Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Ağustos 2013, 17:43
satma niyetim yok zira zaten motoru alalı 15 gun bile olmadı. önce depodaki kaporta boya işlerini bitirip sonrada bir motorsiklet tamircisine genel bakım için bırakacağım. motosiklet tamircisi arkadaşımız var, bakım vs işlerini o halledecek ama öncelikle depodaki ezikleri düzeltmem lazım, çok ciddi sorunlar değil diyebilirim. sorun şu ki ehliyeti henüz almadığımdan motoru tamir veya bakıma ancak kamyonetle götürebilirim o nedenle araştırıp ona göre hareket edeyim dedim.
neden olduğunu merak eden olursa. bkz : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/120244-taksici-teroru-ilk-motor-ilk-kaza-aci-ve-dibe-vurus.html
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
Reklamlar
-
14 Ağustos 2013, 00:46
Arkadaşlar,uzun zamandır uygun fiyatlı,aynı zamanda düzgün bi comet arıyorum. Sahibindende 134118813 nolu olan hakkında tavsiyelerde bulunabilirseniz aranıza katılabilirim.görüşlerinuz için şimdiden teşekkürler.
-
14 Ağustos 2013, 01:50
SEZAR78 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,uzun zamandır uygun fiyatlı,aynı zamanda düzgün bi comet arıyorum. Sahibindende 134118813 nolu olan hakkında tavsiyelerde bulunabilirseniz aranıza katılabilirim.görüşlerinuz için şimdiden teşekkürler.
motoru tanıyan varsa bilgi versin. şahsi düşüncem çok iyi bir usta kontrol etmeli yada başka motorlara bak. 18 bin çok iddealı
ver gazı... ver çoşkuyu
-
14 Ağustos 2013, 11:03
hissizadam adlı üyeden alıntı
satma niyetim yok zira zaten motoru alalı 15 gun bile olmadı. önce depodaki kaporta boya işlerini bitirip sonrada bir motorsiklet tamircisine genel bakım için bırakacağım. motosiklet tamircisi arkadaşımız var, bakım vs işlerini o halledecek ama öncelikle depodaki ezikleri düzeltmem lazım, çok ciddi sorunlar değil diyebilirim. sorun şu ki ehliyeti henüz almadığımdan motoru tamir veya bakıma ancak kamyonetle götürebilirim
o nedenle araştırıp ona göre hareket edeyim dedim.
neden olduğunu merak eden olursa. bkz : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/120244-taksici-teroru-ilk-motor-ilk-kaza-aci-ve-dibe-vurus.html
öncelikle çok geçmiş olsun. zenon'un da bahsettiği gibi kozmetik kusurları gidermekte acele etme derim. neticede daha yeni yeni alışmaya başlıyorsun. muhtemelen durduğu yerde bile olsa o motosiklet bir iki defa daha yere düşecektir.
-
14 Ağustos 2013, 23:53
teşekkürler,
zaten motoru genel bir bakımdan da geçirme niyetim vardı. Şimdi makineyi yetkili servise mi götürmeliyim, yoksa tamirciler de bakım, onarım işlerini yapabilir mi?
açıkçası motorla ilgilenecek ustanın her şeyden önce güvenlik konusunda bilinçli bir insan ve her anlamda güvenilir bir insan olmalı. İstanbul şişli, çaylağan, okmeydanı,
kağıthane civarında güvenerek gidebileceğim bir motosiklet tamircisi tanıyan var mıdır mesela?
İst. dışına çıkacağımdan zaten uzun bir süre kullanmayacağım. Dolayısıyla güvenilir birine bırakıp, tamamen elden geçmiş, bakımı yapılmış ve güvenle binilecek şekilde
teslim almayı planlıyorum.
puser adlı üyeden alıntı
öncelikle çok geçmiş olsun. zenon'un da bahsettiği gibi kozmetik kusurları gidermekte acele etme derim. neticede daha yeni yeni alışmaya başlıyorsun. muhtemelen durduğu yerde bile olsa o motosiklet bir iki defa daha yere düşecektir.
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
-
15 Ağustos 2013, 10:12
teşekkürler,
zaten motoru genel bir bakımdan da geçirme niyetim vardı. Şimdi makineyi yetkili servise mi götürmeliyim, yoksa tamirciler de bakım, onarım işlerini yapabilir mi?
açıkçası motorla ilgilenecek ustanın her şeyden önce güvenlik konusunda bilinçli bir insan ve her anlamda güvenilir bir insan olmalı. İstanbul şişli, çaylağan, okmeydanı,
kağıthane civarında güvenerek gidebileceğim bir motosiklet tamircisi tanıyan var mıdır mesela?
İst. dışına çıkacağımdan zaten uzun bir süre kullanmayacağım. Dolayısıyla güvenilir birine bırakıp, tamamen elden geçmiş, bakımı yapılmış ve güvenle binilecek şekilde
teslim almayı planlıyorum.
Dosta emanet edip gözün kapalı alabilcegin bir usta kullanmadım bu gune kadar nispeten daha kücük ve samimiyetin daha fazla olduğu Avcılar MotoPart ı önerebilirim başında durur sohpet eder işlerini hallederler diğerleri Profuz ayagına baştan savma iş yapıyorlar hidrolik kontrol edin fren tutmuyor diyorsun zahmet edip balataya bakmıyorlarusta faktoru cok önemli Beykozda Cetin usta var ama oda cok yogun olur ve genelde cok ucnokta sorunlarda gidilmesini önerebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------
Genel yakıt ortlamaları kendi değerlerinizi tutabilirsiniz
http://www.fuelly.com/motorcycle/hyosung/gt250%20naked
-
16 Ağustos 2013, 18:05
teşekkürler herkese,
peki gt250 nin önemli parçalarını değil de mesela ayna, far kenarındaki koruma, göstergelerin arkasındaki plastik korumalar gibi daha çok dış görünümle ilgili parçaları 2. el bulmak mümkün müdür? varsa nerde vardır mesela?
