htmetin önerdiğin siteyi inceledim parçalar türkiyeye göre biraz ucuz ama burda satılmıyan parçalarda var ben bi kaç parçayi gözüme kestirdim benim gibi almayı düşünen arkadaşlar varsa toplu olarak alabiliriz .
htmetin önerdiğin siteyi inceledim parçalar türkiyeye göre biraz ucuz ama burda satılmıyan parçalarda var ben bi kaç parçayi gözüme kestirdim benim gibi almayı düşünen arkadaşlar varsa toplu olarak alabiliriz .
Valla son hız deneme gibi bir alışkanlığım yok ama deneyen arkadaşım var. son hız olarak 217 km/s dedi. Ben 180km/s yaptım en fazla. Ama daha devir saati 7-8 bin devir arasındaydı..
öyle bişeyin imkanı yok
bu arada bi sorunum var.umarım herkeste aynı sorun vardır
35 ytl lik benzin koyuyorum.250 km yol yapıyorum. hadi 260 hadi 270 km.
bu motorlarda bu yakıt sarfiyatı normal midir ? 4, vites 80-90-100-105 km yapıyorum en fazla. 5, vites göremiyorum korkudan daha da yakar diye
fazla mı yakıyo yoksa normal mi ? fazlaysa nası düşürcem bu benzin sarfiyatını ?
250cc de 4. vites 100 km/h hızında seyretmek yüksek devir kullanmak anlamındaysa fazla yakmasıda normal olmazmı
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
hiç çekinme at 5'e zaten yakıt sarfiyatın düşecektir. ayrıca 80 90 km hızlarda da rahatlıkla 5.viteste gidebilirsin. cometler 6500 devir cıvarı 5.viteste 100 km hıza ulaşıyorlar. yani en azından benimkisi öyle. Ne yaparsan yap şehir içinde 100 km'de en az 4.5 Lt yakarsın. Mesala ben şehir içi km'de 15 krş yakıyorum.
yüksek vites 3000 li devirde sürmenin motosiklete zararı olmadığı gibi yakıt tüketimi düşer. Arasıra üst devirleri yoklar,eksozu temizlersiniz
mondial 150zat scooter 100 km de 4 litre yakarsa sizdeki 250cc motosikletin 4-4.5 litre yakması anormal değil. Aslında benzinin litre fiyatı anormal
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
ya bi de ben bu şehir içi şehir dışı olayını anlamıyorum. 100 km yol gitcem. ama trafikli yolda gidiyorum dur kalk fln.
bi de dümdüz yolda gidiyorum 100 km. arasında ne fark var ?.
Arkadaşlar yakıt değerleriniz biraz yüksek değil mi? Benim 650 lik comet ile eğer 6. viteste 100-110 km/s hızlarda gidersem 4.5 litre civarı yakıyor. Hız yükseldikçe yakıt artıyor doğal olarak.
Bu arada arkadaşın biri 4. viteste gidiyorum daha çok yakar diye 5 e atmaya korkuyorum demiş. Asıl yüksek viteslürin amacı daha az yakmasını sağlamaktır.
Örneğin eski motosikletim Transalp de 650 cc idi ama 120 km hızla 6.5 llitre harcıyordu çünkü 6. vites yoktu.
Yakıt sarfiyatımı geçmiş sayfalarda sık sık yazdım. Yıne yazayım o sorun bende yok :D
İki kişi şehirler arası yuklu vazıyettede aynı yakıyor.
Şehir içinde de aynı yakıyor
Gazlayıncada aynı yakıyor.
Senın olçüm şeklinle soyleyeyım 35 tl benzinle 300 km gidiyorum
Ortalam 100 km/ 3.7 lt
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
he bi de bişey diyim kilo yaklaşık 120
bi de öyle düşünürsek sanırım normal
bi de şöyle bi sorun çıktı ya pff
yavaş giderken arka frene basınca bi trınk trınk diye ses geliyo frenden.sanki fren tutmuyor da boşa indiriyorum fren manetini de demire çarpıyo gibi ?
hızlı gidince frene basınca bi sorun yok.durunca bastım yine normal ?
ne iş çözemedim.
Arkadaşlar fren hidrolik yağı tavsiyesi almak istiyorum??
valla ben de almak istiyorum. standart mıdır yoksa farklılık gösterebilir mi ?
Arkadaşlar yokmu Gt-250 comet arayan. Ben motorumu acilen satıyorum. Aradığım arabayı buldum kaçırmak istemiyorum. Site üyelerine ikramda kusur edilmez.
http://www.sahibinden.com/ihtiyactan...XQQdisplayitem
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)