Hyosung lara guven olurmu onu bılmıyorum ama kı motor sıfr kdr tmz olmasına ragmen?
motorlardan pek anlamam.ama sadece fiyat tahlili olsun diye söylüyorum.250gt cometler 4bin tlden başlıyor 6bine hatta 7bin e kadar ulaşabiliyor.o fiyat biraz komik o motora.motorun temiz olduğuna inanıyorsanız kaçırmayın derim.bu sadece benim fikrim yalnız.
motor konusunda hıcbır sorun oldgunu dusnmuyorm cnkı btn parcları sıfır kadr temz motorun gorntsunden bellı zten.yardmn ıcn tsker
wallaha 2.900 tl hyosung varsa söle bende alıyım 2 3 tane yedekte dursun fazla motor göz cıkarmaz onuda koyucak bir otopark bulurum elbet 1300 km değil 6000 km de olsun benim alıcaklarım
nerede dir böyle motorlar yaa sahibinde de bakıyorum 3.500 tl motor resimde cicek gibi gidiyorum konuşuyoruz adamla yanlız filtremi nee tıkalı bazen çok ii gidiyor bazen gitmiyor alıp 2 tur atarsın 2 gaz cektinmi hop sekman dönüyor adamıın dediği gibi motor gitmez oluyor sebeb segman kesmis dayı hala filtre diyor gt250r na
onun icin temiz bir hyosung comet ben kendi cometimden örnek veriyim 4.800 tl 1 tl altına vermem km si 19.000 km devirmesine ragmen 4.500 tl motorsiklet dukkanı istior anadolu yakasında hazır müşterisi diyor kendiside en az 5.000 tl fiat cekiyordur
onun icin eğer boyasız hatasız bir motor ise hyosung sahiplerinden bizzat alınabilir temiz motor zor bulunur ama buldunmuda 50.000 km kafan rahat edersin motor yağımı her 2.500 km bir filtresi ile değiştiriyorum zamanından erken 15-50 castrol kullanıyorum zincirimi 45 gunde bir temizleyip yeniden yağlıyorum motorumu asla camurlu bırakmıyorum hemen temizletiyorum suana kadar 1 tanecik cizik oldu mont fermuarı birde 2 tane kucucuk nokta izi oldu benzin deposunda
heheyt bea şunların güzelliğine bak maşşallah abicim yaa hepsi tertemiz çok mutlu edici bir resim
çanta tutacağını nasıl yaptınız yada aldınız ?
seT By eXe
korucu lutfen bagaj demiri ile sehpa konusunda yardımcı olursan sevinirim.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
2 ay önce almıştım s&t kanuni'yi ama özellikle yol tutuşu ve amortisörler hiç güven vermiyor özellikle ön amortsörler zayıf geldi bana hafif tümseklerde düşük hızlarda bile çok sert hissediyorsunuz.. Benzin tüketimi bastığım zamanlar normal karşılıyorum ama normal sürüşlerde günde 15 ytl benzin parası veriyorum gittiğim km ise 80 çok fazla geldi nedense 250 cc lik motor için çok fazla gibi...
Koca bir farı var ama aydınlatma çok zayıf başkaları arkamdan gözümü kör ederken ben önümü görmekte zorlanıyorum..Debriyaj ve vites geçişi çok sert bir vites değiştiriyorum dengemi bozmaya yetecek kadar güç harcıyorum....Malesef alım durumuna göre mecbur kalarak aldım ama memnun değilim...Şimdi bu motorumu takas etmek istiyorum cbf 500 var aklımda yada önerebileceğiniz bir motor varmıdır..
model 2010
rengi siyah
km 5000 de
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Merhaba arkadaşlar İstanbulda yaşiyorum ve Comet kullanıyorum korucu arkadaşimin yaptği topcase ve bağlanti demirleri çok hoşuma gitti eğer istanbulada arkadaşlarla konusup görüşürsek korucu arkadaşimda yardımıyla bağlantı demiri yapabiliriz bu yaz başı çok uzun bir yolculuğa cıkacağimdan 3 lü çanta gerekecek cometime yardımcı olursanız sevinirim.
herkese selam.
bu gt 250 cometin (kanuni değil, hyosung olanı) her bir viteste devir hız oran/aralık larını bilen varmı?
Altımızda MOTOCİKLET, aklımızda MOTOSİKLET...
+1
2006 dan beri kullanıyorum hiç pişman olmadım. bu hafta satılığa cıkarttım sebep olarak dükkan açtım kullanamıyorum .. önümüzdeki yazada artık en az 500 cc lik bir motora binmek gerek diye düşünüyorum. hayırlısı ...
hyosung lastik konusunda cok zayıf ben orjinalinden baska kullanmadım. ilk fırsatta değiştirecem .. yılın her ayında şehir dışı uzun gezi yaptım 26.000 de bir kere yolda kalmadım ayrıca 1 depo benzinle 410 km gittim onunda resimleri olacaktı 12. ayın 31 iydi .motorumla yaptığım gezilerden olusan bi seri resim atarım yakında.. kesinlikle pişman olunacak bir motor değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)