Bu motoru alın kullanın kardeşim pişman olmazsınız
Bu motoru alın kullanın kardeşim pişman olmazsınız
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Biraz kinaye var herhalde,
ama bende bu başlığı ve gt250 r başlığını baştan sona okudum
ve kararımı verdim.
Ben memnnunum ama her insanın beklentileri farklıdır.
Bence teknik ve kalite olarak kötü bir motor değil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 PM ----------
Ayrıca tecrübelilere bir soru;
2. vitese çok zor geçiyor hele ısınınca dahada zorlaşıyor
başına gelen varmı acaba?
kısmet se St kanuni gt 250 cometi alıcam ancak bizi üzermi üzmezmi diye merak ediyorum onun için sizin yorumlarınız önemli
valla ilanlara filan bakarsan 20000-30000 km
kullanılmış motorlar var. Normal bakımları yapıldıktan
ve limitleri dışında kullanmadıktan sonra üzecek bir makina değil
motorun imalatında kullanılan malzemeler dandik değil.
birde bu fiyatlarda ve bu heybette naked alternatifin pek de yok
imkan yok boşa geçmiyo
kırmızıda duruyorum boşa alana kadar yeşil yanıyo..
o kırmızı ışıktaki boşa alma çabası varya bitiriyor beni...eğer kırmızı süresi uzunsa kontağı kapatıyorum...boşa alacam diye helak oluyorum bazen..
aynen
70 saniye ışık mı olur arkadaş
kapat kontağı
katılıyorum. hele hele yalovadan körfezi takip ederek otobana çıkmaya çalıştık geçen pazar zaten trafik var birde her 1 kmde trafik ışığı.. hani bize 60 saniye verselerde tali yollara 30 sn verseler anlıycam çıldırdım bütün durduğumuz ışıklarda saniye tuttum hepsinde de ana yoldaki kırmızı ışık süresi çok azdı.. sorumlular herkimse şiddetle kınıyorum.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
sarhoş bir kendinibilmezin gelip çarpması sonucu getz marka aracımız hurda olmuştur.bu nedenle yeni araba alabilmek için çok sevdiğim motorumdan ayrılmak durumundayım.ilan linki aşagıdadır.ilgilenenler için telefonum aşagıdadır.motorum henüz 2600 km de ...sıfırdan farksızdır...
http://www.sahibinden.com/2500_km_20...t%20250%202500
İlan No: #16040130
tel:0 505 561 55 12
beyler ve varsa bayanlar 22 aĞustos 2009 tarihinde 151 rs kırmızı renk motoru almış bulunmaktayım .. çok mutluyum .
motorla eve giderken bir yanıma bws öbür yanıma hoda ben ortada trafik lamblararında yeşili bekliyordum ki sarı ve yeşilin ardından gazı kökledim .
bilin bakalım ne oldu . iki motorda tozumu yuttu + bitanesi yamaha bws olan zaten kalkamadı bile çünkü motoru stop etti ... vay be diye bağrıyorlardı arkamdan .. yazık oldu be .
adamların biriyle benim motoru almaya gittik adamda homda vardı yağ kokusunda zor vardık bayiie
böle işte .........
zoruna gidenin borusuna gittsin
İşte aynı şeyin aynı şeyini bend düşünüyorum
Ayrıca boşa almak için hafif gaz verip (3-4000 devir) denerseniz boşa daha rahat geçiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 AM ----------
Piyangodan mı çıktın sürpriz yumurtadan mı? Gerçek misin sen?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
yav bu st kanuni cometlerin göstergesi ne güzelmiş.
600f de yok böyle panel
Boşa geçmeme sorununu ben de yaşıyorum benim GT650'de. Son bakımında servis ucuz yarı sentetik bir yağ kullandı ve ondan sonra vites geçişlerim beni rahatsız etmeye başladı. Biraz da motorum konusunda fazla titiz davranmamdan sanırım 1000 km sonra gittim Morris full sentetik yağ ile değiştirdim. Biraz pahalı bir yağ ama vites geçişleri farkedilir seviyede değişti.
Vitesin boşa geçmede zorlaması durumuna alıştım. Bu yüzden de duracaksam, durmadan 5-10 metre önce boşa atıyorum. Hareket halindeyken boşa çok kolay geçiyor çünkü. Ayrıca Lucas'ın dediği gibi eğer illa durduğunuz yerde boşa almak istiyorsanız biraz gaz verip de almaya çalışın. Ben de bu taktiği yapıyorum.
Demek 650'lerde de aynı durum söz konusu. Neden bunu senelerden beri görmezler anlamadım. Acaba ST Kanuni olanlarda da aynı problem var mı?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
cometciler durmak yok yola devam istanbul-bursa-izmir-bodrum yaptım donuyorum motoru 120 km den aşşağiya düşürmedim yolda bazı yerlerde 150 gördüm banamısın demedi sadece rüzgar cok etkili yola cıkmayı düşünen arkadaşlar varsa mutlaka cam takarak gitmelerini öneririm hepinizin tekeri düz bassın görüşmek üzere.
Peki bu motor en fazla kaç yapıyor...?
Ve uzun yolda rüzgar harici bi sıkıntı varmıdır???
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)