkisi farklı biri race diğeri naket. Kullanım amaçları farklı.Siz önce motorun tipine karar verin
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
Korucu abıcım naketten yanayım ama motor nasıl bılmıyorum kullanma şansım olmadı.tek korkum nette denılene göre krank arızası felan dıye bı dolu yazı var siz bu motoru kullanan bırı olarak ılandakı naketı onerırımısın bana...
Bizde 5 tane 250 Comet var.Kullanımı rahat.Günlük 800km yaptım yorulmadım.Oturma pozisyonu iyi.Adam gibi kullanılırsa kırank kırmaz. 2006 modellerin GTR larında bu olay görüldü.250 lik makinadan kasa iri diye 600 lük güç bekler süreli sıkıştırırsan her motor krank kırmaya adaydır. 20007 ve2008 lerde zaten duymadım sorunun giderildiği söylendi. Zaten Hyosung'un tüm 250lik modellerinde aynı motor kullanılıyor.
Motosiklet deneyimini bilmiyorum ama O motoru mutlaka anlayan birine göster ondan sonra al.
Eveeet, sonunda bugün kırmızı GT250 me kavuştum. Kendisi 14300 km de ve 2007 model. Daha kullanmaya başlamadım işallah haftaya yavaş yavaş alıştırmalara başlarım. Bu arada sormak istediğim bişey var GT250 de benzin vanası var mı acaba bugün kapatayım dedim ama bulamadım varsa nerededir?
Motosikletin hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kazasız kusursuz kullanman dileğiyle.
Comet 250 lerde kapatabileceğin musluk yok.Moto çalışınca vakumla çalışan benzin pompası var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın.
Comet 250 lerde yakıt vanası yok.Motorun çalışmasıyla devreye giren yakıt pompası var.
selam arkadaşlar, bir arkadaşım için gt 250 arka amortisör lazım.
bilgisi olanlar yan sanayi veya uyan model bile olsa yazarsa sevinirim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sorumu tekrarlamalıyım... bana cailen arka amortisör gerekli arkadaşlar...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kanunide vardır ama fiyatı yüksektir.
650 comet'in ebay'den buldum ama 250 comet malasef yok
http://global.ebay.com/Hyosung_GT650...419147041/item
Gv 250 veya 650 başlıgında yurt dışında hyosung'un tüm parçalarını satan sitelerin linki vardı hatta bu sitelerden parça getirtende vardı . Başlıkları biraz kurcalarsan bulursun.
arkadaslar yenıyım motor konusunda vede bu sayfada ben motorları severım ama ilk motorumu almaya karar verdım daha once cok kullandım guzel motor kullanırım ama hep emanetti onlar bana hyosung gtr250 tavsiye edermısınız yoksa başka bır motor tavsiyenız olurmu tşk ederım herkese şimdiden
herkese selamlar 250 sarı comet arıyorum sahibindende 4.700 den başlıyor fiyatlar.. birazcık daha makul fiyata satış yapan bildiğiniz biri varsa yardımcı olursanız sevinirim..
slmlar bi ilan dikkatimi çekti de adam comet 250 için 200 km hız yapıyor diyo. aslı var mıdır acaba?
http://www.sahibinden.com/bukadar_te...XQQdisplayitem
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)