Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Ağustos 2013, 18:41
zenon adlı üyeden alıntı
Cumartesi 21:00
Mecidiyekoy Trump sinema da buluşup
Ordan Kola cips çekirdek beylerbeyi
Ordan uskudarda patso
Ordan ortakoy
Ordan Sarıyer borekçi gibi bir planımız var :D
Motoru yarın alırsam bende katılırım,bugün de bir tane motor kullanacak adam bulamadım yoksa bugün alacaktım.
Reklamlar
-
21 Ağustos 2013, 19:30
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Motoru yarın alırsam bende katılırım,bugün de bir tane motor kullanacak adam bulamadım yoksa bugün alacaktım.
cuma avcilarda fazer bulusmasi var aklinda olsun
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
21 Ağustos 2013, 19:39
zenon adlı üyeden alıntı
cuma avcilarda fazer bulusmasi var aklinda olsun
Aynı hafta da peş peşe iki buluşma bizi bozar hacı
-
21 Ağustos 2013, 19:56
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Aynı hafta da peş peşe iki buluşma bizi bozar hacı
alincak motor cikar belki diye dedim
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
21 Ağustos 2013, 23:37
Selamlar
Motorun Debriyaj Pedalı kırıldı, değiştirmek istiyorum ikinci elini nerden bulabilirim. bildiği bir yer veya elinde olan varsa sevinirim.
Ayrıca Hyosung da sadece kendi parçasını mı kullanmak zorundayız. ona uyan başka markalara ait parça bulunamıyor mu?
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
-
22 Ağustos 2013, 00:29
hissizadam adlı üyeden alıntı
Selamlar
Motorun Debriyaj Pedalı kırıldı, değiştirmek istiyorum ikinci elini nerden bulabilirim. bildiği bir yer veya elinde olan varsa sevinirim.
Ayrıca Hyosung da sadece kendi parçasını mı kullanmak zorundayız. ona uyan başka markalara ait parça bulunamıyor mu?
debriyaj kolu 24 tl satis.kanuni'de. fren kolu da 14 tl.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
C&T adlı üyeden alıntı
herkese selamlar,
öncelikle belirteyim ki çok yeni bir motor kullanıcısıyım ,
fakat çok araştırmacı olduğum içinde karasızlığım dolu dizgin gidiyor
full artçılı kullanıyorum ve başlangıç olarak bazı işin içinde olan arkadaşların vesilesi ile joy ride200 i aldım (ama gönlümde yatan aslan süper sport mantığımda yatan ise naked) bu sebeptendir ki aldığım gibi değişmek istiyorum, motoruma muadil en az 6000 ençok 6500 e kadar bir motor alabilirim aradığım bumudur yanı gt250 :D
herkese şimdiden teşekkürler . geziler çok eğlenceli gözüküyor bu arada bekar olaydıkda bizde geleydik
[COLOR="Silver"]
birde 131593821 ilan nolu motor sahibini tanıyan varmı ? gezgin bir arkadaşa benziyor fakat km şaşılacak kadar az sıfırladığı için sonraki km yazılı olabilirmi diye düşündüm ?
motor sıfırlandığı için öyle yazılmış.
-
22 Ağustos 2013, 13:27
hissizadam adlı üyeden alıntı
Selamlar
Debriyaj kolu mu vites pedalı mı? Vites pedalıysa komple mi kırıldı? Eğer üzerine lastik takılı uçtaki yeriyse sadece bi cıvataya bakar gerek yok yenisini almaya. Toptan kırıldıysa orijinal alınması lazım heralde ben uyumlu olan bişey duymadım. Debriyaj koluysa seçenek çok ama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
zenon adlı üyeden alıntı
Şimdi dakka bir gol bir yan çizicem ama bu hafta ben gelemem malesef Başka zaman bişeyler düzenlenirse davetinizi bekliyoruz yeniden
-
22 Ağustos 2013, 16:03
Arkadaşlar motosikletimi geçtiğimiz hafta otobanda biraz fazla sıkıştırdım ve 170 km yi çok az geçti. Işıklarda durduğumda rolantide farklı bir ses olduğunu farkettim. Otomobillerdeki gibi sibop sesiydi. motorcuma götürdüm. motorcu bunun subaplarının shimli olduğunu ve kapakçının yapabileceğini söyledi. Sizden yorum bekliyorum. Şuanda motorum subap vuru gibi sesli çalışıyor.
-
22 Ağustos 2013, 16:25
1 kere yaptın diye olmaz zaten vakti gelmiş senin biraz gazlamanda 15 20 gün öne almıştır.
Doğru bu motorda ayar yok shim var. Sakın saçma sapan yerlere gitme motorunu iç ederler. Şuan ya 4 levent Kayalara gideceksin ya da Beykozdaki Çetin ustaya.
Bunun dışında kapakçı diye sağlam biryer ben bilmiyorum. Bilen arkadaş tavsiyede bulunsun.
Motoru çok elzem olmadıkca kullanma. Üst kapağı bozarsın
Bu sorunu yaşamak istemeyen arkadaşlar egzantirik zinciri değişimi sırasında şimleri de değiştirin tanesi 3-4tl den 8 tane pul sadece
-
22 Ağustos 2013, 18:46
Vites pedalının ayakla basılan kısmı kırıldı.
