Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Ocak 2013, 12:25
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
sabit senin yol tecrüben var dostum sana danışayım önce.Benim montu biliyorsun deriden scorpion'un montu.Pantalondanda haberdarsın meşhur fermuarı hala kapalı duramayan olan
bunların üstüne yağmurluk alıp giysem rüzgar işini çözmüş olurmuyuz yoksa seve seve gidip cumartesi günü kumaş mont mu almalıyım ? Cumartesi günü hareket saati belli olur,hava durumuna göre ayarlayacağım.Yüksek ihtimal pazar sabahı olur.
Yagmurluk işini görür ama derinin icine kalın kazak giy birde yağmur yapmıyorsa yagmurlugun uzerine sırt cantası tak yoksa paraşüt gibi oluyorsun gelirkende motora kapanırsan faydası olur ama sırt cantasının fermuarlarını tepede birşeltirme rüzgar etkisi ile acılıyor ;)
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
-
10 Ocak 2013, 12:39
zenon adlı üyeden alıntı
Yagmurluk işini görür ama derinin icine kalın kazak giy birde yağmur yapmıyorsa yagmurlugun uzerine sırt cantası tak yoksa paraşüt gibi oluyorsun gelirkende motora kapanırsan faydası olur ama sırt cantasının fermuarlarını tepede birşeltirme rüzgar etkisi ile acılıyor ;)
Parayla satın alınaman tek şey; "TECRÜBE" Örerilerin için sağol,uygulayacağım.
-
10 Ocak 2013, 14:47
Fermuarınada kurşun kalem sür açılmasını engeller
-
10 Ocak 2013, 15:16
Parayla satın alınaman tek şey; "TECRÜBE" Örerilerin için sağol,uygulayacağım.
Yinede üşüyceksin biliyorsun degil mi :D
-
10 Ocak 2013, 15:37
zenon adlı üyeden alıntı
Sağlam giyindikten sonra üşüyeceğimi sanmıyorum ama görücez bakalım.Bu arada kurşun kalem olayını pek anlamadım.Birazdaha açarmısın dostum.
-
10 Ocak 2013, 23:22
UNdocab adlı üyeden alıntı
14 e kayalar satıyor 2010. Eğer 12 ye varsa söylemek yerini büyük ihtimalle alırım bi tane
---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:33 ----------
Alıntı yapacaktım
saticilarin ismini hatirlamiyorum. sitesinden bakamiyorum, lakin cebim o sitedeki flash i desteklemiyor.
mecidiyekoy deki satici olabilir.. elimde bir adet var. nakitte 12 kusure veririm demisti. ama belirttigim gibi 2012 model degildi...
muhendis bey acilmayan fermuarlara ne renk kalem surtcez (saka saka)
bu arada c.tesi tukkana birini bulabilirsem avcilar motopark a gidicem. oralarda isi olan varsa gorusebiliriz
-
10 Ocak 2013, 23:43
tekfur34 adlı üyeden alıntı
saticilarin ismini hatirlamiyorum. sitesinden bakamiyorum, lakin cebim o sitedeki flash i desteklemiyor.
mecidiyekoy deki satici olabilir.. elimde bir adet var. nakitte 12 kusure veririm demisti. ama belirttigim gibi 2012 model degildi...
muhendis bey acilmayan fermuarlara ne renk kalem surtcez
(saka saka)
bu arada c.tesi tukkana birini bulabilirsem avcilar motopark a gidicem. oralarda isi olan varsa gorusebiliriz
Kayalarda 2010 model siyah naked 14 nakit. Senin mecidiyeköydeki dediğin hangi bayi
Fermuara yapışan kalemin tozu açılmasını engelliyor
-
12 Ocak 2013, 03:25
zenon adlı üyeden alıntı
bence en çok elleri üşüyecek. birinci saatin sonunda parmak uçarı bir birlerini tavşan gibi kemirmeye başlayacak
-
12 Ocak 2013, 20:38
puser adlı üyeden alıntı
bence en çok elleri üşüyecek. birinci saatin sonunda parmak uçarı bir birlerini tavşan gibi kemirmeye başlayacak
Tatlı su motorcuları sizi gelen var mı?
-
12 Ocak 2013, 21:03
Tatlı su motorcuları sizi
gelen var mı?
su geçirmez eldiven, su geçirmez bot ve su geçirmediğinden %100 emin olduğun yağmurluk aldın mı?
-
12 Ocak 2013, 21:09
Montum var,botumun su geçirip geçirmeyeceğini göreceğiz,alt yağmurluk aldım,eldiven axonun yarış eldiveni olduğu kadar artık
-
12 Ocak 2013, 21:12
Montum var,botumun su geçirip geçirmeyeceğini göreceğiz,alt yağmurluk aldım,eldiven axonun yarış eldiveni olduğu kadar artık
Sen yarin kesin gidiyorsun yani? Umarım düşsün giyinir düzgün surersiniz kazasız belasız gider gelirsin.
-
12 Ocak 2013, 21:13
hacı sen kışın yağmurda hiç sürmedin galiba, o mont ve eldiven en fazla 40 km yol götürür seni yağrın muhtemelen yağış + karayel olacak.
gidelim ama üst yağmurluk ve eldiven olayını en azından halletmen gerek.
-
12 Ocak 2013, 21:27
puser adlı üyeden alıntı
hacı sen kışın yağmurda hiç sürmedin galiba, o mont ve eldiven en fazla 40 km yol götürür seni
yağrın muhtemelen yağış + karayel olacak.
gidelim ama üst yağmurluk ve eldiven olayını en azından halletmen gerek.
Macna forest diye bir mont aldım su geçirmiyormuş üst yağmurluğa gerek yokmuş.Eldivende yapacak bir şey yok.
-
12 Ocak 2013, 22:26
pm'den telefon göndersene.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
zenon adlı üyeden alıntı
Sen yarin kesin gidiyorsun yani? Umarım düşsün giyinir düzgün surersiniz kazasız belasız gider gelirsin.
eyvallah. az önce müzakereler tamamlandı. dedim "gelemem", o dedi "bak satır köfte ısmarlayacağım", ben dedim "kaçta buluşuyoruz" bir aksilik olmazsa yarın 10:30 : 11:00 gibi küçükçekmece'den yola çıkıyoruz.
-
13 Ocak 2013, 11:50
-
13 Ocak 2013, 19:51
-
13 Ocak 2013, 23:09
Döndük çok şükür,yolculuk gayet iyiydi üşüyen ellerimiz hariç.Aykut file ve eldivenlerin bende kaldı.
-
14 Ocak 2013, 00:40
Döndük çok şükür,yolculuk gayet iyiydi üşüyen ellerimiz hariç.Aykut file ve eldivenlerin bende kaldı.
şimdi gördüm. senin branda da bende kalmış. istersen değiş edelim
-
14 Ocak 2013, 00:56
senin olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler