Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    merhabalar arkadaslar. gtr di gt di derken pazartesi 2007 model bi gt ye bakmaya gidicem. beğenirsem alıp dönücem tekirdağa. dikkat etmem gereken özel bi yer varmı motora bakarken ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    arkadaşlar düşünen olursa motorum satılıktır. satma sebebim geçireceğim ameliyat yuzunden uzun bir süre binemeyeceğim . 2008 model 2009 trafiğe cıkışlı kazası olmayan bakımlrı yapılmış enjeksiyonlu kırmızı çanta ve rüzgarlığı vardır.

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    ozel mesaj attım

cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8825349/detay/

arkadaşlar bu motorun sahibi aranızdamı? nasıldır seceresini bilen varmı? alınırmı ? açık egsozda bi sıkıntı yaşarmıyım ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8825349/detay/

arkadaşlar bu motorun sahibi aranızdamı? nasıldır seceresini bilen varmı? alınırmı ? açık egsozda bi sıkıntı yaşarmıyım ?
    motor bana ait arkadaşım sormak istediğin herşeyi sor

TheArcheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm arkadaşlar kendi üretimimiz arka çamurluk ,mt üyelerine özel 100tl

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8694096/detay/
    puser ve zenon bunu beğendiler.

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Herkese Merhaba,

Foruma uzun zamandır takip ediyordum ve yeni üye oldum, bende comet sahibi olmal istiyorum acaba aşağıdaki ilanla ilgili bilgi verebilir misiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt-250-r-naked-128325769/detay

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı esilencer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese Merhaba,

Foruma uzun zamandır takip ediyordum ve yeni üye oldum, bende comet sahibi olmal istiyorum acaba aşağıdaki ilanla ilgili bilgi verebilir misiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt-250-r-naked-128325769/detay
    kilometresine neden 1.500 yazılmış, anlayamadım. fotoğraflarda da 2.369 görünüyor. araştırıp sordunuz mu?
    mahyo bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı puser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kilometresine neden 1.500 yazılmış, anlayamadım. fotoğraflarda da 2.369 görünüyor. araştırıp sordunuz mu?
    Slm Puser,

Aradım satıcıyı, motor satılmş. Başka ilanlara bakıcam artık...

cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    arkadaşlar gt250 bakıyorum ama kararsız kaldım 2008 enjeksiyonlu mu? 2007 karbrütörlümü ? aslında enjeksiyonlu bakıyordum ama bu serideki enjeksiyonlarda problem olduğu ve ağır maaliyetli olduğunu öğrendim karbrtörlüde ise hem ibreler hiç hoş değil hemdeyakıtından korkuyorum şöyle bi soru sorsam şehirler arası stabil 100 ile ve 120 ile 2 kişi ( toplamda eşyalar ve2 kişi ağırlık toplamı 175 kg civarı) ne kadar yakar bu motor bide en az yaktığı değer ile en çok yaktığı değer nedir? saygılarımla

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    arkadaşlar gt250 bakıyorum ama kararsız kaldım 2008 enjeksiyonlu mu? 2007 karbrütörlümü ? aslında enjeksiyonlu bakıyordum ama bu serideki enjeksiyonlarda problem olduğu ve ağır maaliyetli olduğunu öğrendim karbrtörlüde ise hem ibreler hiç hoş değil hemdeyakıtından korkuyorum şöyle bi soru sorsam şehirler arası stabil 100 ile ve 120 ile 2 kişi ( toplamda eşyalar ve2 kişi ağırlık toplamı 175 kg civarı) ne kadar yakar bu motor bide en az yaktığı değer ile en çok yaktığı değer nedir? saygılarımla
    Temiz karbiratorlu alman daha mantıklı olur bakımı sorunun giderilmesi daha kolay daha ucuz min 3,5 maximum 5,5 yakar saglıklı bir makine arlarında aman aman cok ciddi fak yok enjeksiyonla onu cok dert etme ama cbf kullanıyorsun cbf den sonra alışması zor gelcek artcı konforu cbf e gore kotu test etme sansın varsa test et once derim...
    mahyo bunu beğendi.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

mahyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250
    Artçı konusunda zenon'a kesinlikle katılıyorum.
    Sürekli artçı ile yolculuk edeceksen bence de motosikleti test etmeye çalış.
    Ben 2005 model kullanıyorum. Karbüratörlü fikir edinmen açısından yazıyorum. Şehir içi yaklaşık 5LT/100KM. şehir dışı yaklaşık 4LT/100KM. Karbüratör bu güne kadar hi sorun çıkarmadı.

