Abi öyle bakma olaya atalara saygı kuşağında bak Siperliğin doğuşundan günümüze tek eskimeyen tasarım bu. Nasıl ki comete yuvarlak fardan başkası yalansa, cafe siperlikte bazı motosikletlerde öyle bişey
Şu aşagıdaki modellerde çok aerodinamik duruyor Sabit, sürate ve yakıta bile artısı kesin olur, muhtemelen ellerin aldığı rüzgar bile minimuma iner Ama dayı bir fiyat çekmiş
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Oha bu ilanı veren anasını sevmiyor galiba bu ne fiyat be birde ben yanı plastik olnaları cok sevmiyorum heleki motor rengi olanı hic sevmiyorum ama işlevselik olarak kesin cok işe yarar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
Bi,rini bana mi hediye edeceksin Chronix :D
cometlere sibop kapağı :D
Buna ne dersiniz?
http://www.feyizoglu.com/A-660-on-Ca...l_47367.html#0
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Herkese merhaba
Ön tekeri 110 70 17 yerine 110 80 17 takarsam sorun olur mu, ellerinde 110 70 17 yokmuş. Satıcı herhangi bir sorunla karşılaşmayacağımı söyledi.
Chronix sanapm atmıştım???
Biri Beni Durdursun !!!!!
kalın yanaklı lastik, çukurlara karşı konforu artırsa da aslında yol tutuşuna ve viraja negatif etki yapar çünkü lastik yük altındayken olması gereken pozisyondan kolayca (bükülme sonucu) başka yere doğru esneyecektir. yani motoru yatırdığında lastik aksi yöne esneyecek ve lastiğin değmesi gereken yerden farklı bir yer yere temas edecek ya da ani manevrada lastiğin yola verdiği tepki süresi uzayacaktır.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
bu yeni st&kanunilerden alsam beni üzermi? (2013 te alıcam sıfır)
Lastiklerinin yanakları 5mm daha artacak yani lastik yerden 1cm daha yüksek olacak. Arka lastiğin de yanağını 80 yapmayacaksan denge ve manevrasını bozar. Çamurluğa da uymayabilir. Ben kendi motosikletime 120/70-17 taktım, o bile sınırda diyebilirim. 110/70-17 lastikler
Peki ön lastiği 110/70 bıraksak arkayı 160/70 olarak büyütsek neler farkeder ?
Ön tekerin yatma sınırına geldiğinde arka tekerlek daha sınıra gelmemiş olur. Yani arka tekerlekte kullanamayacağın (yanaklara yakın olan yerde) bir bölge oluşur. Yine bir dengesizlik olur. Arkayı 160 yapacaksan önüde 120 yapman gerekir. Orantıyı kaybetmemek için.
Ben kendi motosikletimde ön 120/70-17 arka 160/70-17 kullanıyorum. Çamurluğa taş girdiğinde, bazen kırılacakmış gibi ses yapıyor. Birde son hızda düşüş var, tabi yakıtı da bir miktar etkiliyordur. Ama shinko lastik kullanmaktan çok daha iyi.
Dün güzel oldu katılımcılara taşkürler ıslak hamburger icimde kaldı ama birdahakine artık :D Ben mallık ettim foto cekmedim diğer Arkadaşlar ( Pulsar, ARCHANGEL,Unforgiven ve onursakin) çekmiştir insallah :D Bu sefer Cometlerin ezici üstünlüğü vardı :D 3 Comet 1 gt250r ve bir Pailo vardı :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Yok hacı foto işi yok aykut la fahit dönerken uğradı herhalde hamburger olayına :D
bende bu motordan istiyorum ya çok hoşuma gidiyor . Tvs apachemi satılığa çıkarıcam satarsam üstüne biraz daha para ile 250 Comet in enjeksiyonlu modelini almak isterim 2008 den sonrasımıydı arkadşlar ? Enjeksiyonlu modeli ? birde ben çok gezen biriyim 2.el almıştım TVS apacheyi 3600Km de agustos 2 (2012) kasım 2 e kadar 5800Km yaptım . Sanırım 250CClik ile bunu 1.5 katına çıkarabilirim :D
Teşekkürler zenon . 2008 model buldum bir tane bu güzel vahşi kore atında titreşim mevcutmu acaba bilirsin TVS apache RTR 150 de titreşim var yada duymuşsundur artçı arkada resmen yağlarını eritiyor titreşim ile Birde bu motor kaç yapar diye saçma bir soru sormayacağım çünkü bilinçli bir motorsiklet kullanan hız limitini bilir kaç yaparsa yapsın sıkınıt yok ama yeterki NAKED olsun aşığım ya naked a Parça teğmini gördüğüm kadarıyla sıkıntı yaşatmıyor getirilebiiyor. Amacım Siz kullanıcıların + ve - yönleri ile motor ile bir bütün nasıl olduğunz hakkında bilgi edinmektir teşekkürler saygılar (2008 model 28binde 4800 Tl istiyor sanırım çok uçuk fiyat değil? )İnsallah gönlüne göre birsey bulabilirsin aramızda görmekten mutlu oluruz sormak istedigin birsey olursa her zaman sorabilirsin ;
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)