Resimde 164 mm. yazan çubugun ucundaki ayak koyduğumuz siyah plastik olan kısım.
cemalkd adlı üyeden alıntı
Debriyaj kolu mu vites pedalı mı? Vites pedalıysa komple mi kırıldı? Eğer üzerine lastik takılı uçtaki yeriyse sadece bi cıvataya bakar gerek yok yenisini almaya. Toptan kırıldıysa orijinal alınması lazım heralde ben uyumlu olan bişey duymadım. Debriyaj koluysa seçenek çok ama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
Şimdi dakka bir gol bir yan çizicem ama bu hafta ben gelemem malesef
Başka zaman bişeyler düzenlenirse davetinizi bekliyoruz yeniden
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
-
22 Ağustos 2013, 19:53
Bunun için yenisi alınmaz
8 lik uç ile delik açıyorsun. Bir vida plastik ve fiberli somun ile işi bitiriyorsun. Buradaki neredyse herkesin kırıktır o parça :D
-
22 Ağustos 2013, 21:22
UNdocab adlı üyeden alıntı
Buradaki neredyse herkesin kırıktır o parça :D
Hahaha =) +1!! Biz buna halk arasında motoru hafifçe sola yatırmak diyoruz =)) delik içinde kalan parçayı çıkarabilirsen undocab'in dediği gibi bi 8lik cıvatayla somuna bakar. Yalnız somunu arka tarafa takma şasiye sürter. Yani somun motora göre 164lük parçanın solunda olacak. Somunu 164lük parçaya iylce sıkıştır, lastik yerine de artık 10 tane 3/8lik contamı koyarsın naparsın kendi biliceğin iş... Hadi kolay gelsin
-
23 Ağustos 2013, 10:51
hakkaten herkesin başına geliyor ya. benim de ilk yan yatırmamda bu olmuştu. yine çözümü burdan bulmuştum
-
23 Ağustos 2013, 12:02
puser adlı üyeden alıntı
debriyaj kolu 24 tl satis.kanuni'de. fren kolu da 14 tl.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
motor sıfırlandığı için öyle yazılmış.
Teşekürler Puser
temiz bir comet bulmak sezon sonu motor satmaktan zor olacak sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
onursakin adlı üyeden alıntı
hakkaten herkesin başına geliyor ya. benim de ilk yan yatırmamda bu olmuştu. yine çözümü burdan bulmuştum
onur merhaba
tam olarak tarihini hatırlamıyorum fakat bi kaza geçirmiştin (öncelikle geçmiş olsun) durumun nasıl? aynı zamanda motorunun düzelttin inşallah
Beni Bilerek sıkıştıran Hıyarın! Trafikteki çilesine hastayım...
-
23 Ağustos 2013, 12:08
C&T adlı üyeden alıntı
Teşekürler Puser
temiz bir comet bulmak sezon sonu motor satmaktan zor olacak sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
onur merhaba
tam olarak tarihini hatırlamıyorum fakat bi kaza geçirmiştin (öncelikle geçmiş olsun) durumun nasıl? aynı zamanda motorunun düzelttin inşallah
selam, şubatta geçirmiştim ayak bileğim darbe almıştı ama artık nerdeyse tamamen iyileşti. motoru düzelttim ya. hatta sattım geçen hafta. şu an motorsuzum. hayat çok zor :D
-
23 Ağustos 2013, 12:12
valla bende çok yeniyim motor olayında hiç kaza bela yapmadım aldığım koruma ve ekipmanlara verdiğim para umarım boşa gider !(ihtiyaç duymam babında diye dua ediyorum her bindiğimde . tekrardan geçmiş olsun . almayı düşünüyormusun yoksa bu sezonu kapattınmı ?
Beni Bilerek sıkıştıran Hıyarın! Trafikteki çilesine hastayım...
-
23 Ağustos 2013, 12:24
bu sezon çok zor da yıl başı civarı kymco xciting 250 düşünüyorum. hyo'yla gözümüz gönlümüz coştu, biraz da kıçımız rahat etsin
-
23 Ağustos 2013, 12:36
valla böyle şeyler duydukça acaba hatamı yapıyorum diye düşünüyorum bende 200i joyride var harbiden rahat çok hoş makinalar.
-
24 Ağustos 2013, 03:01
sanırım bu soylediklerin kırık parçanın yerine monte edilmesi ile alakalı
maalesef kırılan parça bir işe yaramaz diye kırıldığı yerde bıraktım.
hiç anlamadığım işler olduğundan direk yenisini almak geldi aklıma.
nasıl yapılacağını biraz daha ayrıntılı anlatabilirseniz sevinirim.
en azından yapacak kişiye doğru aktarayım, delik açma vs. neyse
yanlış bilgi vermeyeyim.
UNdocab adlı üyeden alıntı
Bunun için yenisi alınmaz
8 lik uç ile delik açıyorsun. Bir vida plastik ve fiberli somun ile işi bitiriyorsun. Buradaki neredyse herkesin kırıktır o parça :D
-
24 Ağustos 2013, 04:13
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler