bir kisinin daha ayni problemi yasadigini bilmek beni rahatti. bende kutup ayisi saldirisina ugrayacam diye tedirgin yasiyodum :D
bir kisinin daha ayni problemi yasadigini bilmek beni rahatti. bende kutup ayisi saldirisina ugrayacam diye tedirgin yasiyodum :D
daha önce söylediğim gibi , debriyaj aksamı ile ilgili sıkıntınız var şurdan bir sayfayı inceleyin,parasal yönden sıkıntınız varsa bir süre bu uygulama sizi idare eder.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Selam dostlar çok sıkıştım motoru satmam gerekiyor.
5800e bırakacağım, çok acil!!!
Varsa alacak arkadaşlarınız, önerirseniz memnun olurum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4109187/detay/
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
bende satıyorum motoru düşünen varsa görüşebiliriz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1635391/detay/
bu kawasaki bir başka dostummm
trabzon olmasi biraz problem. istanbul olsa almistim makineyi.
ilginiz için teşekkürler, çalıştırırken sadece boşta çalıştırırım.
dün gece vurdurdum bir kerede aldı. sabah yine vurdurarak çalıştı. biraz önce denedim, normal çalıştı..
sanıyorum karburatör problemi. havalar da buzz gibi, herhalde onun etkisi var..
vites meselesini de manetten açtım düzeldi gibi. motor ısınınca hiç bi problem kalmıyo. ya birisi manetle oynadı ya da son konulan yağı beğenmedi. tam senetik bir yağ koydular aslında ama, markası abidik gubidik bişeydi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
abicim topiğin hesap uzmanı gibisin ne iş yapıyosun bakiiim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
aslında yapılmayacak iş değil ama, yağı yeni koydum, yağ eskiyince bu konuya yoğunlaşıcam.. saol..
Ağustosta evleneceğim. Beyaz eşya 6.5, mobilya 6,5, altın set 4, düğün gelinlik vs 7.
Beyaz eşyanın 3.5unu verdim, bir yandan da eski borclarimi ödüyorum. Aldığım maaş memur maaşı...
Zaten mobilya ve düğünü ailem yapacak. Ybryi satmadan 6 bin lira kredi cekersem aileme ayıp olur, madem durumun var niye bize mobilyayi yıkıyorsun diye düşünebilirler. Düşünmezler ama benim gönlüm razı olmaz...
Motoru satsam 2.5 lirayı 3 4 ayda oderdim.
Bi yerden para gelecekti, o da yalan ya... Zaten o para gelecek olsaydı bunları yasamazdim... O parayı gondermeyenin Allah belasını versin.
O yüzden motoru satsam dedim :(
BU hesap daha gerçekçi olmuş Hayırlısı be kardeşim..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Mühendisim ondan olsa gerek :D
Mühendis, hendese(Hesap yapmak) kelimesinden gelir anlamı "Hesap yapan" ondan dolayı şey olmuş işte. şey.. :D
Hocam allah kurtarsın, ben bişe demedim varsay. ne diyeyim.Senin duruma kelimeler kifayetsiz kalıyoru :D
Buradaki Zenon'un çok eskiden açtığı bi konu vardı. O zamanlar motosikleti yoktu.
Konu başlığı "Motosiklet mi alsam oturma takımı mı" :D
maxi97 kardeşim senin durumunu öğrendim, benimde gönlüm motoru sana vermeye razı olmaz. Senin temel ihtiyaçların daha önde duruyor. Şimdiden evliliğinde mutluluk ve huzur diliyorum
Koltuk takımı al
yatak odası, koltuk takımı, yemek odası takımı, halı, orta sehpa, zigon (isme bak) sehpa falan aldık. bellonanın lifos mu neydi hepsi aynı model. 6.400 tl. güzel bi indirim buldum aldım. normalde 12 bin liraya yakın oluyordu. 2.500 de kayınbabaya girdi.
içim acıdı ya. 13 milyar + ybr ile 2009 fazer alırdık :(.
arkadşlar acileyi var motorumu satıyorum düşünen olursa irtibata geçsın öle onemli bi sıkıntısı yok 1 haftalıgına fıyatı cektım nakiti olan irtibata geçsin
motorumun herseyı orj. sıfır egzentrık zıngırı gergısıne kadar herseyı yenı 6300 den fıyatı cektım bu hafta için geçerli 4250ye çektım alan pişman olmaz .
büyük makına alıcam o yuzden satıyorum 4cu sahibiyim
sadece lastiklerine 700 lira para verıldı zaten bu fiyata başka yok
mıchelin lastık
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5869835/detay/
Arkadaşlar Merhaba 30000 km de 2006 cometim var.Motosikleti alalı ortalama 1 ay kadar oldu biraz acemilikte olduğundan debriyajı sık kullandığımdan mıdır yoksa yoksa başka bir sebeptenmidir bilmiyorum, motor bugün çalışır vaziyette 1. vitese her vites geçirmeye denemeye çalışımda stop etti.Motosiklet 1 cm yerinden hareket bile edemedi,Sonra çok fazla motor mekaniğinden anlamama rağmen debriyaj manetinin kavramadığını varsayıp debriyaj manetinin ayar kısmından ayarlamaya çalıştım baktım olmuyor,daha sonra eğildim motor alt kısmına debriyaj telini motora girdiği kısımdaki koldan teli biraz gerdirmeye çalıştım ordanda bir netice elde edemedim hatta dahada kötü oldu .Anlayacağınız S.çt.m sonrada bi güze sıvadım.Sizlere 1. sorum debriyaja ben müdahale etmeden önceki muhtemel sorun ne idi 2.si motor tamircisine gitsem çok yüksek maliyet çıkarmı? Herkese kazasız belasız sürüşler
Arka lastigi gökte ararken yerde buldum forum üyelerinden @satoyama dan allah razı olsun lastik seti hediye etti bende cumartesi taktırdım ahanda resimleri
Forumdan yaptıgı duyuruya cevap verdim oda sağolsun yanıtsız bırakmadı tekrardan burdan teşekürler
http://www.motosiklet.net/forum/dige...en-var-mi.html
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)