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    2008 enjeksiyonlu modellerde yaşanan sorunlar hakkında ne duyum aldın?

enjeksiyonlu modelde benim bildiğim en az tüketim ılıman hava şartlarında optimum ekonomik sürüşle 2,8 litre. ben geçen yaz 3 litreye kadar düşmüştüm. tabi bu tüketim için aşırı çaba sarf etmen gerekiyor
    maksimumda da 4,5 litreyi geçmedim.

önemli olan motorun temiz ve bakımlı olması. enjeksiyonlu veya karbüratörlü olması çok farketmeyecektir. enjeksiyonlu olanlar arıza tespitinde biraz daha zorlayıcıdır. ama neticede çok karışık bir sistem değil. durum birkaç sensör ve kontrol ünitesi arasında yönetilir.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Benim son yakıt durumum 14,3 lt ile 425 km gittim yani 100 km de 3,3 lt eder :D bunun 350 si uzun yolda geri kalnını şehir içi ve sert kullanımda edinildi ilk 350 km de benzin alaydım ciddi çok düşük değer cıkardı. :D

Motosikleti
    129833766 arkadaşlar ilanı yeni verdim. motor aktif olarak kullanılıyor onun için 20000 km dedim. ilan onay sürecinde sanırım onun için az biraz bekleyin :D sabitim zenon um hafta sonu işiniz yoksa tanışıp kaynaşalım bende ameliyat oncesi son rotalarımı yapıyım :D
    zenon bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı _oXXo_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    129833766 arkadaşlar ilanı yeni verdim. motor aktif olarak kullanılıyor onun için 20000 km dedim. ilan onay sürecinde sanırım onun için az biraz bekleyin :D sabitim zenon um hafta sonu işiniz yoksa tanışıp kaynaşalım bende ameliyat oncesi son rotalarımı yapıyım :D
    valla super olurdu ama bu gun cenazemiz vardı yarında babamın evinde kaldırım geciyor motor bahcede mahsur kaldı :D

Motosikleti
    başınız saolsun. kısmet haftaya satılmazsa motorum haftaya yaparız :D
    zenon bunu beğendi.

Motosikleti
    GT250 Comet
    Buda benim küheylan 2008/5 trafige çıkışlı 45 bin km de

_oXXo_, puser, zenon ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    sym gts 250
    Arkadaşlar merhaba,
    Maxi scooterımı satar satmaz gt 250 alacağım inş. Tek çekindiğim nokta yük almasındaki sıkıntı. Kamp yaptığım için belli oranda yüküm oluyor. Arkaya 40 lt civarı çanta taktıracağım. Arka çanta bağlama aparatını sağlam yapan bir usta tavsiye eder misiniz? Sadece arka çanta yetmeyeceği için yanlara soft çanta mantıklı geliyor. cbflerdeki gibi yanlara demir koyabilir miyim?
    3 lü çantayla alakalı fotoğraflara ve yardımlarınıza ihtiyacım var, teşekkür ederim.
    zenon bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı abana1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Maxi scooterımı satar satmaz gt 250 alacağım inş. Tek çekindiğim nokta yük almasındaki sıkıntı. Kamp yaptığım için belli oranda yüküm oluyor. Arkaya 40 lt civarı çanta taktıracağım. Arka çanta bağlama aparatını sağlam yapan bir usta tavsiye eder misiniz? Sadece arka çanta yetmeyeceği için yanlara soft çanta mantıklı geliyor. cbflerdeki gibi yanlara demir koyabilir miyim?
    3 lü çantayla alakalı fotoğraflara ve yardımlarınıza ihtiyacım var, teşekkür ederim.
    Baglantı demiri bulmak ciddi sorun benimde 45 lt topcase var sorun olmuyor deli gibide yüklüyorum :D

burda topcase yok ama yeterince yük var :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler