Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Mart 2013, 04:21
ben er6 görmedim ama xj6 gördüm duydum,dokundum,kokladım,sarıldım çok acayip bişey sıralı düzgün bir ses veriyo. r1 gibi değil . 4/100 diyolar ayrıca ben demiyorum ama bana sorarsan ben ne ses ne görsellik , takılmıyorum böle şeylere eski görünümlü gt250 aldım , honda nc700 e tırmancam sonra da son mekan 796 L-Twin o_O
Reklamlar
-
23 Mart 2013, 12:30
XJ6 ile 4 litre yakmak için sol elde tespih ile gitmek lazım. Ortalama tatlı sert bir kullanımda 5,5 dan aşşağı yakmaz.
-
24 Mart 2013, 21:37
Akrapoviç egzost sticer'ı lazım,ısıya dayanıklı olanını nasıl temin ederim fikri olan var mı?
-
24 Mart 2013, 22:24
esparo adlı üyeden alıntı
ben er6 görmedim ama xj6 gördüm duydum,dokundum,kokladım,sarıldım çok acayip bişey sıralı düzgün bir ses veriyo. r1 gibi değil . 4/100 diyolar ayrıca ben demiyorum
ama bana sorarsan ben ne ses ne görsellik , takılmıyorum böle şeylere eski görünümlü gt250 aldım , honda nc700 e tırmancam sonra da son mekan 796 L-Twin o_O
r1 sesi krank teknolojısınden dolayı pek ıyı degıl zaten sıralılar arasında ;)
bu arada xj6 ıyı yakıomus RR ıle duzyol 100-110 ıle 4.6 yaktım. suana kadar 6.2den fazla da yakmadım
-
25 Mart 2013, 02:40
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Akrapoviç egzost sticer'ı lazım,ısıya dayanıklı olanını nasıl temin ederim fikri olan var mı?
sahibinden'de böyle bir ilan varmış ama silinmiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-akrapovic-egsoz-sticker-isiya-dayanikli-43130195/silinmis-ilan/
-
25 Mart 2013, 10:18
Hafta sonu tekerler döner 750 km yol yapılır :D UNdocab gt650 sine kavuşur allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:52 ----------
Celallin motorla ilk tur
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
25 Mart 2013, 10:21
Motür güzelmiş beyler Hangi gt650 yi aldı undocap ? internettekilerden mi ?
-
25 Mart 2013, 12:00
puser adlı üyeden alıntı
sahibinden'de böyle bir ilan varmış ama silinmiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-akrapovic-egsoz-sticker-isiya-dayanikli-43130195/silinmis-ilan/
Aykut sağlam orjinal bir şey lazım,2 gün sonra egzost'a yapışıp mundar olmasın.Benim makinada boğazdan komple akrapoviç varmışya laa Hafta sonu suzuki servisteydim filtrekleri ve yağı değiştirttim.Adam egzost'a hasta oldu abi stiker'ı çıkmış komple akrep var bu makinada falan dedi,harbidende her yeri akrep logolu egzostun görmemişim bu zamana kadar
-
25 Mart 2013, 12:09
Aykut sağlam orjinal bir şey lazım,2 gün sonra egzost'a yapışıp mundar olmasın.Benim makinada boğazdan komple akrapoviç varmışya laa
Hafta sonu suzuki servisteydim filtrekleri ve yağı değiştirttim.Adam egzost'a hasta oldu abi stiker'ı çıkmış komple akrep var bu makinada falan dedi,harbidende her yeri akrep logolu egzostun görmemişim bu zamana kadar
yolda para bulmuş gibi sevinmişindir :D Senin egzoz da var bir soyluluk zaten :D
-
25 Mart 2013, 12:21
zenon adlı üyeden alıntı
yolda para bulmuş gibi sevinmişindir :D Senin egzoz da var bir soyluluk zaten :D
Valla müdür bende egzostu delmişler sanıyordum Ne yalan söyleyeyim birazdaha kanım ısındı kerataya.
-
25 Mart 2013, 12:41
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Motür güzelmiş beyler
Hangi gt650 yi aldı undocap ? internettekilerden mi ?
UNdocab in motoru ;)
-
25 Mart 2013, 12:51
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
25 Mart 2013, 13:49
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Valla aynı motosikleti kullanacak olsanda, yeni sezona yeni motosikletle giriyormuş hissi verecek kadar büyük bi aydınlanma olmuş bu
Darısı bizim başımıza, bakalım bizimki ne çıkacak
Safkan soba style çıkmasında
Önceden önlemimizi alalım, hangi Suzukiydi gittiğin
???