-
16 Ağustos 2013, 18:09
teşekkürler herkese,
peki gt250 nin önemli parçalarını değil de mesela ayna, far kenarındaki koruma, göstergelerin arkasındaki plastik korumalar gibi daha çok dış görünümle ilgili parçaları 2. el bulmak mümkün müdür? varsa nerde vardır mesela?
En son maslak sanayine Hasan ustada vardı ama fiyatı nedir bilmiyorum kırılmad catlamada falanda Tamir edebiliyorlar
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
16 Ağustos 2013, 19:51
Gt250Comet arayana siteye özel rakamım var 2007 model siyah 20.500-21.000km civarında
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2007-hyosung-gt250-comet-yorulmamis-uzulmemis-132412198/detay/
hyosung gt-250 comet + suzuki sv650s
makinan ne olursa olsun yeterki v-twin olsun...
-
17 Ağustos 2013, 21:45
-
18 Ağustos 2013, 02:38
arkadaşlar 1 ay bile kullanılmamış bir gt650 arka amortisörüm var almak isteyen olursa haberiniz olsun...
-
20 Ağustos 2013, 19:08
Beyler selam,
Sorunlar peşimi bırakmıyor... Geçen benzinciden çıktıktan sonra hareket halindeyken kilometre sayacını sıfırlayayım dedim, sıfırladım da... Kafamı eğdiğim gibi ne göreyim, gösterge gitmiş...
Okuyucu mu, kablo mu yoksa gösterge mi gitti bilmiyorum... Denememe yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? kilometre saatinin kablosunu karşılıklı takıp nerede arıza olduğunu anlamak istiyorum.
İşin kötüsü hiçbir yerde gösterge de yok... Neyse fazla şikayet etmeyeyim buna da şükür en azından yürüyenim sapsağlam
Şimdiden teşekkürler.
Bu arada şöyle bir grup var, faydalı şeyler çıkıyor http://groups.yahoo.com/group/Comet250Owners/
-
20 Ağustos 2013, 19:57
aynı şekilde benim hız gostergesinde de sorun var.
gösterge için şu adrese baktın mı acaba?
http://satis.kanuni.com.tr/ypproduct.aspx
cemalkd adlı üyeden alıntı
Beyler selam,
Sorunlar peşimi bırakmıyor... Geçen benzinciden çıktıktan sonra hareket halindeyken kilometre sayacını sıfırlayayım dedim, sıfırladım da... Kafamı eğdiğim gibi ne göreyim, gösterge gitmiş...
Okuyucu mu, kablo mu yoksa gösterge mi gitti bilmiyorum... Denememe yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? kilometre saatinin kablosunu karşılıklı takıp nerede arıza olduğunu anlamak istiyorum.
İşin kötüsü hiçbir yerde gösterge de yok... Neyse fazla şikayet etmeyeyim buna da şükür en azından yürüyenim sapsağlam
Şimdiden teşekkürler.
Bu arada şöyle bir grup var, faydalı şeyler çıkıyor
http://groups.yahoo.com/group/Comet250Owners/
-
20 Ağustos 2013, 22:29
Benim gösterge de kırıldı ama hala yenısını takamadım , Kuralkan 1000 tl ye satıyor almanın imkanı yok . Yurtdısından getirtsek gümrüğe takılma ihtimali var mıdır ?
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 19:59 ----------
Bu arada gezi falan planları yok mu forumda yaz bitmeden yetkili kimseler ayarlasalar güzel olur bence.Kimseyle tanışamadık forumdan
-
20 Ağustos 2013, 23:30
ikinci eli, çıkması filanda mı bulunamıyor? bu kadar mı zor yedek parça bulmak bu motorlarda. ufak tefek bir kaç parçasını değiştireyim diyorum ara ki bulasın.
-
21 Ağustos 2013, 01:47
Yol üstünde bikaç ustaya sordum, hareket halinde sıfırlanınca tırnaklarının kırılmış ya da telin kopmuş olabileceğini söylediler. Umarım teldir...
Göstergenin çıkmasına 350-400 TL çekme gafletinde bulunanlar var.
Benim gösterge analog bu arada, motor karbüratörlü 2006 model. Kanuni'nin sitesinde tüm göstergeler var ama analogun fiyatı yazmıyor. Bir de dijital göstergenin birine karbüratörlü modelde kullanılan yazmışlar. Mail attım bakalım ne cevap verecekler...
Forumun eskilerinden de yorum bekliyorum... Bir de patatesin dediği gibi bi gezi düzenlesinler artık
-
21 Ağustos 2013, 14:36
-
21 Ağustos 2013, 14:59
zenon adlı üyeden alıntı
Bu ne hacı ? Facebook açamayanlar da var
-
21 Ağustos 2013, 17:23
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Bu ne hacı ? Facebook açamayanlar da var
Cumartesi 21:00
Mecidiyekoy Trump sinema da buluşup
Ordan Kola cips çekirdek beylerbeyi
Ordan uskudarda patso
Ordan ortakoy
Ordan Sarıyer borekçi gibi bir planımız var :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
21 Ağustos 2013, 18:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler