merhabalar arkadaslar. gtr di gt di derken pazartesi 2007 model bi gt ye bakmaya gidicem. beğenirsem alıp dönücem tekirdağa. dikkat etmem gereken özel bi yer varmı motora bakarken ?
merhabalar arkadaslar. gtr di gt di derken pazartesi 2007 model bi gt ye bakmaya gidicem. beğenirsem alıp dönücem tekirdağa. dikkat etmem gereken özel bi yer varmı motora bakarken ?
arkadaşlar düşünen olursa motorum satılıktır. satma sebebim geçireceğim ameliyat yuzunden uzun bir süre binemeyeceğim . 2008 model 2009 trafiğe cıkışlı kazası olmayan bakımlrı yapılmış enjeksiyonlu kırmızı çanta ve rüzgarlığı vardır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8825349/detay/
arkadaşlar bu motorun sahibi aranızdamı? nasıldır seceresini bilen varmı? alınırmı ? açık egsozda bi sıkıntı yaşarmıyım ?
slm arkadaşlar kendi üretimimiz arka çamurluk ,mt üyelerine özel 100tl
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8694096/detay/
Herkese Merhaba,
Foruma uzun zamandır takip ediyordum ve yeni üye oldum, bende comet sahibi olmal istiyorum acaba aşağıdaki ilanla ilgili bilgi verebilir misiniz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt-250-r-naked-128325769/detay
arkadaşlar gt250 bakıyorum ama kararsız kaldım 2008 enjeksiyonlu mu? 2007 karbrütörlümü ? aslında enjeksiyonlu bakıyordum ama bu serideki enjeksiyonlarda problem olduğu ve ağır maaliyetli olduğunu öğrendim karbrtörlüde ise hem ibreler hiç hoş değil hemdeyakıtından korkuyorum şöyle bi soru sorsam şehirler arası stabil 100 ile ve 120 ile 2 kişi ( toplamda eşyalar ve2 kişi ağırlık toplamı 175 kg civarı) ne kadar yakar bu motor bide en az yaktığı değer ile en çok yaktığı değer nedir? saygılarımla
Temiz karbiratorlu alman daha mantıklı olur bakımı sorunun giderilmesi daha kolay daha ucuz min 3,5 maximum 5,5 yakar saglıklı bir makine arlarında aman aman cok ciddi fak yok enjeksiyonla onu cok dert etme ama cbf kullanıyorsun cbf den sonra alışması zor gelcek artcı konforu cbf e gore kotu test etme sansın varsa test et once derim...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Artçı konusunda zenon'a kesinlikle katılıyorum.
Sürekli artçı ile yolculuk edeceksen bence de motosikleti test etmeye çalış.
Ben 2005 model kullanıyorum. Karbüratörlü fikir edinmen açısından yazıyorum. Şehir içi yaklaşık 5LT/100KM. şehir dışı yaklaşık 4LT/100KM. Karbüratör bu güne kadar hi sorun çıkarmadı.
2008 enjeksiyonlu modellerde yaşanan sorunlar hakkında ne duyum aldın?
enjeksiyonlu modelde benim bildiğim en az tüketim ılıman hava şartlarında optimum ekonomik sürüşle 2,8 litre. ben geçen yaz 3 litreye kadar düşmüştüm. tabi bu tüketim için aşırı çaba sarf etmen gerekiyor
maksimumda da 4,5 litreyi geçmedim.
önemli olan motorun temiz ve bakımlı olması. enjeksiyonlu veya karbüratörlü olması çok farketmeyecektir. enjeksiyonlu olanlar arıza tespitinde biraz daha zorlayıcıdır. ama neticede çok karışık bir sistem değil. durum birkaç sensör ve kontrol ünitesi arasında yönetilir.
Benim son yakıt durumum 14,3 lt ile 425 km gittim yani 100 km de 3,3 lt eder :D bunun 350 si uzun yolda geri kalnını şehir içi ve sert kullanımda edinildi ilk 350 km de benzin alaydım ciddi çok düşük değer cıkardı. :D
129833766 arkadaşlar ilanı yeni verdim. motor aktif olarak kullanılıyor onun için 20000 km dedim. ilan onay sürecinde sanırım onun için az biraz bekleyin :D sabitim zenon um hafta sonu işiniz yoksa tanışıp kaynaşalım bende ameliyat oncesi son rotalarımı yapıyım :D
başınız saolsun. kısmet haftaya satılmazsa motorum haftaya yaparız :D
Arkadaşlar merhaba,
Maxi scooterımı satar satmaz gt 250 alacağım inş. Tek çekindiğim nokta yük almasındaki sıkıntı. Kamp yaptığım için belli oranda yüküm oluyor. Arkaya 40 lt civarı çanta taktıracağım. Arka çanta bağlama aparatını sağlam yapan bir usta tavsiye eder misiniz? Sadece arka çanta yetmeyeceği için yanlara soft çanta mantıklı geliyor. cbflerdeki gibi yanlara demir koyabilir miyim?
3 lü çantayla alakalı fotoğraflara ve yardımlarınıza ihtiyacım var, teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)