Filoryada ki suzuki servisine gittim,aslında hava filtresi almaya gitmiştim ama almışken ustanın bi eli deysin istedim.Sağolsunlar çok iyi ilgilendiler.Uzun zamandır servise benzer bir servis görmemiştim iyi oldu
-
25 Mart 2013, 13:50
Aykut sağlam orjinal bir şey lazım,2 gün sonra egzost'a yapışıp mundar olmasın.Benim makinada boğazdan komple akrapoviç varmışya laa
Hafta sonu suzuki servisteydim filtrekleri ve yağı değiştirttim.Adam egzost'a hasta oldu abi stiker'ı çıkmış komple akrep var bu makinada falan dedi,harbidende her yeri akrep logolu egzostun görmemişim bu zamana kadar
dikkat et akrep ısırmasın (ceza filan yeme yani)
undocab, hayırlı olsun yeni motosikletin.
-
25 Mart 2013, 14:18
puser adlı üyeden alıntı
dikkat et akrep ısırmasın (ceza filan yeme yani)
undocab, hayırlı olsun yeni motosikletin.
Aga o zaman stiker'ı yapıştırmayıp, safa mı yatsam.Aldığımdan beri zaten orjinal sanıyordum çok zor olmasa gerek
-
25 Mart 2013, 15:21
Aga o zaman stiker'ı yapıştırmayıp, safa mı yatsam.Aldığımdan beri zaten orjinal sanıyordum çok zor olmasa gerek
ben egzoz yüzünden ceza yediğimde saflığıma bakmadı, yapıştırdı 150'yi. bağlanıyodu da zor ikna ettim
-
25 Mart 2013, 18:48
hisvarlar adlı üyeden alıntı
[/COLOR]Arkadaşlar bu ara bakım yapacak olan varsa bizim motor için en güzel yağlardan biri olan motul un 4 lt yağı bu sitede piyasadan 20 tl daha ucuz. İhtiyacı olanlar değerlendirsin.
http://www.boyassi.com/urun/motul-10w50-4-lt-motosiklet-yagi_423.aspx?CatId=226
Bu firmayı biliyorum, hatta sahibini tanıyorum, piyasaya ciddi anlamda uygun fiyatlarla giriş yaptı, sırf istanbul tekelini kırabilmek için. kendi motoruma motul yağı burdan aldım ve hiç bir sıkıntı yok. firma sahibide trabzonlu'dur ve harbi motorcudur :D
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
-
25 Mart 2013, 19:34
onursakin adlı üyeden alıntı
selamlar, motor sanırım perte çıkıcak ama lastikler yeni ve ziyan olsun istemiyorum. şimdi yeni lastikleri çıkarıp yerine eski lastik takmam lazım ama hazırda lastik yok.
elinde bizim motora uyucak eski püskü yamalı dandik lastik olan veya nerden bulabilceğimi söyleyebilcek olan var mı?
Selam onur bende çıkma lastik var sana ücretsiz gönderebilirim. Ama kargo parasına karışmam, kargosu ucuz olsun dersende ambarlada gönderebilirim.
-
25 Mart 2013, 20:09
zenon adlı üyeden alıntı
Bu motoru sahibindende görmüştüm sanki, kafa grenajlı ve grenajsız-naked resimleri vardı. Orta yaşlı bir adam üzerinde poz falan vermişti. Zaten göstergeler naked göstergesi, makinesi temizse hiçbiri sorun değil gerçi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
Xetanor adlı üyeden alıntı
Bu firmayı biliyorum, hatta sahibini tanıyorum, piyasaya ciddi anlamda uygun fiyatlarla giriş yaptı, sırf istanbul tekelini kırabilmek için. kendi motoruma motul yağı burdan aldım ve hiç bir sıkıntı yok. firma sahibide trabzonlu'dur ve harbi motorcudur :D
Sahibini tanıyosanız söyleyin google sıralaması kastırsın biraz siteye(googleda sitenin esamesi okunmuyor), gerçekten fiyatları çok güzel. Bugun 4 lt motul yağ siparişi veridm oğlen, 2 saat sonra aradım kargolamışlar bile. Gerçekten ilgililer ama profesyonellik biraz eksik gerçi işlerini tam yapsınlarda prof firmalar gibi muhatap bulamamaktansa böylesi daha iyi
-
26 Mart 2013, 01:38
zar zor eve getirdiğim, bişey olmasın diye otopark bulup koyduğum motorum , 2 gün önce geldiğimde aynası kırıktı :( .daha hiç binememiştim . yerini değiştirirken yıkama makinasının üstüne düşürmüşler . ödediler ama ilk günden böyle bişey can sıkıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler