Facebooktaki gt 250 comet sayfası ne oldu acaba ? kapatıldı mı ?
Facebooktaki gt 250 comet sayfası ne oldu acaba ? kapatıldı mı ?
Selam dostlarım... Uzun süredir paylaşım yapmıyordum... Çeşitli sebeplerimden dolayı... Bir kaç resim eklemek istedim umarım beğenirsiniz...
Facebooktaki Gt 250 sayfası da özel nedenlerden dolayı kapatıldı diye biliyorum...
Saygılarımla..
....
Tekrar aratıp dahil olabilirsin teknik sebeplerden dolayı hic met vermedi :D
http://www.facebook.com/groups/137850513058792/
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Güray,
Topici fotolar ile canlandırdın, teşekkürler Fotolar özellikle viraja girerken çekilen fotonu beğendim
..::.. GO ..::..
Arkadaşlar,
Bugün itibariyle motosikletimi esparo nickli Taner arkadaşıma satmış bulunuyorum. Kendisine hayırlı uğurlu olsun, inşallah ağız tadıyla biner yeni motosikletine. Allah kaza bela vermesin. Şimdi yoldadır umarım sıkıntı yaşamadan eve varır.
Sabit Hocam,
Teşekkür ederim iyi niyetleriniz için. Yeni motor almayı düşünüyorum, motoru bırakmayı hiç ama hiç düşünmüyorum Yaz ortası gibi elime para geçecek sanırım o zamana kadar bekleyeceğim.
mücahit_89, teşekkür ederim, sağolasın.
Sabit Hocam,
Elbette ben hep MT'deyim zaten. İnşallah görüşüp tanışma fırsatı da buluruz
Ölmedim :D :D
evet ölmeden 80 km. baya güçlüymüş 250 comet tahminimin ötesinde 650 yi aklım almıyor :D . tabiki ilk vitesli motorum ve daha önce kullandığım şeyden 2 kat büyük olmasının etkisi ile böyle düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
teşekkür ederim . allah gönülden isteyeni motorsuz bırakmasın !!
Petrol bitmesin!
Taner sevindim eve sag salim varmana. Allah kazasiz belasiz uzun yillar kullanmayi nasip eder insallah.
kardeşim bayıldı . "abi ehliyet alınca bana bırak bunu. sen kendine daha büyüğünü al diyor " (kalıbından motoru büyük sandı ) :D şimdiden iç savaş çıktı .
Petrol bitmesin!
İyi iyi gt ler aynı ama cogalıyoruz Hoş geldin Esparo :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
@esparo
hayırlı olsun, bende derinlerde bir yerde nakedcı var. kısmetse nakeda geçeceğim ileride
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Arkadaşlar bu ara bakım yapacak olan varsa bizim motor için en güzel yağlardan biri olan motul un 4 lt yağı bu sitede piyasadan 20 tl daha ucuz. İhtiyacı olanlar değerlendirsin.
http://www.boyassi.com/urun/motul-10w50-4-lt-motosiklet-yagi_423.aspx?CatId=226
Dediğiniz doğru olabilir ancak ben bir malın sahtesini yapacak olsam satılan malın sahtesini yaparım Motul pek tutulan bir marka değil sonuçta, kime gitsem ağzını açıyor castrol kapatıyor shell marka yağ. Kısmet diyelim, yağı koyunca ortaya çıkar artık. Bu arada yağı satan firmanın websayfasında 2 tane sanal posu ve güzel taksit seçenekleri var. Bunları sağlamış bir firma sahte mal işine girmez.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)