Motulun sahte olup olmadığını anlamak için koklamanız yeterli =) insanın içesi geliyor.
Motulun sahte olup olmadığını anlamak için koklamanız yeterli =) insanın içesi geliyor.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
İyi akşamlar,apachemi sattım gt 250 comet bakınıyorum.İzmirdeyim,elinden çıkarmak isteyen arkadaş varsa ulaşabilirmi Sipariş gibi oldu. Bu arada bu motorların 2.el piyasası yokmu ? Yada herkez çok memnunda satmakmı istemiyor
Diğer yagları fark edemezsiniz ama harbi motul çok güzel kokuyor...
@endoplazma, Cometi alan niye aldıgını bilir elindeki de temiz se satmayı çok düşünmez düşünse bile tok satıcıdır :D Benim motorumda satılık ama gidip görebilceğin test edebilceğin bir motor alman taraftarıyım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8626495/detay/
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
selamlar, motor sanırım perte çıkıcak ama lastikler yeni ve ziyan olsun istemiyorum. şimdi yeni lastikleri çıkarıp yerine eski lastik takmam lazım ama hazırda lastik yok.
elinde bizim motora uyucak eski püskü yamalı dandik lastik olan veya nerden bulabilceğimi söyleyebilcek olan var mı?
@alfist ok sağol bi sorarım
@puser minibüs çarptı. 1 ay yattım şu an iyiyim ama motor pek iyi değil. masrafa bağlı olarak perte çıkıcak ya da çıkmıycak ama ben en azından lastikle amortisörü satıp elime biraz para geçsin diye uğraşıyorum. ikisini de alalı 1 hafta olmuştu.
onursakin, çok geçmiş olsun. Sana önemli bişey olmaması sevindirici yanı kazanın. Allah tekrarını yaşatmasın.
..::.. GO ..::..
önemli bir şey var mı? kırık, çıkık durumları nedir? yürüyebiliyor musun?
ciddi bişey olmadı ya şansıma. hatta motoru görünce anladım ne kadar şanslı olduğumu. ama fena şişti. 1 ay yattım evde. şu an topallayarak yürüyorum ama iyileşicek
Aslında minibüs şoförü değil trafik teröristi demek lazım bunlara. Verilmiş sadakan varmış. Çok geçmiş olsun.
ya onlar öyle gerçekten ama bu bildiğin minibüs değil atvnin haber minibüsü. çarpan adamın tek suçu çapraz yoldaki yol hakkını bilmiyo olmasıydı. binalar çok sık ve yol dar olduğu için de birbirimizi göremedik kesişene kadar. baya ilgilendi kaza sonrası. şikayetçi de olmadım zaten
kamasaki kaç para bliyonmu ¿ o para ile extra abs ve ekstra 2 silindir daha alabilirsin yane xj6n
Petrol bitmesin!
kamasakide de abs alabiliyoruz ayrıca 4 silindir "one night stand" iken , 2 silindir hayat arkadaşıdır
Bir gün 4 silindirli bir makine alacak olursam oda böcek kasa r6 olur zaten Performans olarak xj6 ile er6 arasında dağlar yok ancak gazı açınca yakıt olarak fark olacağı kesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)